Pehi Csabi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Néztem ma online, végre valaki nem csak a tavalyi autót alakítgatta, remélem nyernek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 köszi Laci... és egy nyári reggelen? 20-24 B) Am, tettem egy gyors google keresés, de mivel mennem kellett valamerre, nem sok időm volt rá.. de nem találtam semmi infót.. :lol: Nem tudom Patyi melyik vizsgaállomásra vitte az autómat de ott nem adtak, evvan sajnos. Szerintem a XV.kerbe a Szerencs utcából nyíló utcába.. egyből ahogy átmegyünk newpest felöl a vasúti átjárón balra.. Pázmány Péter utca Bár ez részletkérdés.. Amúgy meg a legjobb megoldás.. tényleg betolatsz az irodába,vagy leszeded a hátsó ajtód! :D Youtube.. mi a @öm ez a nagy linkelgetés.. és ha nem lenne gmail fiókom? bár ott is van kettő vagy egy, nem tom, mert össze vissza linkelget.. kezd agyamra menni ez a nagy integrálás.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Mennyi most kb egy XE vezérlés csere? Az 1db feszítő görgő, 1db sima görgő, 1db vízpumpa és 1db vezérműszíj csere ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Mennyi most kb egy XE vezérlés csere? Az 1db feszítő görgő, 1db sima görgő, 1db vízpumpa és 1db vezérműszíj csere ugye? Nekem az 1.6 16v-hez, majdnem 60 000 rugesz a vezérlés cseréhez az anyag, ebben minden benne van. Minden SKF. Elötte ruville feszitö, és vizpumpa volt benne, a feszitö 40 ezret sem birt ki, a pumpa pedig már búgott jóval 40 ezer elött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 én 40 körül fizettem, és sz@r cuccot nem vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-b...utomata-4426090 Még szerencse, hogy vannak olyanok akik nem így gondolkodtak... különben nem lenne a 3,2esem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 én 40 körül fizettem, és sz@r cuccot nem vettem :lol: Unixnál vettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Látod ez IS egy jó nagy buta hozzáállás. Amiért nincs napi szintű anyagi probléma akkor minden oké? A lóf@szt. Sőt, még rosszabb mert így még a jövő is sz@rul néz ki :lol: :D Majd szóljál már mikor kezdjek el sírni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 ha a küjök visszaír sztájlingon akkor ilyen lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Látod ez IS egy jó nagy buta hozzáállás. Amiért nincs napi szintű anyagi probléma akkor minden oké? A lóf@szt. Sőt, még rosszabb mert így még a jövő is sz@rul néz ki :D B) na ez egy nagyon találó hozzászólás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 húú 2007ben gyártották azóta áll raktárban érdemes megvenni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 húú 2007ben gyártották azóta áll raktárban érdemes megvenni? :lol: nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 húú 2007ben gyártották azóta áll raktárban érdemes megvenni? :lol: 5000/dbért elhoznám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 5000/dbért elhoznám :lol: egy pályanapra megteszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Kecsó meg a rendezvények... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 egy pályanapra megteszi Jah, arra vettem én is paradát, az r888akat elvitték előlem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Kecsó meg a rendezvények... :lol: :D B) kellemesen fogsz csalódni idén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 5000/dbért elhoznám :lol: 65 a 4db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 kellemesen fogsz csalódni idén :lol: szeretnék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Na Trafibajnokok! Valami rémlik, hogy mozgó járműből nincs sebességmérés, mert valamiért nem szabályos... ezért nem csinálják... Így van ez? Vagy mérnek? Ha mérnek gáz van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ebben az évben megpróbálok eljutni, akárhol is lesz. Múlt évben sem a távolság szabott határt annak hogy megjelenjek, hanem egy bambi ( hogy rohadjon meg ) de remélem ebben az évben nem lesz ilyen és egy k*cs*g bmw-st is szivesen láttok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Reméltem, hogy nem egy "köcsög BMW-st" linkelsz... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 szeretnék... :lol: ha lesz pályanapok arra mindenképp Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 viszem apámat aztán lesz ne mulas :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts