Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

nekem is anno diny bannert hozott zsir is volt és annyira nem volt drága... most a vekibe Future révén unixosat vettem... azzal sincs még gondom... mondjuk nem is áll kint a fagyba :D

Garazsba van ugye a kocsim mar eleg regota. 1 honapig nem neztem most felé se , majd mikor oda kerlult most szerdan a sor h beinditom akkor igy reagalt.

BA..BA..BA .. bubububub [ ha subaru lenne.. :) ] Ogre hozta, 55aH , 1 honap állást kibirt, meg birt 3 ora zenét is simán. Nekem Etalon

Ja, es csak par fokkal van melegebb odabenn mint kint.

Megosztás:

Há ebből gyári lett :)

Exide sztem csak egy brand, semmi nincs mögötte...mindig mondom. Banner jó, de drágább mint a gyári.

Na.. aludtam pár órát..kicsit KO voltam :D

Igen,végül erre szavaztam, nem akartam sokáig szórakozni...bár Patyi rendes volt,kölcsön adta volna pár napra az akksiját.

Szóval ahogy nagy gyorsba találtam,minimális árkülönbségek voltak csak ..(perion,banner..exide) de mikor ki mondta Viktor,h 3év gari van rá, döntöttem. Szóval lett egy 60Ah-ás akksi bele... azóta nincs baj vele. Szóval valszeg tényleg az akksi hasalt el..

Fura,hogy így egyik percről a másikra... :)

Megosztás:

az biztos drága volt.

amúgy egy évesen tré lenne ha bármi baja lenne

6000-ért jó is volt. :)

Egyébként az előző tulaj is mondta,hogy két hét -15 fokban állás után is pöccre indult a kocsi.

Ergo jó a gyujtása is. :)

A régi akkuval delejt vesztett a rádió indításkor. ezzel meg sem inog. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.