Atommanó Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 én 17"-ra vennék és eladnám a 18at <_< jajjjmáááááááá....akkor szerinted jobb rajta a 17-es mint a 18-as? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 jajjjmáááááááá....akkor szerinted jobb rajta a 17-es mint a 18-as? az subarusabb.. nekem a színe jobban bejön a 17esnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 az subarusabb.. nekem a színe jobban bejön a 17esnek induljunk ki a 18-asból... :D <_< Viszont arra inkább kíváncsi lennék, hogy 215 legyen rajta mint most, vagy inkább a 225, és akkor nem annyira feszített a forma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 2 napja én is feltettem egy gumis kérdést de válasz nulla db volt rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Toyo és 225 <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 2 napja én is feltettem egy gumis kérdést de válasz nulla db volt rá. Ha már megvetted akkor nem mindegy? <_< :D :D A kérdésre:sosem hallottam róla,de szerintem a többiek sem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 2 napja én is feltettem egy gumis kérdést de válasz nulla db volt rá. hun? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ha már megvetted akkor nem mindegy? <_< :D :D A kérdésre:sosem hallottam róla,de szerintem a többiek sem :) :D ja télleg.. kérdeztél majd közöltél.. emléxem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 hun? Itt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Itt <_< már beugrott közben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 ja télleg.. kérdeztél majd közöltél.. emléxem... <_< én wanlit vettem az ugye jó? na jó tökmind1 ha megvan erre volt keret ilyen méretben blabla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 én wanlit vettem az ugye jó? na jó tökmind1 ha megvan erre volt keret ilyen méretben blabla majd dinnye megírja a véleményét.... (egy valamely másik topicba <_< :D :D :) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 én wanlit vettem az ugye jó? na jó tökmind1 ha megvan erre volt keret ilyen méretben blabla még kerékpárra sem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Kicsit hosszú, de van ebben minden mi szem szájnak ingere... :D hát ezt érdemes végignézni(c kadett, manta, 4x4 kadett, ascona, stb. bár csak1-1 pillanatra) még kerékpárra sem <_< újabbak állítólag nem olyan vészesek, tavasszal kiderül...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 2 napja én is feltettem egy gumis kérdést de válasz nulla db volt rá. <_< bármilyen márka is volt benne azt mondom parada ha több pénzed van, akkor r888 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 <_< bármilyen márka is volt benne azt mondom parada ha több pénzed van, akkor r888 :D 225/40/18-ba Antinak a parada : 56048ft/db :D szerk: na jó van 44-ért is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 láttam tegnap egy ilyet: type R white championship edition.. élőbe még nagyobbat üt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 láttam tegnap egy ilyet: type R white championship edition.. élőben még nagyobbat üt... ... Neked ment? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Neked ment? <_< igen, de szerencsére nem látszik mert az enyém is fehér........................................................................... ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. .......................................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 igen, de szerencsére nem látszik mert az enyém is fehér........................................................................... ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . .......................................... <_< :D :D :) szép lehet élőben :D én egy szép állapotú clio sportot láttam, az sem rossz és leányzó vezette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 erősen off egy gsi-t idelinkelni <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 erősen off egy gsi-t idelinkelni <_< :D egy fehéret már én se mertem volna :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts