Lanti Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 gondolkozz :lol: :D mármint az övé rieger? mert nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 mármint az övé rieger? mert nem akkor mi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 nem.. skoda kell nem adnak az új autóhoz vagy MI VAN ? :lol: :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 akkor mi ? :lol: sima utángyártott tuninshopp.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 nem adnak az új autóhoz vagy MI VAN ? :lol: :D B) :D :D máshoz kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 máshoz kell akkor sincs, FIAT....na az van :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 akkor sincs, FIAT....na az van :lol: :D B) jól elvagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 calibra Kár h nem ne az lenne még büntetés ebben a kocsiban Nagykörösi piacon áll, múltkor ott próbálták ki a Ford Pumát hogy veszi kézivel a kanyart :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Tudom, már régi.. meg FB.. de lesznek itt még újszülöttek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Tudom, már régi.. meg FB.. de lesznek itt még újszülöttek :lol: :D Ez még így sokadjára nézve is ÁLLATi! :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 eddig 2 okmányirodában voltam, egyikben sem jöttek ki. (sorban állás rulz.) még elmegyek egybe du. ha ott sem jön ki akkor nem lesz matrica, majd nyomtatok egyet, az igazoló papír úgy is a kocsiban lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 update: nem jön ki ez sem de kiküldi a pista bácsit aki viszont kijön aki viszont azt mondja hogy -10 fokban a matrica nem fog ragadni. Nem is ragadt így nincs matricám majd menjek vissza ha meleg lesz... AGYF@SZ!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 update: nem jön ki ez sem de kiküldi a pista bácsit aki viszont kijön aki viszont azt mondja hogy -10 fokban a matrica nem fog ragadni. Nem is ragadt így nincs matricám majd menjek vissza ha meleg lesz... AGYF@SZ!!! nonszensz ez az ország b+ :lol: :D B) És most mivan ha a rendőr megállít? -Uram, nincs matrica megbüntetetem, illetve állítsa le a járművet és kérem a forgalmi engedélyt. -Biztos úr, hidegben nincs matrcia, nem tudta? atomot ide, a maradékot meg le kell locsolni napalmal...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 mindig csak a nyafogás....ha megállítja a rendőr, akkor a forgalmiban ott van a vizsga megléte ezt olvassátok el pls : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=758534 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 persze de ha a rendőr a szabályt nézi akkor matricának kell lennie és nincs vita. kérdés hogy mennyire lesz toleráns... de amúgy valóban vicc hogy hoznak ilyen határozatot, hogy majd a néni ragasztgassa a matricát. Abszolút rutintalanságra utal ez... ez van sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 persze de ha a rendőr a szabályt nézi akkor matricának kell lennie és nincs vita. kérdés hogy mennyire lesz toleráns... de amúgy valóban vicc hogy hoznak ilyen határozatot, hogy majd a néni ragasztgassa a matricát. Abszolút rutintalanságra utal ez... ez van sajnos. nem azért, de adva van egy helyzet, amit nem lehet roncsolás nélkül megoldni, akkor nem az eredeti állapot visszaállítása lenne a leglogikusabb ? :lol: már rég levettem volna a helyedben a rendszámot, ha sérül közben a fényezés, akkor ráraksz egy keret és kész szerintem nem ez a gond kategória.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 valaki meg tudja mondani a gyári XE tengelyei hány fokosak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 valaki meg tudja mondani a gyári XE tengelyei hány fokosak? Enyém most konkrétan úgy 0, -1-2 fokos... 2 napja áll a verda :lol: :D Bocs.. pihent vagyok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Enyém most konkrétan úgy 0, -1-2 fokos... 2 napja áll a verda :lol: :D Bocs.. pihent vagyok B) köszi Laci... és egy nyári reggelen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 update: nem jön ki ez sem de kiküldi a pista bácsit aki viszont kijön aki viszont azt mondja hogy -10 fokban a matrica nem fog ragadni. Nem is ragadt így nincs matricám majd menjek vissza ha meleg lesz... AGYF@SZ!!! egyet tudnod kell: HIVATALOSAN, 15 napig érvényes az adatlapod, utána ujra kell vizsgáztatni az autódat.... volt olyan hogy elfogadták késöbb is, de volt amikor emiatt mi újravizsgáztattuk az autót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 köszi Laci... és egy nyári reggelen? Laci, inkább ne írj semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 persze de ha a rendőr a szabályt nézi akkor matricának kell lennie és nincs vita. kérdés hogy mennyire lesz toleráns... de amúgy valóban vicc hogy hoznak ilyen határozatot, hogy majd a néni ragasztgassa a matricát. Abszolút rutintalanságra utal ez... ez van sajnos. Ex-főnököm múlt héten vitte vizsgázni a felesége Volvoját, minden gond nélkül feltették neki a matricát a vizsgán... Úgyhogy Lacee lehet hogy vizsgaállomás-függő a dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 nem azért, de adva van egy helyzet, amit nem lehet roncsolás nélkül megoldni, akkor nem az eredeti állapot visszaállítása lenne a leglogikusabb ? :lol: már rég levettem volna a helyedben a rendszámot, ha sérül közben a fényezés, akkor ráraksz egy keret és kész szerintem nem ez a gond kategória.... És onnan fog indulni a rozsda... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 valaki meg tudja mondani a gyári XE tengelyei hány fokosak? nem 254-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 És onnan fog indulni a rozsda... :lol: körbe kell vágni sniccerel vagy szamurájkarddal és utána lekezelni szépen :D de még mindig le lehet szedni, a hátszó ajtót is akár de tőlem így is maradhat és viheti 15 naponta vizsgáztatni a kocsiját B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts