Kölyök Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 nekem is anno diny bannert hozott zsir is volt és annyira nem volt drága... most a vekibe Future révén unixosat vettem... azzal sincs még gondom... mondjuk nem is áll kint a fagyba :D Garazsba van ugye a kocsim mar eleg regota. 1 honapig nem neztem most felé se , majd mikor oda kerlult most szerdan a sor h beinditom akkor igy reagalt. BA..BA..BA .. bubububub [ ha subaru lenne.. :) ] Ogre hozta, 55aH , 1 honap állást kibirt, meg birt 3 ora zenét is simán. Nekem Etalon Ja, es csak par fokkal van melegebb odabenn mint kint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nekem is a Unixos Eagle akksi volt a gsiben még annó, semmi gond nem volt vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nekem bosch van, aug vettem...és egy rakás szar. Tényleg, le is szedem a sarut, hogy hétfőn életképes legyen.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Dógozok... aki esetleg erre jár... vagy Tom felpattan a mocijára... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nekem 60 Ah-s VARTA akkut hoztak.(amiket a 2.0-es Diesel SX4-ekbe tesznek. Már egy éves és pöcc röff hidegben is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Dógozok... aki esetleg erre jár... vagy Tom felpattan a mocijára... :D :) bármi lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 ...hoztak... az biztos drága volt. amúgy egy évesen tré lenne ha bármi baja lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nekem Go aksi van a kadettban és még Balázskától azzal vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nekem Go aksi van a kadettban és még Balázskától azzal vettem Az a gyári....nekem is volt olyanom, jó volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nekem Go aksi van a kadettban és még Balázskától azzal vettem Az a gyári....nekem is volt olyanom, jó volt... attól jobban is ment? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Azt en ertem, de a te postodra valaszoltam! Amugy ha erdekel valakit en Bannerra voksolok Nézd csak, itt van Kölyök :) :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 attól jobban is ment? Attól ment csak igazán... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Há ebből gyári lett :) Exide sztem csak egy brand, semmi nincs mögötte...mindig mondom. Banner jó, de drágább mint a gyári. Na.. aludtam pár órát..kicsit KO voltam :D Igen,végül erre szavaztam, nem akartam sokáig szórakozni...bár Patyi rendes volt,kölcsön adta volna pár napra az akksiját. Szóval ahogy nagy gyorsba találtam,minimális árkülönbségek voltak csak ..(perion,banner..exide) de mikor ki mondta Viktor,h 3év gari van rá, döntöttem. Szóval lett egy 60Ah-ás akksi bele... azóta nincs baj vele. Szóval valszeg tényleg az akksi hasalt el.. Fura,hogy így egyik percről a másikra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Dógozok... aki esetleg erre jár... vagy Tom felpattan a mocijára... :D :) ÁÁÁ, későn szóltál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 ÁÁÁ, későn szóltál. :D pedig RCztünk : DDDDD ma is este este lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 pedig RCztünk : DDDDD ma is este este lesz :) És Anti ma is éjszakás? Neked meg addig jóéjt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 az biztos drága volt. amúgy egy évesen tré lenne ha bármi baja lenne 6000-ért jó is volt. :) Egyébként az előző tulaj is mondta,hogy két hét -15 fokban állás után is pöccre indult a kocsi. Ergo jó a gyujtása is. :) A régi akkuval delejt vesztett a rádió indításkor. ezzel meg sem inog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nézd csak, itt van Kölyök :D :o :D :) :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 És Anti ma is éjszakás? Neked meg addig jóéjt! :D Igen, ma is iccakás vagyok, nézz be, ha ráérsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 biztos már mindenki látta és FB-n 3hete volt... milyen már 9000-s injektor.. ez már tuti slagcső Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 De láttad a többi képet is ami az ehhez tartozó EVO blokkjáról meg mocijáról van??? Alumínium tömbből, titánmotyók... na az a kemény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 De láttad a többi képet is ami az ehhez tartozó EVO blokkjáról meg mocijáról van??? Alumínium tömbből, titánmotyók... na az a kemény... persze csak ahoz még ennyi közünk sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 persze csak ahoz még ennyi közünk sincs :) :) Azért az a turbo, és blokk elég látványos darab... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 szerintem csak ami a földön van cső többe kerül mint a vekim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts