Phoenyxxx Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 70 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 www.norc.hu - tatai út 70. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Légyszi adja meg valaki Patyi pontos címét...holnap megyek hozzá csak nem tudom hova :D Tatai út talán ? Hát ez meg hogy lehet, összevesztél Gyulával? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hát ez meg hogy lehet, összevesztél Gyulával? :) Neeem, csak most Patyizom egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Neeem, csak most Patyizom egyet :D spert rak az omiba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Megvannak az új felnik a Bubura... csak, hogy Lantinak meg legyen a vágya 18-as lett...és hogy Lifinek is, még aranyszínű is... ja és hogy kicsit opelfeeling is adott legyen még peremes is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Megvannak az új felnik a Bubura... csak, hogy Lantinak meg legyen a vágya 18-as lett...és hogy Lifinek is, még aranyszínű is... ja és hogy kicsit opelfeeling is adott legyen még peremes is... :) Képet :D Bár van pár Bubu arany felniken Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Most esik le ...eladó autóra felnit venni ? :) :D :D Neked aztán komolyak a szándékaid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Most esik le ...eladó autóra felnit venni ? :) :D :D Neked aztán komolyak a szándékaid :D Ne is mondd... már múlt héten felemeltem az árát 500k-val... biztos ami biztos... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Megvannak az új felnik a Bubura... csak, hogy Lantinak meg legyen a vágya 18-as lett...és hogy Lifinek is, még aranyszínű is... ja és hogy kicsit opelfeeling is adott legyen még peremes is... :D úgyúgy kell oda a 18as :) képet!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ne is mondd... már múlt héten felemeltem az árát 500k-val... biztos ami biztos... :D :D asszem erre mondják : komoly szándék az eladásra :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 asszem erre mondják : komoly szándék az eladásra :) :D :D :D csak árfolyam követő :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 csak árfolyam követő :) :D :D :D Amúgy a felni ismeretlen márka... Avon zz3-as 215/35 18-as gumikkal... 95%-osak... de mivel igen olcsón jutottam hozzá, így nem volt kérdés a kérdés...képeket, majd ha felrakom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 :) :D Amúgy a felni ismeretlen márka... Avon zz3-as 215/35 18-as gumikkal... 95%-osak... de mivel igen olcsón jutottam hozzá, így nem volt kérdés a kérdés...képeket, majd ha felrakom... Egyre jobb gumikba nyúlsz bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Egyre jobb gumikba nyúlsz bele. :) osztómű kímélő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Egyre jobb gumikba nyúlsz bele. :) Csak úgy mellékesen igen jó teszteredményekkel büszkélkedik ez a típus... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 osztómű kímélő :D Ez alap... ha a Veki bírta vele, a Subaru is fogja... (remélem... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Csak úgy mellékesen igen jó teszteredményekkel büszkélkedik ez a típus... :D Hát akkor már 1000x inkább a Hankook. :D Vezettem már párszor ilyen gumival szerelt GSi-t, még kettőben is tekerte, pedig nem turbós volt, sőt. :D De majd meglátod. Továbbá 6 ilyen gumit vett a srác és abból 5 szálszakad lett 2 hónapon belül. Persze lehet, hogy ebben a méretben már más a minőség (láttunk már ilyet), úgyhogy kívánom, hogy ne legyen igazam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hát akkor már 1000x inkább a Hankook. :D Vezettem már párszor ilyen gumival szerelt GSi-t, még kettőben is tekerte, pedig nem turbós volt, sőt. :D De majd meglátod. Továbbá 6 ilyen gumit vett a srác és abból 5 szálszakad lett 2 hónapon belül. Persze lehet, hogy ebben a méretben már más a minőség (láttunk már ilyet), úgyhogy kívánom, hogy ne legyen igazam. :) Hát remélem, hogy nem lesz ilyen gondom... elvileg mindenhol prémium kategóriásként jellemzik... Van az Avon-nak is olcsóbb kategóriás gumija is... ez elvileg nem rossz... de majd kiderül... tényleg olyan olcsón vettem a szettet, hogy nem volt szabad otthagyni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Csak úgy mellékesen igen jó teszteredményekkel büszkélkedik ez a típus... :D avon....avon....hol hallottam ? ez valami katalógusból rendelhető gumi ? parfüm, lapozol és ott van ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 avon....avon....hol hallottam ? ez valami katalógusból rendelhető gumi ? parfüm, lapozol és ott van ? :D :D :D :D A rúzsok után jön... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 A rúzsok után jön... :) :D És ízesített gumi is kapható? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 És ízesített gumi is kapható? :D :D :) Ha olyanra vágysz eskü szerzünk... de utána jutubi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 A rúzsok után jön... :) :D ezután már csak oriflame-t rakhatsz fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ha olyanra vágysz eskü szerzünk... de utána jutubi... :D Gondoltam az autódra, és akkor talin azt nézzük, ahogy a toplescsajok nyalják a gumid... Amúgy viccen kívül... a cégnél (SAAT) van egy csávó, aki hát nem az eszéről híres. Egy nap lefordult a gumija a kocsi felnijéről. Az okos ember erre kerti slagot feltekerte a felnire, jól körbetekerte széles ragasztószalaggal és napokig így járt melózni... Azért ehhez is tudás kell :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts