Atommanó Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Na ezek a Forester STI-k nekem régóta nagy kedvenceim, de sajnos EU piacra nem gyártották őket... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Na ezek a Forester STI-k nekem régóta nagy kedvenceim, de sajnos EU piacra nem gyártották őket... <_< úgy mondod mintha ez számítana nálad xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 úgy mondod mintha ez számítana nálad xD majd egyszer talán...de a pár éves tervben nincs benne... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 hophopp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Az a kipuff ne lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Az a kipuff ne lenne. ne nyuggerkedjél már <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 ne nyuggerkedjél már <_< :D :D de ha ronda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Élőben a minirally... jópofa, elég kemény a mezőny... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Élőben a minirally... jópofa, elég kemény a mezőny... :D Zsír kár hogy csak a rajtot meg az első sikánt mutatják... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Zsír kár hogy csak a rajtot meg az első sikánt mutatják... <_< Van kint még egy kamera feljebb azt mostanában kötik majd be... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Van kint még egy kamera feljebb azt mostanában kötik majd be... :) Jah már láttam van egy a "célegyenesben" is. <_< Eddig kevés E30at láttam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Jah már láttam van egy a "célegyenesben" is. <_< Eddig kevés E30at láttam :D :D Hát túl sok nincs...de van sokféle jó autó... Most épül egy nagyon bitang e30M3, Niesz Feri csinálja... Itt vannak képek róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Na indul a verseny, időmérés... bár az eleje a kis kategóriákkal azért nem mutat akkorát... hopp már nem az első autót bontják le... na én ezért félek menni ezeken...pedig lenne kedvem...csak hát a pééééééééz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Van let B corsa is... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ha esetleg valaki unatkozna holnap otthon Én kint leszek pár haverral ( nem indulok még mielőtt valaki megkérdezi ), viszont egyik cimborám igen, E36 328i 24V. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 hopp már nem az első autót bontják le... na én ezért félek menni ezeken...pedig lenne kedvem...csak hát a pééééééééz... <_< Már én is gondolkoztam hasonlón, amit linkeltem szlalomot, azon is indulnék, de oda kéne legalább a sperr, meg egy hidrós kézi, anélkül szinte esélytelen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ha esetleg valaki unatkozna holnap otthon Én kint leszek pár haverral ( nem indulok még mielőtt valaki megkérdezi ), viszont egyik cimborám igen, E36 328i 24V. :D Kis videó Amatőr cucc, szal senki ne várjon 1000LE-s Audi Quattro-kat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Kis videó Amatőr cucc, szal senki ne várjon 1000LE-s Audi Quattro-kat <_< Nagyon szar a pálya... azért ez odabaszarint ám a kocsiknak... jó persze, kicsit erről is szól...de én erre már sajnálom... A Lacházi móka azért is tetszik, mert relatív jók a pályaviszonyok... ellenben nagyon gyorsa pálya, sok a tempó ami után észnél kell lenni... illetve gumizabáló a betonja... Nekem ráadásul a gyári futóművem az ottani kategóriába kevés, és hagy ne meséljem el, hogy mennyibe kerül ezekhez valami komolyabb cucc... aztán 4 gumi/kb 3-4 verseny...és akkor még nem zúztál le egy gumifalat sem, nem tört el féltengely, nem bakiztál... szóval ide vagy olyan autó kell aminek nem számít, vagy sok-sok pénz kell már ezekhez is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Tudom hogy szar a pálya, itt csúszkáltunk télen, akkora gödrök vannak hogy becsokizol, ahol haver a ladával trepnin végigment, én ott 2esben alapjáraton tötymörögtem mert mindenhol leért a kipufogó. Viszont a kövi forduló már a teszkó parkolóban lesz egomban, az már jobb helyszín, már csak az aszfalt minősége miatt is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Botka Dávid az evoIX-el ment egy 5. helyet... ebből is látszik azért, hogy kemény a mezőny eleje... <_< Persze, Subaru vezet eddig... Roller... 2.50-el... Botka 2:52-t ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 sok-sok pénz kell már ezekhez is... hát sajnos kevés dolog van ingyen vagyis semmi Ez viszont kicsit, nem sokkal, olcsóbb kategória, beteg koreaiak <_< :D :D rc drift Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 hát sajnos kevés dolog van ingyen vagyis semmi Ez viszont kicsit, nem sokkal, olcsóbb kategória, beteg koreaiak <_< :D :D rc drift Tény, hogy olcsóbb, mint a valódi autósport, de azért jelentős pénzmagra van ám szükség ehhez a "játékhoz" is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Botka Dávid az evoIX-el ment egy 5. helyet... ebből is látszik azért, hogy kemény a mezőny eleje... :D Persze, Subaru vezet eddig... Roller... 2.50-el... Botka 2:52-t ment... Na második körében már összeszedte magát... gondolom azért beégni nem akart... végig belsőből mutatták... hát pfffff...nagyon keményet ment... <_< 2:45-ös idő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 hát sajnos kevés dolog van ingyen vagyis semmi Ez viszont kicsit, nem sokkal, olcsóbb kategória, beteg koreaiak <_< :D :D rc drift komoly ahogya pályát is megcsinálták Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 emberünk képben van 30/db újonnan <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts