Xray Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 jah, de valójában nem, már progid van :) :) :D :P Szerintem 98 % hogy ott leszek. 2% az az ha közben elhaláloznék :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Szerintem 98 % hogy ott leszek. 2% az az ha közben elhaláloznék :) :D jáú, akkor intézem a többit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 jáú, akkor intézem a többit :D rendben! Köszike! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hogy szalad az idő..már 4éve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hogy szalad az idő..már 4éve... De a GSI-k olyanok mint a "shanel" kosztüm soha nem megy ki a divatból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hogy az autó szalad NA AZ a CSODA :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hogy szalad az idő..már 4éve... itt még de jól nézett ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 itt még de jól nézett ki :) a lámpákat és a kavicsfelverődéseket leszámítva semmi se változott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/52..._1250174071.jpg hogy szalad az idő..már 4éve... Azt sohasem értettem, hogy a rendszám mögötti műanyag mitől annyira szép "selymes" fényű. A Lantié is ilyen volt, de mitől? Csak simán fényezni kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Azt sohasem értettem, hogy a rendszám mögötti műanyag mitől annyira szép "selymes" fényű. A Lantié is ilyen volt, de mitől? Csak simán fényezni kellene? igen nekem színrefújták... mint kecsóét is.. de próbáld meg mindennap kenegetni valami gépzsírral hátha ilyen "selymes fényű" lesz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 de próbáld meg mindennap kenegetni valami gépzsírral hátha ilyen "selymes fényű" lesz :D :) képeket is kérünk : )))))))) valami grafitos zsírt ajánlanék amúgy, megy a zsír, megy a zsír :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 képeket is kérünk : )))))))) valami grafitos zsírt ajánlanék amúgy, megy a zsír, megy a zsír :D :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 1 hete nem mentem a kocsival, vagy több,,,, és megmerült az akku, pedig vadi új :P nem értem... Na bakker.. nekem is faja a napom. Reggel jöttem haza melóból. Semmi alvás.. éjjelre meg megyek vissza. Nah,gondoltam alvás. Aha.. csörög a barátnőm, hogy anyukája elesett, lehet eltört a válla, be kellene vinni valahova(baleseti vagy valami) Mire odaértem hozzájuk, már mentőt hívtak, mert nagyon fájt a karja anyukájának. Okés.. mentő megvár, ..az beviszi SZTK-ba. Ok.. ott röntgen, megnézés.. (persze vagy 2 óra eltelt) Kiderült, hogy el van törve, meg lehet az izmok is kaptak rendesen, műteni kell, irány az Árpád baleseti. Okés, csakhogy közben a barátnőm is rosszul lett. úgyhogy vicces volt, fogni a nagy röntgen leleteket, kabátokat, pulcsikat, meg terelgetni a két asszonyt :D :D Árpádban barinő kocsiban marad, én anyukájával fel.. várakozás, eszembe jutott,hogy a telcsim kint hagytam.. kimentem érte, csajszinak beindítottam verdát, fűtést,mert vacogott. Aztán úgy fél óra múlva hívott, hogy jól van, bejönne. Kimentem érte, kocsi leállít. Egy 3/4 óra múlva megint kezdett szarúl lenni.. vissza kocsiba.. kocsi indítana, és itt jön az autós téma, bendix csattan, majd minden elmegy.. BC, világítás.. minden.. majd önindító elenged, nagy nehezen magához tér minden. gondoltam, mi a f@k?! re indít, ugyanaz gondoltam sebességben megmozgatom kicsit, hátha bendix nem ment be rendesen, vagy megszorult már ha tud ilyet.. Indít... ugyanaz.. csak épp már alig nyekken... Arra gondoltam,h esetleg önindító beállt, vagy zárlatos lett, és az akksi megadta magát. Közben fel Barinő anyukájához, mert már vitték fel osztályra..(lehet,hogy csak holnap műtik meg.. fura lenne..bár amilyen az orvoslás.. nekem is pajzsmirigy bibire tegnap kértem időpontot, március 29re kaptam.. röhej) szerk: LOL most hívott barinő, ma nem műtik, mert "nagy műtét" inak is szakadtak, tesznek is be valamit, amit 3 hónap múlva vesznek ki, szóval csak jövő héten műtik.. addig bent fekszik törött vállal.. "vicces". Közben Hugi Férje riaszt..merthát kellene a kocsi, hogy legalább leányzót haza tudjam vinni, mert szarúl is volt még, meg anyukájának kellene vinni be dolgokat. Szal hugi férje jön.. bikázás... szitu ugyanaz.. nah mondom, akkor ez nem akku lesz.. Behúztuk, indult kicsit nehezebben mint szokott, de beindult. F@sza. Leányzót haza, kocsit nem mertem leállítani. Go Patyihoz.. rámért.. hááát.. mégiscsak az akku.. üresbe 12,xx V Indítózva 3,xx :) Kuka... valszeg cellazárlat vagy tudja hóhér :S Berakta a kis asszem 55-ös vartáját, és már indult is a verda.. szóval most ugyan mindjárt lefordulok a székről, de épp akksit vadászok :S Exide nem kell :D bár lehet, csak kifogtam egy szar darabot.. pláne,hogy mint utólag láttam, auchanos cucc volt.. (úgy hozták "okosba") Filózok, kell-e a 74-es, vagy elég a kisebb meg milyen legyen.. árban hasonlóak az átlagos akksik :) Most nézem, alig 2 évet bírt ki.. Ami meg benne volt talán varta, kibírt csak nálam 5 évet, még azzal vettem anno 2003 végén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 ... Jobbulást mindenkinek. Bosch-t semmiképp se vegyél. :D Elvileg a varta is ugyan az mint a bosch, tehát azt se. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 pedig exide és banner az ajánlott : ))))) előbbit láttam akiciósan tacskóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 pedig exide és banner az ajánlott : ))))) előbbit láttam akiciósan tacskóban :D Há ebből gyári lett :) Exide sztem csak egy brand, semmi nincs mögötte...mindig mondom. Banner jó, de drágább mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Sok mindent nem vennék a teszkóban, ezek között az akksi is szerepel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 pedig exide és banner az ajánlott : ))))) előbbit láttam akiciósan tacskóban :) Te hogy emléxel Piista? Ezt anno hol sikerült szerezni? Tacsko vagy Cora? Csak azért kérdem, hogy Zsoltee-val tudok-e kötekedni, vagy sem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Te hogy emléxel Piista? Ezt anno hol sikerült szerezni? Tacsko vagy Cora? Csak azért kérdem, hogy Zsoltee-val tudok-e kötekedni, vagy sem? :D tescoba van excide Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 tescoba van excide És 2008 júniusában is csak ott volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 tescoba van excide Lanti Bátyám :DD Auchanba is van exide varta bosch. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Te hogy emléxel Piista? Ezt anno hol sikerült szerezni? Tacsko vagy Cora? Csak azért kérdem, hogy Zsoltee-val tudok-e kötekedni, vagy sem? :D Lanti Bátyám :) D Auchanba is van exide varta bosch. Drága H0r1 Bátyám, látod a madarasteszkót a kritériumok között? :) jó látni a tagok között a nevedet, köszönjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Drága H0r1 Bátyám, látod a madarasteszkót a kritériumok között? :D jó látni a tagok között a nevedet, köszönjük. Azt en ertem, de a te postodra valaszoltam! Amugy ha erdekel valakit en Bannerra voksolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Azt en ertem, de a te postodra valaszoltam! Amugy ha erdekel valakit en Bannerra voksolok nekem is anno diny bannert hozott zsir is volt és annyira nem volt drága... most a vekibe Future révén unixosat vettem... azzal sincs még gondom... mondjuk nem is áll kint a fagyba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts