Atommanó Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 jópofa http://belsoseg.blog.hu/2011/02/09/mit_er_...illios_technika Lehet, hogy a BMW is felment volna, ha olyan tempóval megy fel mint a Nissannal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 jópofa http://belsoseg.blog.hu/2011/02/09/mit_er_...illios_technika Jé, ez nem Érden van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 nesze neked awd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 nesze neked awd gondolom a központi difije már kuka volt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 SárgaZ meg Dínes, nem akarják viszontlátni a kocsijukat a naptáron vagy mi van ? Hahópihe is klubtag ismét :D húzzatok bele, aki lemarad az kimarad :D :D :lol: :lol:Nekem csak kadettom van, a többit már ismerjük, egyébként már gyűjtöm rá a pénzt :D biztos hogy nem, most vett kecót <_< Válság közepette nem mindenki teheti meg :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Válság közepette nem mindenki teheti meg :D :D :) Na ez igaz, nálunk akkora válság van, hogy ma kettővel kevesebben lettünk, de 8 kilós bútorszámla beérkezett a céghez, mert az új lakáshoz új bútor is kell. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Ellopták éjszaka az ezüst Nissan GTR-t... azért ez kemény bevállalós feladat... mondjuk otthonról vitték el, betörtek, és kulcsostul... rendszám meg nem is volt rajta, szóval azzal bajlódni sem kellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Ellopták éjszaka az ezüst Nissan GTR-t... azért ez kemény bevállalós feladat... mondjuk otthonról vitték el, betörtek, és kulcsostul... rendszám meg nem is volt rajta, szóval azzal bajlódni sem kellett... Elég kemény, csak a kocsira mentek rá, amin se rendszám, meg r888-ak (éjszaka meg vad minuszok voltak), kulccsal vitték el meg minden..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 kié volt? ez valami új, vagy a "megszokott" GTR? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Elég kemény, csak a kocsira mentek rá, amin se rendszám, meg r888-ak (éjszaka meg vad minuszok voltak), kulccsal vitték el meg minden..... <_< És csak E85-re van progizva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 kié volt? ez valami új, vagy a "megszokott" GTR? Bob-é, amit péntek esténként szoktunk látni... Jah... 1 misi a megtalálónak...bár szerintem felejtős... ezt nem csak úgy elvitték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Bob-é, amit péntek esténként szoktunk látni... Jah... 1 misi a megtalálónak...bár szerintem felejtős... ezt nem csak úgy elvitték... na igen....sajnos ilyet ellopni tényleg nagy rizikó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 na igen....sajnos ilyet ellopni tényleg nagy rizikó... bár Eto Bentley -ét is az lehetett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 bár Eto Bentley -ét is az lehetett.... Szegény embert az ág is húzza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 cs-n olvasom, hogy biztosítás sem volt <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 cs-n olvasom, hogy biztosítás sem volt <_< :D milyen biztosítása lett volna ha rendszáma sincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 milyen biztosítása lett volna ha rendszáma sincs... ne mond, hogy bármilyen random ingóságra nem lehet biztosítást kötni......nem kgfb-re hasonlókra gondolok. Versenyautókra akkor hogyan kötnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 milyen biztosítása lett volna ha rendszáma sincs... Tök mindegy amúgy, ha a saját kulcsával vitték el, akkor se így se úgy nem fizet a biztosító... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 ne mond, hogy bármilyen random ingóságra nem lehet biztosítást kötni......nem kgfb-re hasonlókra gondolok. Versenyautókra akkor hogyan kötnek? Pislákolj utána, hogy mennyibe kerül egy versenyautóra a biztosítás... :D Amikről én tudok, sima 1 napos versenyek középkategóriás verseny, középkategóriás versenyautó, és 2-3kiló a napi! bizti... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Szerintem mire észrevették már határon kívül volt az autó simán. Rendszám mér nem volt rajta amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Szerintem mire észrevették már határon kívül volt az autó simán. Rendszám mér nem volt rajta amúgy? mert P rendszámos volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Pislákolj utána, hogy mennyibe kerül egy versenyautóra a biztosítás... :D Amikről én tudok, sima 1 napos versenyek középkategóriás verseny, középkategóriás versenyautó, és 2-3kiló a napi! bizti... <_< Igen, de ezek gondolom versenynapokra vonatkoznak. De gondolom létezik olyan biztosítás is ami nem ilyenkorra vonatkozik. Viszont mennek a jobbnál jobb tippek: nézd meg vaterán, meg racing-bazaron.....loool b+++ :D :D :) Ezt vagy visszaviszi(k) a jutalomért, vagy már soha nem lesz meg szerintem.....bár de azért drukkolok nekik Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Szerintem mire észrevették már határon kívül volt az autó simán. Rendelésre lopták valszeg. Érdemes lenne figyelni hol épül mostanába újjá ilyen gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 http://www.startgumi.hu/kumho/ecsta_spt_ku31/ szerintem nem rossz vétel, de itt is meg kell kéredzni mikor gumik.. ha ma nem hozzák a gumit <_< rendelem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts