Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ez így reggel éhgyomorra szarul esett kicsit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ezt neked is meg kell csinálni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 add nekem... :) :D Az élet körforgása... <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Az élet körforgása... :) :D :D Vajon mire kereshettél ami ezt dobta ki, vagy milyen fórumon járhattál ahol ilyeneket linkelnek <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Vajon mire kereshettél ami ezt dobta ki, vagy milyen fórumon járhattál ahol ilyeneket linkelnek <_< :D :D Az élet körforgásáról jutott eszembe az Oroszlánkirály és rákerestem youtube-on, de nem a rajzfilmet dobta, hanem ezt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Az élet körforgásáról jutott eszembe az Oroszlánkirály és rákerestem youtube-on, de nem a rajzfilmet dobta, hanem ezt <_< én inkább maradok a porból lett porrá lesz elvnél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 ? SUBaru <_< :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Stefánitóóóóóóóóóóóóóóó mesélj már, hogy milyen eladó R1 cuccot tudsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Stefánitóóóóóóóóóóóóóóó mesélj már, hogy milyen eladó R1 cuccot tudsz ? Csiszi mondta, hogy tud valami motor karbisort 100-ért. Mondta, hogy miről, de már nem emlékszem. Sok mindent még én sem tudok róla, csak megmozgatta a fantáziám. Ha arra járok szerintem megnézem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Stefánitóóóóóóóóóóóóóóó mesélj már Te meg mesélj már, hogy bontod a karavánt vagy mi ez a c20xe kiárulás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Te meg mesélj már, hogy bontod a karavánt vagy mi ez a c20xe kiárulás? Szerintem nemsokára lesz a fűzfa alatt egy 4x4 V2000 is <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Te meg mesélj már, hogy bontod a karavánt vagy mi ez a c20xe kiárulás? a lótúróst bontom :D <_< :D :D nagyon kiforrott egységet alkot most így jól megy, jól fékez, jól tapad a paradákkal futómű lehetne kicsit keményebb, picit már elfáradt, de még így is messze van a bólogatástól ui: van 1 + XE, ennyi ui2: aki lát az úton, lehetőleg engedjen el köszi-köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Szerintem nemsokára lesz a fűzfa alatt egy 4x4 V2000 is <_< :D :D nem zárom ki ennek sem a lehetőségét, de azt sem mondom : biztos így lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 ... ui2: aki lát az úton, lehetőleg engedjen el köszi-köszi :D A fék sem az igazi már? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 A fék sem az igazi már? <_< neheeeem értheted ezt a füstgenerátorral alattad :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Na az Avon gumiknak befellegzett... <_< szóval nem fog kiderülni, hogy milyen... Sajnos kaptam egy szöget, és ez még önmagában javítható, viszont egy másikat meg sikerült valamivel végigvágni... Szóval vissza lettek rakva, mert valahogy el kellett jönnöm a gumistól, de nem igazán biztonságos a komolyabb használathoz... szóval csere... Na gumimájsztrók: Falken ZIEX ZE-912 Falken FK-452 Ezek vannak normális árban... 33/db 18-as méretben... Na jó még 35-ért ez is beleférhet: Toyo PROXES T1-R a mostani 215/35-18 volt... de elgondolkoztató a 225/40 18 is... árban ugyan az... na ezt sem tom... Szavazzatok...küldjetek sms-t... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Na az Avon gumiknak befellegzett... <_< szóval nem fog kiderülni, hogy milyen... Sajnos kaptam egy szöget, és ez még önmagában javítható, viszont egy másikat meg sikerült valamivel végigvágni... Szóval vissza lettek rakva, mert valahogy el kellett jönnöm a gumistól, de nem igazán biztonságos a komolyabb használathoz... szóval csere... Na gumimájsztrók: Falken ZIEX ZE-912 Falken FK-452 Ezek vannak normális árban... 33/db 18-as méretben... Na jó még 35-ért ez is beleférhet: Toyo PROXES T1-R a mostani 215/35-18 volt... de elgondolkoztató a 225/40 18 is... árban ugyan az... na ezt sem tom... Szavazzatok...küldjetek sms-t... :D :D Küld a FING szót a 1782-re. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Küld a FING szót a 1782-re. :D <_< ez kéééész Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Na az Avon gumiknak befellegzett... <_< szóval nem fog kiderülni, hogy milyen... Sajnos kaptam egy szöget, és ez még önmagában javítható, viszont egy másikat meg sikerült valamivel végigvágni... Szóval vissza lettek rakva, mert valahogy el kellett jönnöm a gumistól, de nem igazán biztonságos a komolyabb használathoz... szóval csere... Na gumimájsztrók: Falken ZIEX ZE-912 Falken FK-452 Ezek vannak normális árban... 33/db 18-as méretben... Na jó még 35-ért ez is beleférhet: Toyo PROXES T1-R a mostani 215/35-18 volt... de elgondolkoztató a 225/40 18 is... árban ugyan az... na ezt sem tom... Szavazzatok...küldjetek sms-t... :D :D 912 nekem annyira nem teccet vízen, nem nagy cucc t1-r, szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 vagy....PARADAAAAAAAAAAAAA <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Küld a FING szót a 1782-re. :D Ezen legalább akkorát röhögtem mint a tevés viccen a Fastra csevegősben. <_< :D LÁJK! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ez így reggel éhgyomorra szarul esett kicsit... <_< (közel)keleti tuning :D Rally c coupékra is így rakják fel a szélesítést csak az még jobban illeszkedik mert nem elégszer csapták oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Na az Avon gumiknak befellegzett... <_< szóval nem fog kiderülni, hogy milyen... Sajnos kaptam egy szöget, és ez még önmagában javítható, viszont egy másikat meg sikerült valamivel végigvágni... Szóval vissza lettek rakva, mert valahogy el kellett jönnöm a gumistól, de nem igazán biztonságos a komolyabb használathoz... szóval csere... Na gumimájsztrók: Falken ZIEX ZE-912 Falken FK-452 Ezek vannak normális árban... 33/db 18-as méretben... Na jó még 35-ért ez is beleférhet: Toyo PROXES T1-R a mostani 215/35-18 volt... de elgondolkoztató a 225/40 18 is... árban ugyan az... na ezt sem tom... Szavazzatok...küldjetek sms-t... :D :D új gumit akarsz venni rá???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 új gumit akarsz venni rá???? :D én 17"-ra vennék és eladnám a 18at <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts