Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Az Astra mellett az a tetőtátikás mi lehet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 <_<http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs325.ash2/60542_156196287741678_100000539224432_388349_2982442_n.jpg Na ne mán... pont ez a két "szar" takarja a csodákat ott az első képen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Na ne mán... pont ez a két "szar" takarja a csodákat ott az első képen... :D :D B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 gumishaver azt mondta h az a 4éves uni ha szakszerüen volt tárolva nem lehet baja :lol: futómű beállítva és már csak gumira vár az autó és mehetne is a 17kerbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Na ne mán... pont ez a két "szar" takarja a csodákat ott az első képen... :D :D Pár éve ilyet mondok a kékre nyakonvágtál volna! :lol: Változnak az emberek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 :D Pár éve ilyet mondok a kékre nyakonvágtál volna! :lol: Változnak az emberek! B) Nyuggerek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nyuggerek! :D Na, a svájci darabolós gyilkos megszólalt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Azzal én már tavaly ilyenkor szájkaratéztam, mikor regelt... :lol: A srác miért csak privibe mer írni? Úgy látom én vagyok a soros... na nem a George ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A srác miért csak privibe mer írni? Úgy látom én vagyok a soros... na nem a George ... :lol: Mert egy barom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mert egy barom. Nézd meg mit válaszolt nekem... az egy év alatt sem lett annyi esze, hogy rájöjjön, hogy mikor azt írom, nem égetném az airbus mérnökeit ilyennel... nem vágta, hogy Rá értem.. bár végigolvastam az egészet ..2-3 nap alatt 900 komment, nem sámli :lol: én a 6 év alatt gyűjtöttem be 2000 -t :D Lehet aktívabbnak kéne lennem, nem fun verdákkal, hanem vmi valóssal.. lehet B) :D A privijét betegyem?... "érdekes" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nézd meg mit válaszolt nekem... az egy év alatt sem lett annyi esze, hogy rájöjjön, hogy mikor azt írom, nem égetném az airbus mérnökeit ilyennel... nem vágta, hogy Rá értem.. bár végigolvastam az egészet ..2-3 nap alatt 900 komment, nem sámli :D én a 6 év alatt gyűjtöttem be 2000 -t B) Lehet aktívabbnak kéne lennem, nem fun verdákkal, hanem vmi valóssal.. lehet :D :D A privijét betegyem?... "érdekes" :D Olvasgatok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Olvasgatok... :lol: "Szia! Marhára tetszik az autó, meglepődtem, hogy egy nagyobb V6-os blokk került a Rekordba, bár a Deltától kitellik minde, e nem is igazán a Deltától, hanem Dél-Afrikától. Nem értem miért, de náluk minden autómodellből a legnagyobb motorú fajta van, és csak is ott. Még az anyatervező cég sem árulja a választékai között. Pedig Dél-Afrika abszolút nem a nívós országok közé tartozik, mint az Emirátusok, vagy egyéb. Furcsa, de ez van. Egy segítséget szeretnék tőled kérni. Mivel próbálom összerakni a 200t S optikát az én autómon, beleütköztem egy nehézségbe. GSi lökös elöl-hátul van, küszöbspoiler + ajtóra a panel van. Egyetlen dolog adja fel a leckét itt az európaiknak, az Astra 200t S hátsó szárny. Találtam egyet, vadiúj, GM-es, de 71.000Ft. dolgozó lány sok pénz érte. Találtam ott nálatok egy boltot, valami autótuningos, aki árul ilyet, üvegszálból van. Valami 360R áron árulja ottani pénzben, kb. 12.000Ft átszámítva. Többször is felvettem velük a kapcsolatot, de semmit sem reagálnak. Tudnál ebben nekem segíteni? Vagy esetleg nem tudsz valami ottani embert, akinek volna ilyen kacsaszárnya? Köszi előre is a segítséget! Üdv! Köszi a gyors választ! Igen, még volt dolgom velük LHTB korszakban, de szerelő nem vagyok, én inkább a vezetés téren ismerkedtem meg velük, de még igazit nem volt módom használni. A szállítás nem tudom, hogy mennyi lenne, az ldalon van kint az international shipment 400-500R árért, még mindig olcsóbb, mint 71.000-ért megvenni a gyárit. Elvileg olyan 25-30.000Ft-ba kerülne kiszállítással együtt. De nem tudom kihúzni belőlük, hogy mennyi, mert nem írnak vissza, pedig többször írtam. Itt a link: http://www.autostyle.co.za/product/3204/AstraFlatLipBoo tspoilerwithlight/ Állítólag azt az egyet mondták, hogy ez az, csak nem értem, hogy mi az a féklámpa, küldjenek az igaziról egy képet, meg hogy ez üvegszálból van. De ha esetleg tudsz valakit, aki eladna egy ilyet, mert mondjuk összetört az autója elöl, vagy ilyenek, az is jó, csak jó lenne valami, mert még is csak úgy lenne az igazi a 200t S optika, ha a hátsó szárny is meglenne. Köszi szépen! Üdv!" Sztem 1. Nem tudja mi az az LHTB, - de ez nem a Te haverod aki lámpát akar? ugyanaz a cég :D B) Mondjuk a mondatszerkezetei érdekesek :D :D - nekem... tom én vok alulművelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 ... Ua a cég, de én Gyummának kérdeztem a cuccokat. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 gumishaver azt mondta h az a 4éves uni ha szakszerüen volt tárolva nem lehet baja :lol: futómű beállítva és már csak gumira vár az autó és mehetne is a 17kerbe :D az én véleményem, hogy újba tuti nem vennék 4éves gumit.. főleg nem 65k-ért... nem hiszem, hogy sokkal több volna rá másik gumi, vagy én még mindig megvárnám az akciókat március áprilisba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 hivatalosan asszem 12 évig lehet eladni a humikat, szakszerü tárolás esetén.... ez úgy derült ki, hogy nem akartunk átvenni 7 éves téligumi a gumistól, és ő nyomta a papirt az orrunk alá Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 egy jógépkoccsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 rendben, mondjuk én csak a saját véleményemet írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 http://www.startgumi.hu/kumho/ecsta_spt_ku31/ szerintem nem rossz vétel, de itt is meg kell kéredzni mikor gumik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 már mind1... a héten hozza a futár győrből a raktálból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 hát igen a kadett az kadett, megy mint a golyó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Lanti, a hardware-s fórumra felnéznél? vagy ennyire nincs "ötleted" ajánlani vmit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mert egy barom. Ő az.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts