uhuhu Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 és hogy fogjátok hazavinni ezt a kaput? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 és hogy fogjátok hazavinni ezt a kaput? Hát szétvágjuk hogy beférjen a bububa :D Van kis teherautó ,olyan nagyon jó iveco <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Ezmiez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Ezmiez??? neten találtam.. csak megteccett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 neten találtam.. csak megteccett Jah... mert olyan mint a bmw mocis dragpolák készülőfélben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Jah... mert olyan mint a bmw mocis dragpolák készülőfélben... azmég van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 azmég van? Persze... tavaly is versenyzett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 VV... noi újságíró vendége a következőt vázolta pénteken.... Enikő nem jön el a párbajra... hetek óta nem veszi fel a telefont... Béci csaját felhívták, hogy hétfőn menjen be valentínozni a villába.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 VV... noi újságíró vendége a következőt vázolta pénteken.... Enikő nem jön el a párbajra... hetek óta nem veszi fel a telefont... Béci csaját felhívták, hogy hétfőn menjen be valentínozni a villába.... Le van játszva állítólag... bár beszél mindenki mindent... ami azért nem fair, hogy Béci 3X annyit szavazati lehetőséggel futott neki, mint Olivér...(Dzsörzi, Gigi, Béci trió...) innentől Béci meg is nyerte, mert 3 szavazat fog futni mindenki ellen, kihívni senki nem fogja merni őket... aki még nagy támogatottságot élvez kint az Alekosz, de ez is kevés valszeg a trió ellen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 oké oké de Ti kire szavaztok és hányszor <_< :D ..... :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Olivérre 1x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 oké oké de Ti kire szavaztok és hányszor <_< :D ..... :D :) :D Sose fogok, sose tettem... csak nézem, mert néha jókat lehet röhögni rajtuk, aztán ennyi... ez is inkább a hétvégi kiszavazósdikra korlátozódik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Olivérre 1x Klubtagságra bezzeg nem telik... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 oké oké de Ti kire szavaztok és hányszor <_< :D ..... :D :) :D cégesteló Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Nem tudom miért erőltetik ezt... <_< gyönyörű :D :D :lol: :lol: :D majd ha lesz saját autómárkád, akkor nem gyártasz ilyet :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 pista... http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...calibra_spoiler melyiket gondoltad volna a gépsárkányra ? :D amúgy előbb volt meg a mantzel szárny hátra, mint a kocsi <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 amúgy örülök, hogy hogy mindenki tudja a frankót rövidítő kapcsán <_< :D :D :) Zsoli mondta a frankót :D de egyszerűbb ha nekem szóltok, már lenyomtam kicsit az árat :D illetve van egy nálam, ha prompt kell valakinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Klubtagságra bezzeg nem telik... <_< :D majd ha hazagurul a Tarr Attilától az autó kérek rá pénzt így jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 majd ha hazagurul a Tarr Attilától az autó kérek rá pénzt így jó? :D csak tudnám, mi az összefüggés a kettő közt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 csak tudnám, mi az összefüggés a kettő közt :D a számla végösszege <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qok-VHq-FQk Gigi beszólása a végén mindent visz <_< :D :D :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 a számla végösszege <_< :D nyertél 1 hangszórót Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qok-VHq-FQk Gigi beszólása a végén mindent visz <_< :D :D :) :D :D :D Melyik sikítására gondolsz? :lol: nyertél 1 hangszórót Na pont azért gondoltam, hogy amíg azt nem kell fizetni, egyszerűbb lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Na pont azért gondoltam, hogy amíg azt nem kell fizetni, egyszerűbb lenne. :D írni ide tud tagsági nélkül is, viszont autózni autó nélkül elég nehéz <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts