spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 leszarom és azt is ha facebookon is volt Ott még nem volt, de ezt te nem tudhatod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Ott még nem volt, de ezt te nem tudhatod. :D de máá elnyomtam :) Lantiii, de durcizzzzzzzz.....ejnye-bejnye :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 de máá elnyomtam :D Lantiii, de durcizzzzzzzz.....ejnye-bejnye :) :) na te meg a másik fele vagy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 na te meg a másik fele vagy... :D egységfront ellened miiiiiii ? :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Ott még nem volt, de ezt te nem tudhatod. :D De Noi már biztos mesélte neki... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Redi, dinnyének nincs tetőkárpitja... http://kepfeltoltes.hu/110110/20110109283_...ltoltes.hu_.jpg ha lenne se adná el max a vevőinek Ott még nem volt, de ezt te nem tudhatod. :D nekem is ég a pofám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Csakazértis LET! :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 szerintem ez a műszerfal egy kudarc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 szerintem ez a műszerfal egy kudarc... http://galeria.totalcar.hu/hirek/2011/01/1...218ed1955_l.jpg Csak, hogy érezd minden nap, hogy hozzájárulsz a környezetvédelemhez az újrahasznosítással :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 nekem is ég a pofám helyes-helyes :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 FBtleneknek :http://auto.indavideo.hu/video/B-csoport_zene_nelkul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 szerintem ez a műszerfal egy kudarc... Nem rossz középkonzol.. csak vki ellopta a km órát a vezető elöl :D :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nem rossz középkonzol.. csak vki ellopta a km órát a vezető elöl :D :D :) :D :D Megcsinálták a fekete részt, aztán rájöttek, hogy elhagytak pár dolgot...így kanyarítottak mellé egy ezüst részt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 FBtleneknek :http://auto.indavideo.hu/video/B-csoport_zene_nelkul Ezeréves... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 szerintem ez a műszerfal egy kudarc... http://galeria.totalcar.hu/hirek/2011/01/1...218ed1955_l.jpg hát ez a nem tudjuk még angliába vagy európába megy című tervezés :) Amúgy hányás kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 FBtleneknek :http://auto.indavideo.hu/video/B-csoport_zene_nelkul milyen érdekes, hogy az autók akkor többet tudtak teljesítményben mint most. Szánalom, hogy az összes sportot visszafogják, annó ezek az autók 60szor könnyebben törtek mint a mostaniak mégis rinyálnak, hogy jaj milyen veszélyes a sport és legyenek egységes motorok meg egyre kisebb ccm és le. Az F1 jövőre éri el a teljes szánalom szintjét ebben. 3500 ccm-ről sikerült jövőre 1600 ccm-re csökkenteni a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Má jövőre lesz 1.6túró f1ben? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ezeréves... :D :) persze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 milyen érdekes, hogy az autók akkor többet tudtak teljesítményben mint most. Szánalom, hogy az összes sportot visszafogják, annó ezek az autók 60szor könnyebben törtek mint a mostaniak mégis rinyálnak, hogy jaj milyen veszélyes a sport és legyenek egységes motorok meg egyre kisebb ccm és le. Az F1 jövőre éri el a teljes szánalom szintjét ebben. 3500 ccm-ről sikerült jövőre 1600 ccm-re csökkenteni a dolgokat. RööllllvagyVattamen mondta, hogy olyan gyorsak voltak már ezek, hogy messze előre kellett gondolkodni, mi lesz..... van ennek értelme ? semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 RööllllvagyVattamen mondta, hogy olyan gyorsak voltak már ezek, hogy messze előre kellett gondolkodni, mi lesz..... van ennek értelme ? semmi jó persze van amihez az ember már kevés mert a reflexnek is van határa, de azért van ami már túl óvatos lépés nem? Miért te eggyet értesz az egységes motorokkal meg az F1ben az 1.6 turbókkal max 600 le-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Má jövőre lesz 1.6túró f1ben? :) nem bocsi 2013-tól lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 gyáááááááááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 nem bocsi 2013-tól lesz Mind1 mikortol lesz. Szar lesz!!! Szivo V8. Az jo. Teljesitmeny is visszavan fogva az elodhoz kepest, de a hangja megjo. Ja meg olvastam arrol, hogy zart pilotafulket akarnak?!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 nem bocsi 2013-tól lesz Na azé, Én is így hallottam. Azért kamilláztam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 jó persze van amihez az ember már kevés mert a reflexnek is van határa, de azért van ami már túl óvatos lépés nem? Miért te eggyet értesz az egységes motorokkal meg az F1ben az 1.6 turbókkal max 600 le-vel? Én két verziót tartanék reálisnak az F1ben - mindkettő baromi szélsőséges. Az első, hogy kb tök ugyanazokkal az autókkal versenyezne mindenki - akkor tényleg csak a vezető tudása számít. A második, hogy a FIA megad egy doboz méretet - hossz magasság szélesség, meg egy minimum súlyt, egy maximalizált ccm-el... és ezen belül mindenki azt csinál amit akar. Nem, jelenleg nem így van, mégha olybá is tűnik (ld gumiméret belenyúlás, légterelők nagyságának szabályzása stb.), de amit leírtam, az meg mind a tervező dolga. hja és akarom vissza a 3 tengelyes John Player Specialokat :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts