J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Az astrashoz? :lol: Szerinted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Mekkoraaaaaaaaaaa.... :lol: :D B) hirtelen elgondolkodtam h leszedjem e az autótt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 hirtelen elgondolkodtam h leszedjem e az autótt :D :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Szerinted? :lol: Esküszöm nem én vagyok.. pedig még vmi airbus is a neve... ehh, rosszul vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 elég 1 "baj" a háznál lehetne családi gyorsulás a hétvégi progi :lol: :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Hupsz... :lol: ömhhhhhhhhhhhh............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 ömhhhhhhhhhhhh............ ???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 ???? :lol: néha nehéz veled :D kiégett a lakás nem ? arra írtam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 néha nehéz veled :lol: kiégett a lakás nem ? arra írtam B) kiégett jah... de ezt az "ömhhhhhhhhhhhh............"-ből így elsőre nem vettem le... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 kiégett jah... de ezt az "ömhhhhhhhhhhhh............"-ből így elsőre nem vettem le... :D van ez így :lol: valóban egyértelműbb lett volna, ha Lantira reagálok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 néha nehéz veled :D van ez így :lol: valóban egyértelműbb lett volna, ha Lantira reagálok :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 :D :D én értettem mit írtam, vesztettél :) :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 lehetne családi gyorsulás a hétvégi progi :lol: :D B) :D :D mikor még meg volt a korza meg a kadett is szép volt húúú mennyit versenyeztünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 lehetne családi gyorsulás a hétvégi progi :lol: :D B) :D :D az Antié tervbe volt de pudingok voltunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 én értettem mit írtam, vesztettél :) :lol: :D B) :D Legalább Te... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 az Antié tervbe volt de pudingok voltunk :lol: Látod látod... mit hagytatok ki... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Kecsó! Márc. 26-án kitolhatnád a szekeret az Opel Kupára... na ott lenne lehetőséged...persze nem nyerni... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Kecsó! Márc. 26-án kitolhatnád a szekeret az Opel Kupára... na ott lenne lehetőséged...persze nem nyerni... :lol: :D van kultúrált wc ott? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 van kultúrált wc ott? :D Persze... Verseket olvasnak fel odabent... :lol: Toi-toi... reggel még kulturált, de ott van nem messze egy benyakút, komolyabb projektek esetében érdemesebb oda kijárni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Persze... Verseket olvasnak fel odabent... :lol: Toi-toi... reggel még kulturált, de ott van nem messze egy benyakút, komolyabb projektek esetében érdemesebb oda kijárni... :D Anti befektetési tanácsait hallottuk... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Anti befektetési tanácsait hallottuk... :D Vazze Z, hagyd abba :lol: :D a belinkelt csávóhoz írt kommenteket most olvasom, meg még ez is... ááááááááááááááááááááá B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Persze... Verseket olvasnak fel odabent... :lol: Toi-toi... reggel még kulturált, de ott van nem messze egy benyakút, komolyabb projektek esetében érdemesebb oda kijárni... :D akkor egyfene ha nem lesz hó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Vazze Z, hagyd abba :lol: :D a belinkelt csávóhoz írt kommenteket most olvasom, meg még ez is... ááááááááááááááááááááá B) :D :D Azzal én már tavaly ilyenkor szájkaratéztam, mikor regelt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Legalább Te... :lol: :D több mint a semmi B) A medvecsaládnál összejövetel van. Az anyamedve megszólal: - Kisfiam, még be sem mutatkoztál a vendégeknek. ...- Bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts