J0hnny Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Mi ez Pista? Screenshot a multitaskos almatábláról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Mi ez Pista? Screenshot a multitaskos almatábláról? :lol: azaz.. print screen :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Mi ez Pista? Screenshot a multitaskos almatábláról? :lol: így másolják mostanában a legfrissebb ebúkotokat :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 néha úgy jó hogy vagy :D nem rongálom szét a seggét :/ így vettem de így jobban is néz ki a segge csak ki gondolta anno ezt a fa@&ágot kitalálják h menj az irodába matricáért... szedd le a hátsó ajtót cseszd meg és vidd be azt :D amúgy így vetted a kocsit ? mindent patent, de a hátsó rendszámot így ragasztották fel ? :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok Van már egy dizi astrám és szeretnék mellé egy gsi-t szabadidőautónak. Tudnátok adni tanácsot, hogy milyen motorral érdemes venni a 2 2000-es közül vagy az 1.8-as közül, illetve mire kellene figyelnem vételkor, mik ennek a típusnak a gyengéi Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Nekem kijött az okmányirodából a nő és rávasalta kint a rendszámra a matricát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 hehe,deszééép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 hehe,deszééép a jó kis fekete díszcsíkok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 a jó kis fekete díszcsíkok :lol: Itt még sérülésmentes volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Itt még sérülésmentes volt... :D mostisaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Sziasztok Van már egy dizi astrám és szeretnék mellé egy gsi-t szabadidőautónak. Tudnátok adni tanácsot, hogy milyen motorral érdemes venni a 2 2000-es közül vagy az 1.8-as közül, illetve mire kellene figyelnem vételkor, mik ennek a típusnak a gyengéi Előre is köszi helló szerintem inkább 16 szelepes legyen :lol: mutasd meg melyikkel szimpatizálsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 a jó kis fekete díszcsíkok :D iszonyt randa :lol: megy már a kocsi ? mármint NEM CSAK hármasban ? B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 iszonyt randa :lol: Nekem is jobban tetszik lefújva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 iszonyt randa :lol: megy már a kocsi ? mármint NEM CSAK hármasban ? :D B) :D :D kivettem üresbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 kivettem üresbe.... na az már haladás, lényeg : nem kapkodsz :lol: :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 na az már haladás, lényeg : nem kapkodsz :lol: :D B) :D :D Gyors váltások... ez a titok nyitja... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 na az már haladás, lényeg : nem kapkodsz :lol: :D B) :D :D próbállak utánozni nagy fehér isten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 próbállak utánozni nagy fehér isten :D Akkor feküdj vissza... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Akkor feküdj vissza... B) :D :D kitúrt a kutya :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 kitúrt a kutya :D :lol: B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 néha úgy jó hogy vagy :D nem rongálom szét a seggét :/ így vettem de így jobban is néz ki a segge csak ki gondolta anno ezt a fa@&ágot kitalálják h menj az irodába matricáért... Vigyél a nőnek egy doboz bonbont és talán kisétál felragasztani a matricát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Gyors váltások... ez a titok nyitja... :lol: :D és itt az eredménye B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 próbállak utánozni nagy fehér isten B) papír, toll van ? ülj le szépen és jegyzetelj :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 kitúrt a kutya :D :lol: és már ott is van FB-n B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts