J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nehéz mgetalálni azt a középutat amit kompromisszumnak hívnak. Van aki nem keresi és van aki leszarja. Persze vannak akiknek sikerül megtalálni, de tény ehhez tényleg két ember kell. Amikor egyik fél sem hajlandó áldozatot hozni a másik boldogsága érdekében, akkor nem is kell csodálkozni semmin. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 A hideg amúgy nem gáz... az kezelhető... viszont hóban esélytelen nyári gumival subaruzni... húúú ez jó tréül hangzik... :D :P :D :D :D :D B) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 :D :D :D :D B) :) :lol: Amúgy hetente kb 1X használom, és akkor sem hóban, és akkor is azért, hogy mozgassam kicsit...idén eddig 4X ültem benne...abból egyszer Taratihoz vittem egyszer meg hoztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ezmekkora...intiner... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Amúgy hetente kb 1X használom, és akkor sem hóban, és akkor is azért, hogy mozgassam kicsit...idén eddig 4X ültem benne...abból egyszer Taratihoz vittem egyszer meg hoztam... pedig tavaly jó feeling volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 pedig tavaly jó feeling volt Jaja... idén ez kimaradt...majd jövőre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Anti! Megvan az ellen cucc a csaj polójára! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Jaja... idén ez kimaradt...majd jövőre... B) bár nekem is megadatna egy olyan autó :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Amúgy hetente kb 1X használom, és akkor sem hóban, és akkor is azért, hogy mozgassam kicsit...idén eddig 4X ültem benne...abból egyszer Taratihoz vittem egyszer meg hoztam... Tudom már mondtad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 bár nekem is megadatna egy olyan autó :D :lol: Kadi projekt feldob, veki elad, és hipp hopp még olcsóbban is kijössz... :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kadi projekt feldob, veki elad, és hipp hopp még olcsóbban is kijössz... :) :D :D xar hallani az igazságot :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 xar hallani az igazságot :lol: :D B) :D Nekem kevesebben van mint a GSI volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 mennyit zabál 1 ilyen dög? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 mennyit zabál 1 ilyen dög? mint egy 1.4 16v G astra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 mint egy 1.4 16v G astra :D némi komolyságot kérhetnék? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 mennyit zabál 1 ilyen dög? Használatfüggő, mint minden... ha csak szimplán melóba járok semmi móka és kacagás, no dugó, akkor 11 lici, aztán ha vegyes használat akkor 13-15, és ha butulás van akkor onnan fölfele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Használatfüggő, mint minden... ha csak szimplán melóba járok semmi móka és kacagás, no dugó, akkor 11 lici, aztán ha vegyes használat akkor 13-15, és ha butulás van akkor onnan fölfele... korrekt, a gsi is megeszi ezt hanem többet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 korrekt, a gsi is megeszi ezt hanem többet :lol: A GSI azért kevesebbet fogyasztott turbós korában... abból nem nagyon lehetett 50L/100km-es fogyit kihozni... ezért írtam, hogy használatfüggő... ahol most a Subaru 11-et eszik ott a GSI 8 lici lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kleine Problem! Neue műszaki megvan. Ezzel együtt a környzet védelmi besorolás is. Elvileg az okmányirodába kéne menjek a matricáért a rendszámommal együtt... na most akkor tolassak be az irodába? merthogy szélvédő ragasztóval van fenn a rendszámom hátul. (nem az én művem...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 le kell szedned akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kleine Problem! Neue műszaki megvan. Ezzel együtt a környzet védelmi besorolás is. Elvileg az okmányirodába kéne menjek a matricáért a rendszámommal együtt... na most akkor tolassak be az irodába? merthogy szélvédő ragasztóval van fenn a rendszámom hátul. (nem az én művem...) :lol: amúgy mi volt a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 baj? fék nyikorog hátul pedig tárcsában betétében van 4000km összesen. kuplung nyikorog. elöl szilentek nyikorognak. felét megcsinálta Laci :lol: Leszedni necces lenne... roncsolásos technikával... kizárt, csak van valami megoldás még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 baj? fék nyikorog hátul pedig tárcsában betétében van 4000km összesen. kuplung nyikorog. elöl szilentek nyikorognak. felét megcsinálta Laci :D Leszedni necces lenne... roncsolásos technikával... kizárt, csak van valami megoldás még! szedd le a hátsó ajtót cseszd meg és vidd be azt :D amúgy így vetted a kocsit ? mindent patent, de a hátsó rendszámot így ragasztották fel ? :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts