aztec Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Keine túlreagálás, csak hawer volt sztem sokunknak, aztán furi, hogy a verdájával együtt ő is lépett. én a maji napig kontaktolok vele... de ha belegondolsz átült cégesbe innentől kezdve nagyon nem tud érdembem hozzászólni a dologhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Le is ...nám magam, ha egyedül ennyiért kajólnék az mc-ben. bár vannak ilyenek.. de én bevartzsebű GSi-s vok :D 8) Egyébként meg mégis jóó ez a kis gsi.. bár azért kicsit sántít.. tegnap összefutottam egy OFF VTi vel ON háát el nem tudtam picsázni, de fej-fej mellettiket mentünk. Egyik lámpánál néztem a kerekét.. szikrázott :!: :shock: Hirtelen asszittem defekt+aszfalt.. Aztán megálltunk... kis fiatal srác volt, de a normális fajtából, megköszönte a kis ótókázást.. és kiderült vmi verseny betét... poénosan nézett ki a sötétben Nekem is sport fékbetét volt benne és szépen is szikráztt :D addig amig ki nem b*sztam. Ha nincs pocsvédőd elől, megnézheted egy pár fékezés után a fényezést :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 de mitől szikrázik? és milyen ez a sport fékbetét? az enyém is sport, mert a ds2000 a ferrodonál a sport (vagy racing??) kategóriában van :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 ....az enyém is sport, mert a ds2000 a ferrodonál a sport (vagy racing??) kategóriában van :twisted: .... Neked nem Premier betéted van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Ha nincs pocsvédőd elől, mid nincs elöl??? :roll: :oops: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Attól szikrázik, hogy sok a fémpor a pofákban, ha jól tudom. Így jobb a fékhatás, viszont gyorsabban megeszi a tárcsákat. Szerintem. Bár lehet megint hüle vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 mid nincs elöl??? :roll: :oops: :P :D :D Sárfogó gumi rallys nyelven! Pocsgumi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Ma hazafelé küldtem az autót a gellérthegytől. Esett is egy teljes osztást a benzinmutató. Gyanítom, jól elcsesztem a fogyasztási átlagomat :P. Eddig úgy vigyáztam rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Ma hazafelé küldtem az autót a gellérthegytől. Esett is egy teljes osztást a benzinmutató. Gyanítom, jól elcsesztem a fogyasztási átlagomat :D. Eddig úgy vigyáztam rá. :D :D Ezzel én is így voltam. hétvégén voltam vidéken.. 300km. átlagom lement 7lityire... bejöttem pöstre.. még volt egy utsó osztásom.. ma már a pirosban van, és kiabál a bc, h 43km! 43km! :P :D pedig allig mentem azóta... Viszont hogy "örüljek" indításkor már nekem is van 1-2 másodperc dizelezésem :P :evil: lehet kaki lett a töke... pedig finom olaj van benne.. vagy mégse... :? Igaz, azóta van benne kb. 6000 km.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Eeeez miféle gyártmány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Eeeez miféle gyártmány? éjn sme hallottam még róóóla :shock: de ettöl függettlenül lehet joe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 éjn sme hallottam még róóóla :shock: de ettöl függettlenül lehet joe :P Énse hallottam. Viszont mosmár tuggyuk, hogy Laci kolléga LG monitort használ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 és szereti az mm pappert egérpadnak használni :idea: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 És A4 tech a egere! :wink: Szerintem az 5w-nek nem örül a moci, a 10w jobb lenne bele. Legalábbis én így tom, hogy C-s Opel mocikba azt illik rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Ez qr*a jó jót nevettem. Mennyi infó egy képről :P Laci én sem hallottam még erről az olajról de ezt régebben is mondtam :D Nyugi a hidrótőke csak egyre sz*rabb lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Még annyi,hogy Sector billentyűzete van(HUN) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Énse hallottam. Viszont mosmár tuggyuk, hogy Laci kolléga LG monitort használ. Ááááááááááá nem is érdemes róluk beszélni, a Gulf tiszta béna, nulla tapasztalattal rendelkező cég : http://www.gulf-oil.hu/ :D :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 ....Nincs köze a kérdésemhez, de az a helyzet, hogy jelentenem kell Nektek, hogy a Corsa C GSI-m (az imént dicsért "Morzsa") eladó.... ....Azért adom el, mert veszek egy Astra OPC turbo-t, valamikor a hetekben jön meg.... Fincsi :P :D :D :P :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 :twisted: Jól megy!... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 opc turbo, gtc....gyülnek a friss performance vasak a klubban....állat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Kis OFF http://forums.club4ag.com/topic.asp?TOPIC_ID=121981 ON Brutál állatok néha az emberek :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 nemhiába a szerelem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Kis OFF http://forums.club4ag.com/topic.asp?TOPIC_ID=121981 ON Brutál állatok néha az emberek :shock: Ha az enyém lenne az m3, mosolyogva perelném le az elkövetőről az utolsó gatyáját is, de úgy, hogy a legantipatikusabb és legdrágább ügyvéddel állnék össze, hogy az illető perköltségek viselése miatt fizethessen vmi mocsok zsebébe is k sokat ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Ááááááááááá nem is érdemes róluk beszélni, a Gulf tiszta béna, nulla tapasztalattal rendelkező cég : http://www.gulf-oil.hu/ :) :D :P :D :D Nah.. de jóóóó.. végre vmi infó! anno amikor bele lett rakva, nem találtam semmit róla. Akkor csak nem lehet ratyi olaj... A srácok ajánlották nagyon. Asszonták, van egy OFF M3 as ON kuncsaftjuk.. eddig szinte még mindent megégetett. ezzel meg még nem jött vissza. .. (amúgy azért linkeltem be, hogy meglássam a reakciókat) Kép: :P :D Én is jót röhögtem. (+infók SE T630 mobil, A4Tech speakaer.. és kétlábú barátnő) :D Legközelebb viszont valszeg nem teszek bele ilyet. jó lesz bele vmi jobbfajta 10w40.. remélem... Jah és mm papír.. a kis hülye patkány nem szereti a sima asztalt.. ugrál.. de ezt a papirost nagyon kúltíválja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Anti miért is árulod a motorod? LET lesz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts