Zsoltee Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 nagyonlájk :D :D :D :D :D Azt mondta pár liter. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Csak, hogy értsd miért nem megyek ilyen versenyekre...és akkor nem számoltam olyanokkal, hogy mi van, ha sérül az autó... te figyelj mááárrr.....tudod, hogy nem vagyok irigykutya /beú/, de senki nem kényszerített arra, hogy ilyen autód legyen :) érezd jól magad benne meg minden, de ha mi eldobjuk a kocsinkat, ugyanúgy fáj nekünk, mert a malacpersely is vékonyabb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Azt mondta pár liter. :) :D az elég neki kb. mennyi is ? 1 kmre :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 az elég neki kb. mennyi is ? 1 kmre :) :D :D De csak akkor ha a rajthoz odatoljátok és nem túráztatja feleslegesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 De csak akkor ha a rajthoz odatoljátok és nem túráztatja feleslegesen. :D rajtprogram nuku, nem pazarlunk :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 te figyelj mááárrr.....tudod, hogy nem vagyok irigykutya /beú/, de senki nem kényszerített arra, hogy ilyen autód legyen :) érezd jól magad benne meg minden, de ha mi eldobjuk a kocsinkat, ugyanúgy fáj nekünk, mert a malacpersely is vékonyabb :D Akkor menjünk a "karácsonyfadísszel", és nincs is téma tovább... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 De csak akkor ha a rajthoz odatoljátok és nem túráztatja feleslegesen. :D Beindítani már akkor van miből... :) :D köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 én a toyoval nagyon jó 60lábakat mentem... merem ajánlani.. vekire fel se merném rakni mert eltöri az osztóművet ha betapad :) az nem megtapad :D :D :D :D ja amúúggy Lanntiiiiiii, te majd a C-vel megmutatod ugye, hogy miként kell fogni a kormányt helyesssssen ugyebár ? :D :D :lol: -_- ha elkészül biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 tegnap egész nap vártam a postást, mert hoznia kellett volna egy csomagot... erre este látom h be van dobva az értesítő.... k..anyját, h azért mert nehéz még arra se képes, h kivegye a kocsiból és felcsöngessen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 tegnap egész nap vártam a postást, mert hoznia kellett volna egy csomagot... erre este látom h be van dobva az értesítő.... k..anyját, h azért mert nehéz még arra se képes, h kivegye a kocsiból és felcsöngessen.... falun is ez megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 hívott egy srác hogy érdekelné a GSi, de csak üzembentartóival. hát most nem gondolnám hogy úgy odaadom pedig nem csodálom hogy nem akar feleslegesen 100ropit fizetni :) :D :D Az se ingyé van má... 25-50% ot kell fizetni már nem tom mitől függően - én 25%-át fizettem a teljes átírásnak, mikor faternak "adtam" az A Omegát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 erősen bejövős a színe, persze nem STI-nek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 így talán mégjobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 tegnap egész nap vártam a postást, mert hoznia kellett volna egy csomagot... erre este látom h be van dobva az értesítő.... k..anyját, h azért mert nehéz még arra se képes, h kivegye a kocsiból és felcsöngessen.... nekünk rendszeresen ezt játszotta, után szoltunk a postán és azóta ha itthon vagyunk meg is kapjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 nekünk rendszeresen ezt játszotta, után szoltunk a postán és azóta ha itthon vagyunk meg is kapjuk naja... mondjuk ezt külön hozzák mert csomag... amúgy meg C-hez van benne első rugó szóval fontos lett volna mert már csak azt kell és mehet müszakira :) :D :D :D :D :D :D :lol: -_- :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 naja... mondjuk ezt külön hozzák mert csomag... amúgy meg C-hez van benne első rugó szóval fontos lett volna mert már csak azt kell és mehet müszakira :) :D :D :D :D :D :D :lol: -_- :) mire az műszakira kerül elporlik a Danubia(nincs az a smile) ui.:smile.gif-re ezt dobta a gugli: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Vajon mit néz? Ki tudja De vigyáz rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1438626874 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Na a mai nap csak az árkádba akartunk menni de sikerült felb@szni az agyamat még a parkolóban. Valamelyik nagyon f@sszopó köcsog természetesen felvállalatlanul fantasztikus vezetési stílusát végigszántotta az astra jobb oldalát. Az biztos, hogy fehér autó volt csak azt nem tudom mekkora. A díszcsík felett és alatt is csinált egy jó 8-10 centis fehér vonalat az ajtó elejétől a hátsó kerékig. Azt nem tudom milyen autó az olyan ami a díszcsíkot nem találja el de fölötte és alatta végig tudja rajzolni a másikat. A nagy része szerencsére letakarítható de azért kicsit látszódik, hogy a díszcsík egyenes de az ajtó már nem tökéletesen illeszkedik hozzá, és a festék is hiányos lett itt-ott. Köszönöm neki és remélem átmegy rajta egy uaz. :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Na a mai nap csak az árkádba akartunk menni de sikerült felb@szni az agyamat még a parkolóban. Valamelyik nagyon f@sszopó köcsog természetesen felvállalatlanul fantasztikus vezetési stílusát végigszántotta az astra jobb oldalát. Az biztos, hogy fehér autó volt csak azt nem tudom mekkora. A díszcsík felett és alatt is csinált egy jó 8-10 centis fehér vonalat az ajtó elejétől a hátsó kerékig. Azt nem tudom milyen autó az olyan ami a díszcsíkot nem találja el de fölötte és alatta végig tudja rajzolni a másikat. A nagy része szerencsére letakarítható de azért kicsit látszódik, hogy a díszcsík egyenes de az ajtó már nem tökéletesen illeszkedik hozzá, és a festék is hiányos lett itt-ott. Köszönöm neki és remélem átmegy rajta egy uaz. :) :D :D :D Kérd ki a videót... bár amilyen "szerencséd" van úgy jártál, mint az exem, akinek feltörték a kocsiját ott és pont ott nem volt kamera.. na persze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Kérd ki a videót... bár amilyen "szerencséd" van úgy jártál, mint az exem, akinek feltörték a kocsiját ott és pont ott nem volt kamera.. na persze... hát ez egy kis parkoló ahol van 3 lámpa a játszótérnél és ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 hát ez egy kis parkoló ahol van 3 lámpa a játszótérnél és ennyi Aham... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 biztosan már mindenki látta Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 biztosan már mindenki látta résszemről csak annyit mondhatok : üdvös, hogy ezzel tisztába vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 résszemről csak annyit mondhatok : üdvös, hogy ezzel tisztába vagy :) bárcsak lehetne embereket ignorálni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts