gsi.tamás Elküldve November1, 2005 Elküldve November1, 2005 Te nem motorcseréről volt szó? Egyébként a szokásos helyen ette meg a szú. Viszont miért is cserélsz sárvédőt? Vagy ezen az oldalon volt a csatt annó?
Sonique Gsi 16V Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 Te nem motorcseréről volt szó? Egyébként a szokásos helyen ette meg a szú. Viszont miért is cserélsz sárvédőt? Vagy ezen az oldalon volt a csatt annó? yahh itt volt csatt és olcso volt a sárvédö:P igy mind2 oldal full sárvédö és küszöbcsere van és szeretem rendesen megcsinaltatni ha már hozza nyulnak péntekre készen van
Andris22 Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 aztec, mikor lesz fenyezve a gep? megneznem ugy is!!!
aztec Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 a 7en talizok emberrel és mondja mikor ér rá megcsinálni. Ha ezen a 7en nem akkor jövő 7en fixen. Kell még mennem riasztóshoz is hogy a hátsó ajtó nyitása fain legyen és akkor final...
coupe Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 a 7en talizok emberrel és mondja mikor ér rá megcsinálni. Ha ezen a 7en nem akkor jövő 7en fixen. Kell még mennem riasztóshoz is hogy a hátsó ajtó nyitása fain legyen és akkor final...Akkor ezek szerint mégis megmarad a verda?
coupe Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 yahh itt volt csatt és olcso volt a sárvédö:P igy mind2 oldal full sárvédö és küszöbcsere van és szeretem rendesen megcsinaltatni ha már hozza nyulnak péntekre készen vanA fényezés is vagy csak a lakatolás lesz kész péntekre?
Sonique Gsi 16V Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 only a lakatolás nincs nekem annyi pénzem :P
coupe Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 only a lakatolás nincs nekem annyi pénzem :DGondoltam azért megkérdezem mikor már leírtam éreztem hogy rossz a kérdés :P , ahozz egy kisebb csoda kellene hogy egy ekkora lakatolás +fény kész legyen 1hét alatt.(meg egy kisebb vagyon)
redline Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1928_640.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1930_640.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1931_640.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1928_f.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1930_f.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1931_f.JPG egyre jobban félek, hogy az enyém alatt is valami hasonló dolog lapul meg :? ilyenkor mit csinálnak vele? levágják a rozsdás részt? és mivel pótolják? van erre spec javitóvasdarab vagy vágnak vmit és lehet örülni :P sajnos fényezés előtt mindenképpen meg kell csinálni a lakatolást...
aztec Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 Akkor ezek szerint mégis megmarad a verda? sajnos 1re inkább úgy tünik meg kell tőle vállnom :P ez van sajnos de beleszarok 1x úgyis léesz egy c20letes gsim és kace :D
gsi.tamás Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 egyre jobban félek, hogy az enyém alatt is valami hasonló dolog lapul meg :? ilyenkor mit csinálnak vele? levágják a rozsdás részt? és mivel pótolják? van erre spec javitóvasdarab vagy vágnak vmit és lehet örülni :P sajnos fényezés előtt mindenképpen meg kell csinálni a lakatolást... Igen van javító ív külső (ami ez esetben nem kell mert van kpl sárvédő) és belső ill. a tankbetöltőhöz is van külső belső a küszöbhőz is van utángyártott darab! Ahova meg nincs oda az "ügyes iparművész" csinál lemezből.
loree_gsi16v Elküldve November2, 2005 Elküldve November2, 2005 Igen van javító ív külső (ami ez esetben nem kell mert van kpl sárvédő) és belső ill. a tankbetöltőhöz is van külső belső a küszöbhőz is van utángyártott darab! Ahova meg nincs oda az "ügyes iparművész" csinál lemezből. Pl. én is :D :D :P
warwolf Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Ha az ember lebontja a küszöbelemeket, és esetleg a hátsó belső oldalkárpitot, akkor betekintést tud nyerni ebbe a rozsda dologba?Mert én mikor ki-beszereltem az oldalüvegeket, akkor zseblámpával bevilágítottam a hátsó doblemez? belsejébe, és azon kívül, hogy láttam, hogy cserélték már a sárvédőíveket, és hogy szarul csinálták meg, és hogy nekem újra cseréltetni kell, szal ezen kívül más érdemi elváltozást nem láttam.
warwolf Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Csak egy észrevétel.Mióta Kess nem GSI-s, nagyon eltűnt a balfenéken! :P
ivannorbi Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Csak egy észrevétel.Mióta Kess nem GSI-s, nagyon eltűnt a balfenéken! :P Ha jól emlékszem, akkor ő most "oroszlán-emblémás" kocsit hajt, biztos ezért nem jár erre.
warwolf Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Ha jól emlékszem, akkor ő most "oroszlán-emblémás" kocsit hajt, biztos ezért nem jár erre. S, még a szíve sem húzza vissza.Na ez a legnagyobb gáz! :D
aztec Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 S, még a szíve sem húzza vissza.Na ez a legnagyobb gáz! :P na ez az ami miatt sztem senkit nem szabadna hibáztatni....
redline Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 sztem meg a 2 srác kicsit tulreagálja a dolgot :P
aztec Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 sztem meg a 2 srác kicsit tulreagálja a dolgot :P ez ugyanaz detto mint anno ki motés ki nem.....
redline Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 ez ugyanaz detto mint anno ki motés ki nem..... ott általában az tagdij a hátráltató dolog :P :D érted bazze majdnem annyiba kerül mint egy mekis kajálás :D :P
warwolf Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Keine túlreagálás, csak hawer volt sztem sokunknak, aztán furi, hogy a verdájával együtt ő is lépett.
Laci4 Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 ott általában az tagdij a hátráltató dolog :P :D érted bazze majdnem annyiba kerül mint egy mekis kajálás :D :P Le is ...nám magam, ha egyedül ennyiért kajólnék az mc-ben. bár vannak ilyenek.. de én bevartzsebű GSi-s vok :D 8) Egyébként meg mégis jóó ez a kis gsi.. bár azért kicsit sántít.. tegnap összefutottam egy OFF VTi vel ON háát el nem tudtam picsázni, de fej-fej mellettiket mentünk. Egyik lámpánál néztem a kerekét.. szikrázott :!: :shock: Hirtelen asszittem defekt+aszfalt.. Aztán megálltunk... kis fiatal srác volt, de a normális fajtából, megköszönte a kis ótókázást.. és kiderült vmi verseny betét... poénosan nézett ki a sötétben
redline Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 hmmm szikrázós fékbetét......eddig azt hittem a spinner a nagykirályság de ezek szerint le vagyok maradva :P :D
Recommended Posts