Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Lanti megvettem a Carlo Pedersoli alias Bud Spencer könyvet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Lanti megvettem a Carlo Pedersoli alias Bud Spencer könyvet ha elolvastad akkor lécci add már kölcsön mert engem is nagyon érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 ha elolvastad akkor lécci add már kölcsön mert engem is nagyon érdekel ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 bárcsak lehetne embereket ignorálni :) :D nem kellene olyan szavakat használnod, amelyek jelentésével nem vagy tisztában :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 nem kellene olyan szavakat használnod, amelyek jelentésével nem vagy tisztában :D :D :D :D hú mire megtaláltam a szótárban :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 nem kellene olyan szavakat használnod, amelyek jelentésével nem vagy tisztában :) :D :D :D mi a bajod a szóhasználatommal?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 vigyázz Pista a c kadettosok összefogtak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 vigyázz Pista a c kadettosok összefogtak :) Kell kék ajtó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Kell kék ajtó? :) ez tudod, hogy nem sima kék és nem annyira nem sérült a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 ez tudod, hogy nem sima kék és nem annyira nem sérült a dolog nyitnikék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 vigyázz Pista a c kadettosok összefogtak :) megjött a fekete sereg :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 megjött a fekete sereg :) :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 HJP115 fehér GSi, nagy ProEx-es kipuffal nem ismerős valakinek? Nem volt rajta semmi klubos, csak nagyon egybének láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ha jól emléxek pénteken volt téma, hogy sötétedős ablak mint a Nájtrájderben...na a merci már tud ilyet... bár ez napfénytető, de gondolom innen már csak pár lépés a többi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ha jól emléxek pénteken volt téma, hogy sötétedős ablak mint a Nájtrájderben...na a merci már tud ilyet... bár ez napfénytető, de gondolom innen már csak pár lépés a többi... Szemüveglencsében már régóta létezik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Szemüveglencsében már régóta létezik. :) Az más...mert az a külső fény hatására sötétedik, nem pedig akkor amikor Te úgy akarod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Az más...mert az a külső fény hatására sötétedik, nem pedig akkor amikor Te úgy akarod... :D Ja igen. :) Mentségemre szolgáljon,hogy nem vagyok szemüveges. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ja igen. :) Mentségemre szolgáljon,hogy nem vagyok szemüveges. :D Akkor most már tudod, hogy a szemüvegen nincs gomb... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Akkor most már tudod, hogy a szemüvegen nincs gomb... :) :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ha 96-os tehát ráncvarrott volt akkor cimborám volt autója volt.(csak HJP rémlik) Elvileg jó gazdánál van most... mikor a proexnél jártam tavaly akkor épp lakatolták. HJP115 fehér GSi, nagy ProEx-es kipuffal nem ismerős valakinek? Nem volt rajta semmi klubos, csak nagyon egybének láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ha 96-os tehát ráncvarrott volt akkor cimborám volt autója volt.(csak HJP rémlik) Elvileg jó gazdánál van most... mikor a proexnél jártam tavaly akkor épp lakatolták. passz. ennyire nem emléxem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 http://www1.garaget.org/archive/156/155064...129-2183670.jpg Mégiscsak 2 autót fogsz építgetni? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Hátul a nagy irmsher szárny és oldalt is az irmscher spoiler :D És asszem piros volt a Proex matrica rajta :) passz. ennyire nem emléxem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Mégiscsak 2 autót fogsz építgetni? :) :D :D amit már régen is megállapítottam, hogy "hatalmas" hibája a vekinek, hogy a fekete részek színre vannak fújva benne, szerintem a nélkül jobban mutatna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts