gsi.tamás Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Te nem motorcseréről volt szó? Egyébként a szokásos helyen ette meg a szú. Viszont miért is cserélsz sárvédőt? Vagy ezen az oldalon volt a csatt annó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Te nem motorcseréről volt szó? Egyébként a szokásos helyen ette meg a szú. Viszont miért is cserélsz sárvédőt? Vagy ezen az oldalon volt a csatt annó? yahh itt volt csatt és olcso volt a sárvédö:P igy mind2 oldal full sárvédö és küszöbcsere van és szeretem rendesen megcsinaltatni ha már hozza nyulnak péntekre készen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 zsír képek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 aztec, mikor lesz fenyezve a gep? megneznem ugy is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 a 7en talizok emberrel és mondja mikor ér rá megcsinálni. Ha ezen a 7en nem akkor jövő 7en fixen. Kell még mennem riasztóshoz is hogy a hátsó ajtó nyitása fain legyen és akkor final... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 a 7en talizok emberrel és mondja mikor ér rá megcsinálni. Ha ezen a 7en nem akkor jövő 7en fixen. Kell még mennem riasztóshoz is hogy a hátsó ajtó nyitása fain legyen és akkor final...Akkor ezek szerint mégis megmarad a verda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 yahh itt volt csatt és olcso volt a sárvédö:P igy mind2 oldal full sárvédö és küszöbcsere van és szeretem rendesen megcsinaltatni ha már hozza nyulnak péntekre készen vanA fényezés is vagy csak a lakatolás lesz kész péntekre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 only a lakatolás nincs nekem annyi pénzem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 only a lakatolás nincs nekem annyi pénzem :DGondoltam azért megkérdezem mikor már leírtam éreztem hogy rossz a kérdés :P , ahozz egy kisebb csoda kellene hogy egy ekkora lakatolás +fény kész legyen 1hét alatt.(meg egy kisebb vagyon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1928_640.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1930_640.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1931_640.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1928_f.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1930_f.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1931_f.JPG egyre jobban félek, hogy az enyém alatt is valami hasonló dolog lapul meg :? ilyenkor mit csinálnak vele? levágják a rozsdás részt? és mivel pótolják? van erre spec javitóvasdarab vagy vágnak vmit és lehet örülni :P sajnos fényezés előtt mindenképpen meg kell csinálni a lakatolást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Akkor ezek szerint mégis megmarad a verda? sajnos 1re inkább úgy tünik meg kell tőle vállnom :P ez van sajnos de beleszarok 1x úgyis léesz egy c20letes gsim és kace :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 egyre jobban félek, hogy az enyém alatt is valami hasonló dolog lapul meg :? ilyenkor mit csinálnak vele? levágják a rozsdás részt? és mivel pótolják? van erre spec javitóvasdarab vagy vágnak vmit és lehet örülni :P sajnos fényezés előtt mindenképpen meg kell csinálni a lakatolást... Igen van javító ív külső (ami ez esetben nem kell mert van kpl sárvédő) és belső ill. a tankbetöltőhöz is van külső belső a küszöbhőz is van utángyártott darab! Ahova meg nincs oda az "ügyes iparművész" csinál lemezből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Igen van javító ív külső (ami ez esetben nem kell mert van kpl sárvédő) és belső ill. a tankbetöltőhöz is van külső belső a küszöbhőz is van utángyártott darab! Ahova meg nincs oda az "ügyes iparművész" csinál lemezből. Pl. én is :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Ha az ember lebontja a küszöbelemeket, és esetleg a hátsó belső oldalkárpitot, akkor betekintést tud nyerni ebbe a rozsda dologba?Mert én mikor ki-beszereltem az oldalüvegeket, akkor zseblámpával bevilágítottam a hátsó doblemez? belsejébe, és azon kívül, hogy láttam, hogy cserélték már a sárvédőíveket, és hogy szarul csinálták meg, és hogy nekem újra cseréltetni kell, szal ezen kívül más érdemi elváltozást nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Csak egy észrevétel.Mióta Kess nem GSI-s, nagyon eltűnt a balfenéken! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Csak egy észrevétel.Mióta Kess nem GSI-s, nagyon eltűnt a balfenéken! :P Ha jól emlékszem, akkor ő most "oroszlán-emblémás" kocsit hajt, biztos ezért nem jár erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Ha jól emlékszem, akkor ő most "oroszlán-emblémás" kocsit hajt, biztos ezért nem jár erre. S, még a szíve sem húzza vissza.Na ez a legnagyobb gáz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 S, még a szíve sem húzza vissza.Na ez a legnagyobb gáz! :P na ez az ami miatt sztem senkit nem szabadna hibáztatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 sztem meg a 2 srác kicsit tulreagálja a dolgot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 sztem meg a 2 srác kicsit tulreagálja a dolgot :P ez ugyanaz detto mint anno ki motés ki nem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 ez ugyanaz detto mint anno ki motés ki nem..... ott általában az tagdij a hátráltató dolog :P :D érted bazze majdnem annyiba kerül mint egy mekis kajálás :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Keine túlreagálás, csak hawer volt sztem sokunknak, aztán furi, hogy a verdájával együtt ő is lépett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 ott általában az tagdij a hátráltató dolog :P :D érted bazze majdnem annyiba kerül mint egy mekis kajálás :D :P Le is ...nám magam, ha egyedül ennyiért kajólnék az mc-ben. bár vannak ilyenek.. de én bevartzsebű GSi-s vok :D 8) Egyébként meg mégis jóó ez a kis gsi.. bár azért kicsit sántít.. tegnap összefutottam egy OFF VTi vel ON háát el nem tudtam picsázni, de fej-fej mellettiket mentünk. Egyik lámpánál néztem a kerekét.. szikrázott :!: :shock: Hirtelen asszittem defekt+aszfalt.. Aztán megálltunk... kis fiatal srác volt, de a normális fajtából, megköszönte a kis ótókázást.. és kiderült vmi verseny betét... poénosan nézett ki a sötétben Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 hmmm szikrázós fékbetét......eddig azt hittem a spinner a nagykirályság de ezek szerint le vagyok maradva :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts