Zsoltee Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Reméltem, hogy nem egy "köcsög BMW-st" linkelsz... :lol: :D B) Nem talált rólam képet hirtelen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Na Trafibajnokok! Valami rémlik, hogy mozgó járműből nincs sebességmérés, mert valamiért nem szabályos... ezért nem csinálják... Így van ez? Vagy mérnek? Ha mérnek gáz van... :lol: Szerintem mérhetnek, ha van a traffiban GPS és az adja a sebesség jelet. Ennyit találtam. De amíg nincs konkrét papír, addig kár izgulni. Mi is szurtunk ma egy 260-at óra szerint, még nem jött semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 mennyi volt az annyi és hol? majd mondd h nagy kerék - csalt az óra :D Na Trafibajnokok! Valami rémlik, hogy mozgó járműből nincs sebességmérés, mert valamiért nem szabályos... ezért nem csinálják... Így van ez? Vagy mérnek? Ha mérnek gáz van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 mennyi volt az annyi és hol? majd mondd h nagy kerék - csalt az óra :D 60, és ennek pont a 3szorosa... B) ez azért már a nehezen magyarázható kategória... Előztem a sort, és a sor elején tötymörgött a skodrincs... csak a sok puding nem merte bevállalni, hogy megelőzi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Szerintem mérhetnek, ha van a traffiban GPS és az adja a sebesség jelet. Ennyit találtam. De amíg nincs konkrét papír, addig kár izgulni. Mi is szurtunk ma egy 260-at óra szerint, még nem jött semmi. :lol: Ez 2007-es hír... és én mostanság hallottam valahol, hogy nem mérhetnek mozgó járműből... de nem találok róla semmit, szóval lehet álmodtam... Na az is patent... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 szerintem csak a kamerát láttad elől, az meg már szinten minden rendőrautóba van és a szerintem nem csinál ilyeneket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 szerintem csak a kamerát láttad elől, az meg már szinten minden rendőrautóba van és a szerintem nem csinál ilyeneket... ebben bízok... ráadásul toltam nekik egy olyan lángot, ahogy behúzódtam eléjük és szúrtam egy 3-ast vissza, hogy már azért önmagában eláshattak volna a helyszínen... :lol: :D na mindegy... majd kiderül... mennyi időn belül küldik ki amúgy??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Na mizu Mélykék Pesta tiszta baarpult....baszatás :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Mennyi most kb egy XE vezérlés csere? Az 1db feszítő görgő, 1db sima görgő, 1db vízpumpa és 1db vezérműszíj csere ugye? szerelést Petivel csináltasd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 tartalékba ? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...g_elado-4415977 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 szerelést Petivel csináltasd :lol: köszi de megcsináljuk majd mi, Dinnyét megkérem oszt elleszünk. Anti tegnap találkoztam Muha Csabinál a kék-feketéddel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 köszi de megcsináljuk majd mi, Dinnyét megkérem oszt elleszünk. Anti tegnap találkoztam Muha Csabinál a kék-feketéddel :D Akkor kiderült a titok... csak annyira nem volt publik, én azért nem írtam be... de ha már így alakult... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Akkor kiderült a titok... csak annyira nem volt publik, én azért nem írtam be... de ha már így alakult... :D ja, nekem nem mondta, hogy nem publikus, és hát tudjuk ha nekem valaki ezt az apró részletet elfelejti megemlíteni akkor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 ja, nekem nem mondta, hogy nem publikus, és hát tudjuk ha nekem valaki ezt az apró részletet elfelejti megemlíteni akkor... :lol: :D B) :D :D :D mondjuk van akinek az említés sem elég....ugyebár :D :) :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 és ebben mi a titok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Akkor kiderült a titok... csak annyira nem volt publik, én azért nem írtam be... de ha már így alakult... :D és ebben mi a titok? ő bontja :lol: :D B) ja, nekem nem mondta, hogy nem publikus, és hát tudjuk ha nekem valaki ezt az apró részletet elfelejti megemlíteni akkor... :D Le se tagadhatnád h Bodmér mellett születtél...... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 elég 1 "baj" a háznál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 erre keltünk reggel... szembe történt... http://www.langlovagok.hu/hirek/9882_sulyo...sti-lakastuzben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Hupsz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 lurdyba mélygarázsos a téma? és hánytól szoktak ott lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 lurdyba mélygarázsos a téma? és mikortól szoktak ott lenni? jah, még hideg van. 8tól Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 1238 komment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 1238 komment Mekkoraaaaaaaaaaa.... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=65955 1238 komment Elmennék hozzá szivesen...és jól szájbacsapdosnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Elmennék hozzá szivesen...és jól szájbacsapdosnám. Az astrashoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts