mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 gyűjteménybe :D amúgy képkerethez apáméknak :) digiképkeret ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 digiképkeret ? nem...fa :D vagy inkább műanyag:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 nem...fa :P vagy inkább műanyag:D itt van mellettem egy ilyen : http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fenykep...1433958254.html vadiúj, nem kell ? :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 most látom az új avatart :) :) :D :P Mert olyan szép... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 :) :) :D Mert olyan szép... :D elszédülök, de sebaj : DDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 nem...fa :D vagy inkább műanyag:D ez annyira vicces volt h a netem is elment :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 azt tudom h 2 giga felett már sdhc meg talán van már sdxc is... akkor ezek szerint azért adapter mert átalakítja :) furcsa logika :D igen ezért adapternek hívják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 ezt most úgy mondtad mintha egy hete járt volna le és most jutott eszedbe :) mér nem voltam tag? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Volt némi gondom vele, mégpedig kicsit dízeles hangja lett az autónak... de nem az a klasszikus kopogós, inkább amolyan kluttyogós... :D Beszartam őszintén, hogy na akkor itt a vége... főleg, hogy folyamatosan paráztatva vagyok, hogy ezek ennyit bírnak, kész vége... moci kuka 800e... anyád... Na ezek tudatában inkább nem is igen használtam az autót, ha tehettem... Volt, hogy két hétig be sem indítottam, inkább csak gyönyörködtem benne a kertben :) A sztori ezen része elég para, de akkójóvanakkó hogyha csak ennyi vót és most minden ######a, meg jó meg szép. Ettől függetlenül ha a fentiek igazak akkor azért elég para subidubit venni. Egy ilyet viszont lájkónék http://www.hasznaltauto.hu/auto/mitsubishi...vo_viii-4374711 De az igazat megvallva egy ilyet is: http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/a3/au...raction-3261541 Tényleg Lanti, most az újautó projekttel mivan ha publik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Egy ilyet viszont lájkónék http://www.hasznaltauto.hu/auto/mitsubishi...vo_viii-4374711 bazz a tegnapi (tudom 1000éves részek) topgearba törtek össze egy 7est.. állítólag 500ps volt... megszakadt a szívem mikor leszedték markolóval a tetejét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Tényleg Lanti, most az újautó projekttel mivan ha publik? már megrendeltem 3-4 honap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 már megrendeltem 3-4 honap :) és miaz ha szabad. Mentem volna Lurdyba is de nem tudok, bekattant a nyakam, a napomat a honvédkórházban töltöttem és most nem gyenge gyógyszereket kell szedjek :) Még alkoholt sem ihatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 és miaz ha szabad. Mentem volna Lurdyba is de nem tudok, bekattant a nyakam, a napomat a honvédkórházban töltöttem és most nem gyenge gyógyszereket kell szedjek :) Még alkoholt sem ihatok :D superb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 és miaz ha szabad. Mentem volna Lurdyba is de nem tudok, bekattant a nyakam, a napomat a honvédkórházban töltöttem és most nem gyenge gyógyszereket kell szedjek :D Még alkoholt sem ihatok :D ki ÜTÖTT MEG ÉS MIÉRT ? :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 ki ÜTÖTT MEG ÉS MIÉRT ? :D :) :) :D ahh.. és egyből ez :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 ki ÜTÖTT MEG ÉS MIÉRT ? :D :) :) :D ezt eddig még megúsztam egy kőröshegyi völgyhíd építő csávó kivételével de azt meg se éreztem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 ezt eddig még megúsztam egy kőröshegyi völgyhíd építő csávó kivételével de azt meg se éreztem :P ott mit mondtál ? minek ide híd vazeeeee ? :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 ott mit mondtál ? minek ide híd vazeeeee ? :D :) :) :D Nem adom vissza a terelőtáblát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 ott mit mondtál ? minek ide híd vazeeeee ? :D :) :) :D nemtom de a tesója odajött elnézést kérni hogy a bátyja részeg - amúgy hagyhatjuk a témát, beszéljünk inkább kocsikról. Pl ma is amikor vittek a kórházba, ott van a Röppentyűn egy MOL kút, ott állt benne egy régi jobbkormányos Impreza 555-ös számmal az oldalán. Ahogy mész a Békén a Tél utca felé ott is szokott lenni egy Antiénál egyel újabb sima kék Subi, meg az Árpád úton Újpest Központ előtt is szokott állni egy Főnix tuningos de azt mostanában nem láttam. Népautó :P De egy ilyen is dejódologlehet http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/leg..._active-3928907 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 elszédülök, de sebaj : DDDD Minek iszik aki nem bírja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Minek iszik aki nem bírja... :D bármikor jácchatjuk azt, hogy amikor én iszom, akkor neked ua-t kell innod mennyiségben is :) kíváncsi vagyok meddig bírnád :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 bármikor jácchatjuk azt, hogy amikor én iszom, akkor neked ua-t kell innod mennyiségben is :) kíváncsi vagyok meddig bírnád :) :D :P :D Píísta , téged senki sem tud überelni , apropo emlékszem mikor stefan 1 feles "seritől" egész nap hányt vadkerten! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Píísta , téged senki sem tud überelni , apropo emlékszem mikor stefan 1 feles "seritől" egész nap hányt vadkerten! :D már nagy meggysör májer lett :) :) :D :P Laciiiii : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1671 gyere eeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 már nagy meggysör májer lett :D :) :) :D Laciiiii : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1671 gyere eeeeeeeeeeeeeeeeeee :P nizem nizem.... :D Ez jövőhét hétvége ugye??? mert épp szabad vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 nizem nizem.... :D Ez jövőhét hétvége ugye??? mert épp szabad vagyok :) jah, de valójában nem, már progid van :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts