Andris22 Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 Nincs vazze.Tudod mire van szüksége a pórnépnek?Gyári állapotú, megkímélt, sosemhasznált családi verdára, lehetőleg 60e.km alatti futásteljesítménnyel, szervízkönyvel, nyugdíjas bácsitól, a piaci ár alatt 3K-val.Erre van szükség. :? ez így van :P illetve ez az emberek kb 80%a. a maradék 20% "terepjárót" szeretne, irdatlan nagy porszivócsövekkel az elején, ezüst diszfellépővel, stb.. mer olyan jó magasan ülni. mér nem vesznek IFÁt? abba aztán elég magasan ülhetnének, és annak is megvan a feelingje. SUV rulez. 8) na mind1, ugyanazt mondjuk, csak másképp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 hagyjad Wolfi úcssse lesz igazad. :P Nemrég találkoztam emberünkkel és vmi életveszély :roll: sztem lövése nincs a dolgokról legalábbis kb másfél órát dumáztunk és az első percben ez derült ki :D GSI dot Thomas meg vak :D lámpánál tiltást meghallja és azt hiszi egy szusi :D :P :D Na persze mert a kutyu erőtelejesen nyáladzani kezdett izgalmában és azt figyeltem milyen kapcsolóba folyik béle a matéria! 2 éves és most utazott harmadszor autóban! (Katobergerrel raktuk be) Egyébként te meg egy állat vagy. Szegény verda. [-X Belsőböl át balra kanyarodóba, onnan vissza (miután megelözött) + mégegy sáv jobra ahol 1 autó elé bepofátlanjófejkedik majd jobra le a Pólus felé. Közben legalább 3 szívrohamot kapott autóshoz hívtak mentőt! :D Én is szoktam így menni amikor tele a puttony a sok hétvégi soförrel, de most legalább láttam milyen is kivülről amikor állat vagyok! (Na azért nem volt olyan mintha én csináltam volna :wink: ) Nem szabad így közlekedni gyerekek! Viszont a Susira azért gondoltam mert mikor abba hagytad ránéztem ő meg minket ill. a gyönyörű autómat. Redi mit szósz te ehö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Tomi nem vok állat joe? :P Csak Andrissal dumáztunk közben a gsiről meg asszem éppen a futásteljről.... Andris nem sértődtem meg csak vannak dolgok amiket ezexerint Te jobban tudsz... azt mondtad nincs rá kereslet és tatara és mégis nézd meg jómagad is azt keresel éppen :D Csak okosan kell ennyi volt mondanivalm lényege, de majd rájössz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Ebböl mi igaz? Vagy csak megint beugratás? A H.ringes gyorsulási oldalon volt. Viszont egy két helyet már ezer éve is sustorogtak ami itt is szerepel. TRAFIPAXOK PESTEN! FIGYELEM!!! Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: - A Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor - Ferenc krt. - Üllői út sarok - Rákóczi tér, József krt. ( Nyugati felé ) - Attila utca - Alagút sarok - Hegyalja út - Jagelló út sarok - Fehérvári úti piacnál - Budafoki út - Mártírok útja - Bimbó utca sarok - Moszkva tér - Kőbányai út ( Egészségháznál ) - Kőbányai út - Könyves Kálmán krt. - Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor Csillaghegyi elágazásig - Flórián tértől a Timár utca irányában három lámpasor - Szamuely utca - Petőfi híd felhajtónál Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 ez vagy két éve kering eltűnt és most valaki újra elővette hoax Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Háát a barinőmtől én is kaptam egy hasonló listát, bár bevallom a konkrétan nem emlékszem mik szerepeltek rajta. Neki a faterja kapta. A fogyasztóvédelemnél melózik.. megkérdezem majd, hogy pontosan honnan is van neki az infó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 TRAFIPAXOK PESTEN! FIGYELEM!!! Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: Szerintem ez olyan kamu, mint a huzat. Mire a magyar rendőrség felszerel automata sebességmérőket ilyen mennyiségben, addigra lesz 2018 is. Szerintem még sokáig fognak autóból méricskélni. Ugyanezzel a szöveggel járt körbe pár éve......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Mellesleg ma megint (nem túl rég volt, de előtte vagy fél évig nem) kivettek a sorból. Kiszállok, üdvözlés. - Papírokat legyen szíves. - Tessék, de van ám engedélyem matricarendszámra. Azzal nyitás nélkül vissza is adta, "további jó utat". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Itt elég sok minden van a trafipaxokról: http://sebessegmeres.info/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 ez vagy két éve kering eltűnt és most valaki újra elővette hoax ott a pont az első vagy a második mutáció volt a legaranyosabb ahol egy szkennelt kép volt csatolva a címekkel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Én is így gondoltam, hogy az a régi lista csak gondoltam hátha valaki többet tud. Egyébként ebben az évben híradó mondott valamit ezekröl, hogy pár lámpba (ill. kihelyezett galamb dúcokat) fognak tenni de aztán csönd lett róla. Legalábbis ez rémlik mert még év elején volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 ha jól tudom a hatályos magyar kresz szerint fixen beépített (persze nem az autóba) trafipaxal tilos a sebessérgmérés (ill. ennek az eredménynek feljelentéshez történő felhasználása, mert méregetnek pl. az M0án is így , de semmire nem használhatják) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Örülhetünk,hogy nem olyanok a viszonyok mint Szerbiában Újvidéken :D Arrafelé nem viccelnek a gyorshajtással........sajnos én is megtapasztaltam :P Ahhoz képest itthon nincs is semmi................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Örülhetünk,hogy nem olyanok a viszonyok mint Szerbiában Újvidéken :D Arrafelé nem viccelnek a gyorshajtással........sajnos én is megtapasztaltam :P Ahhoz képest itthon nincs is semmi................ Mesélj 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 vagy éppen a néeteknél osztrákoknál .lol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 120-as táblánál autópálya kb.140-el 2km-el odébb mértek. Esélyem sem volt hogy lássam mert annyira messze voltak.A szemetek a felüljáró mögé bújtak ráadásul,hogy mégjobban elrejtőzzenek.Belgrádig nagyon sok helyen mérnek így.(visszafele Horgos-ig ugyszint) Pont jöttem haza és vagy 800km-t már lenyomtam a kocsival mikor éjszaka látom a rendőr világító botját.(Csak én voltam az autópályán)Félre állok, németül elkezd hablatyolni : 120.....120......ezt hajtogatta. És sajnos 100EUR-t szabott ki helyszíni bírságnak. :P Esélyem sem volt,hogy vitatkozzak velük.(Nem is mertem) Annyira profi cuccuk van vetettem rá 1 pillantást nem olyan mint itthon,hogy akkora mint 1 kamera hanem tök pici mint 1 fényképező :D És nem a kocsiban van hanem külön pici állványon áll és hangosan sípol ha valakit bemért.............aki később mögöttem jöttek azok is belecsúsztak.........természetesen németek............... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 komárnoból kifelé is mindig elbújnak a felüljáró mögé.... és ott kifejezetten a magyarokra utaznak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Jah a 63-as úton Dunaszerdahely felé :P Ott én is láttam már trafit......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 A magyarok meg a külföldiekre.Szemét világ ez.Személyes példa, mikor mentünk a nyáron a Balatonra.Ahogy lefordulsz a 6-osról Simontornya felé, na az még lakott terület.De ezzel már kevesen szoktak foglalkozni, ugye nyomnák neki.A domb tetején meg ott a fotós.Hát gratula.Én is döngettem, kb. olyan 70km/h lehetett a digit szerint, de az előttem menő Olasz mandrót szedte ki a rendőr, engem nem.Csekk azóta se.Szal ennyit erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 120-as táblánál autópálya kb.140-el 2km-el odébb mértek. Esélyem sem volt hogy lássam mert annyira messze voltak.A szemetek a felüljáró mögé bújtak ráadásul,hogy mégjobban elrejtőzzenek.Belgrádig nagyon sok helyen mérnek így.(visszafele Horgos-ig ugyszint) Pont jöttem haza és vagy 800km-t már lenyomtam a kocsival mikor éjszaka látom a rendőr világító botját.(Csak én voltam az autópályán)Félre állok, németül elkezd hablatyolni : 120.....120......ezt hajtogatta. És sajnos 100EUR-t szabott ki helyszíni bírságnak. :P Esélyem sem volt,hogy vitatkozzak velük.(Nem is mertem) Annyira profi cuccuk van vetettem rá 1 pillantást nem olyan mint itthon,hogy akkora mint 1 kamera hanem tök pici mint 1 fényképező :D És nem a kocsiban van hanem külön pici állványon áll és hangosan sípol ha valakit bemért.............aki később mögöttem jöttek azok is belecsúsztak.........természetesen németek............... :? És a száz eurót zsebbe kellett fizetni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Ez kőkeményen zsebre szerintem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Ez kőkeményen zsebre szerintem :P Bocs, most látom, hogy rossz szmájlifejet szúrtam be az előzőbe.... :oops: :oops: :oops: Javítom: :P :D :D :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Akit esetleg érdekel meg rajtam kivül a dolog 8) http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1928_f.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1930_f.JPG http://www.fw.hu/sonique/gsi/IMG_1931_f.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 ....Akit esetleg érdekel meg rajtam kivül a dolog 8).... Bááááááááá :roll: Mikor lesz kész ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Akit esetleg érdekel meg rajtam kivül a dolog 8) szegény :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts