Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 én csodállak, hogy ezt így meg tudod mondani :) :) :D :P oda kell menni és földhöz b.szni...ha nem lesz baj akkor ér annyit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 oda kell menni és földhöz b.szni...ha nem lesz baj akkor ér annyit :D megteheted, csak 150000 Forint :DDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 megteheted, csak 150000 Forint :DDDDDDD hajrá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 hajrá te kételkedtél, bizonyítsd az igazad ! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 te kételkedtél, bizonyítsd az igazad ! :D :) jó hagyjuk leszarom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 jó hagyjuk leszarom meglepő fordulat :D :) :) :D na sebaj :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details....amp;tabNumber=1 Hehe, egy ilyenem nekem is van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Hehe, egy ilyenem nekem is van :D hátha elcseréli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 :D :) 14millió ft, az nem túl sok 1 kicsit(nagyon!) Belerakta egyáltalán a felét?Mondjuk én elég laikus vagyok,azért kérdezem a "profiktól"! annyit ér amennyit adnak érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 okoska mindig jól szokott járni a mesében :DDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 góf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 góf Határozottan kemény... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 http://www.alt-opel.eu/typengruppe35/Calibra-15-4.jpg "Na, sürgősen rakjanak rendet ebben a gépjárműben!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Na megint szerelmes vagyok az Bububa... :D Volt némi gondom vele, mégpedig kicsit dízeles hangja lett az autónak... de nem az a klasszikus kopogós, inkább amolyan kluttyogós... :) Beszartam őszintén, hogy na akkor itt a vége... főleg, hogy folyamatosan paráztatva vagyok, hogy ezek ennyit bírnak, kész vége... moci kuka 800e... anyád... Na ezek tudatában inkább nem is igen használtam az autót, ha tehettem... Volt, hogy két hétig be sem indítottam, inkább csak gyönyörködtem benne a kertben :D Aztán hogy hogysem, tegnap úgy adódott, hogy mondom, na kicsit megjáratom, már úgy sincs só az utakon... Beindítottam, puff, sárga lámpa...és nem az a fajta amin még át lehet menni ilyenkor... szóval gyors telefon a dyno-s srácoknak, alias MM Projekt, hogy megyek arra beugranék, mert van ez a sárga lámpa projekt... Mentem, computer rádug, elemez, hibakód, néz, okoskodik, megint nézd... géptető felnyit... A szerelő srác kérdezi, hogy mennyi időm van, mondom max 20 perc...ja jóóóóó abba simán beleférünk! Mondom jó, de jó lenne ha megnéznétek esetleg, hogy a "kluttyogó" hang mitől van, kíváncsi vagyok Ti mit mondtok, mert már hallgatták sztetoszkóppal, minden lószarral, azt mondták, hogy lehet, hogy dugótörés, vagy szelep van leszakadva... minden hasonló jót kaptam, de biztos csak akkor ha leszedik a HF-et... (Jelzem ez nem az a társaság ahova járok, itt csak véletlenül kötöttem ki!) Na rövidre fogom... 1 perc nézegetés, után a srác lebontotta a bubu mocijának jobb oldalát!!! Így lehet hozzáférni a gyártyákhoz, és mondta,hogy dobjak már neki egy gyertyakulcsot, mert ezt kézzel tekergeti!!! Szóval gyertya ki, letisztít, vissza, és hopp...patika lett az autó!!! kisimult a járása, persze már amennyire egy boxer moci járása sima... :D . Aztán toltak rajta még egy gyors progifrissítést a vészprogram után, és áááááááááááááááááá nagyon durva lett... a kopott nyári gumik az összkerék a trutyis út, a kraft... hát... nincs rá szó azt hiszem!!! Most úgy döntöttem nem is adom el!!! (Na jó, van az a pénz :P) Jah...és mindezt ingyen csinálták, egy forintot sem fogadtak el! Ráadásul meggyőztek, hogy igen is jó állapotban van az autóm!!! És ez jól esett :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 "Na, sürgősen rakjanak rendet ebben a gépjárműben!" :D :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 erre pénteken is emlékezz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 erre pénteken is emlékezz :D :) Remélem fogok... de úgy is itt lesz meet a Sissiben, mert iccakás leszek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Remélem fogok... de úgy is itt lesz meet a Sissiben, mert iccakás leszek... :P Lantiii, nézzünk már be aztán lecsekkoljuk a 9ben azt a szoftverfrissítést :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Remélem fogok... de úgy is itt lesz meet a Sissiben, mert iccakás leszek... :) na akkor megint megölöd a bulit :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 na akkor megint megölöd a bulit :D :) vidd ki te a turbot : DDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Lantiii, nézzünk már be aztán lecsekkoljuk a 9ben azt a szoftverfrissítést :D :) :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 :) :) elemlámpa meglett amúgy ? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 vidd ki te a turbot : DDDD Na erről van szó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 elemlámpa meglett amúgy ? :D :) :) Dehogy lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts