coupe Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 de ez most biztosan kell ahhoz h havi 1x jacc vele? Vettem ilyet? :D Aksi,és töltő kell...de ráérek mert télen úgy se nagyon lehet vele játszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Rc-k keresgélése közben találtatok vmi normális boltot/weboldalt ahol monjuk nem 5-5 autó van és pont. Nem igazán találok semmi olyan helyet ahol lehetne szemezgetni mindenhol szegényes a választék..... 1x bizti veszek egy ilyen szerkezetet, csak még fel kell nőni hozzá :D :) :) választáskor azt is kell nézni, hogy az alkatrész utánpótlás milyen hozzá. Nekem pl a HPI-re azért esett a választás mert lehet kicsit drágább bár ez se biztos de eddig a legtöbbet 4 napot kellet várnom egy alkatrészre mikor nem volt raktáron. Még a Kyosho az ami nagy, a mamutban voltam az üzletükben, meg dunakeszin is, jó hely, olcsók és nagyon nyomják itthon. Ők építették az itteni on-road, off-road pályát is. Általában egy gyártó mindegyik kategóriában csinál kb 3 modellt és kész. Enyimből pl van 2,5ccm az enyim ami 3ccm és van a durva ami asszem 4,5ccm de az már állítható lengéscsillapító meg stb. Ezek az rtr-ek (Ready to Race) tehát összeszerelt szinte azonnal indításkész autók. Aztán persze mindenki árul darabokban is meg lehet összerakni mint a legót is :D Ők árulják a HPI-t itthon, vannak a lurdyban is. Kyosho Ha jól tudom 4 nagy márka van itthon de persze ezeknek vannak a másolatai is ami nem feltétlen rosszabb mint az eredeti és kompatibilis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Vettem ilyet? :) Aksi,és töltő kell...de ráérek mert télen úgy se nagyon lehet vele játszani. vehettél volna és legalább megtudom milyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 vehettél volna és legalább megtudom milyen :D Azért ilyen olcsó,mert kínai koppintás,de attól még lehet jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Azért ilyen olcsó,mert kínai koppintás,de attól még lehet jó :D volt kolegám heliből vett kinai koppintást és mondták neki egy heli szervízben , hogy a (asszem) giroszkópja jobb anyagból van mint az eredeti és kb ennyi a különbség. 20 ropival volt olcsóbb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 hát hogy ezt hogy tudja onnan lentről irányítani? Nekem papiron 80km/h a vége de elég széles placc kell, hogy merjen egy síkban az autóval nyomni neki a padló gázt. Emelvényről sokkal könyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 No így el tudja döntani mindenki magának mit akar vagy mi a jobb szerinte. Regelni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 választáskor azt is kell nézni, hogy az alkatrész utánpótlás milyen hozzá. Nem azt, hogy mire akarod használni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 albi, láthattam tegnap a gsi-d palotán? valami hölgyemény vezette Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nem azt, hogy mire akarod használni? :) köszönjük Redi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 köszönjük Redi :D nem találom a kábelek között, kérdez mááá meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 milyen motor az a 20xej? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 milyen motor az a 20xej? GM :D Egyébként ha jól tudom, akkor katalizátor nélküli C20XE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 GM :D Egyébként ha jól tudom, akkor katalizátor nélküli C20XE :) az a 20xe.. de mé XEJ? ezt nem tudom.. jó azért tudok aludni... csak érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 nem találom a kábelek között, kérdez mááá meg :) megvan :D mókás, hogy a rendszer tárolja x ideig, ha belerakom valamit a kosárba, még ha nem is rendelem meg : ))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 mókás, hogy a rendszer tárolja x ideig, ha belerakom valamit a kosárba, még ha nem is rendelem meg : ))))))) süti Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 süti ők látják azt, hogy én beleraktam az ökántuk használatával ? : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 az a 20xe.. de mé XEJ? ezt nem tudom.. jó azért tudok aludni... csak érdekel... Én úgy tudom, hogy az 20XEJ ugyanúgy 150 lovas, mint a C20XE, csak nincs katalizátor, meg KS-es a hengerfej. A 20XE meg ugye gyárilag is 156 ló. De lehet, hogy rosszul tudom. Engem is érdekelne, ha másképp van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 megvan :D mókás, hogy a rendszer tárolja x ideig, ha belerakom valamit a kosárba, még ha nem is rendelem meg : ))))))) direkt van így megcsinálva Ma beindítottam a kis méregzsákot :) 1 tank üzemanyagjáratás már meg is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 direkt van így megcsinálva Ma beindítottam a kis méregzsákot :) 1 tank üzemanyagjáratás már meg is volt. Holnap hozhatod is és majd én bejáratom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Holnap hozhatod is és majd én bejáratom :D :) kivágtad nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 valakinek? http://www.vatera.hu/jatek/kisauto_jarmu/m...1433924204.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 kivágtad nekem? Már elkezdtem és tényleg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Holnap hozhatod is és majd én bejáratom :D :) mégse viszem ki ahogy mondtam, sajnos a tavalyi parkoló beli tapasztalat nélküli ökörködések megtették a hatásukat. Kuplungot is kellet vennem mert az is elkopott, a difiket be akarom zsírozni mert azt még nem csináltam mióta megvettem, akarok egy indítópadot mert most a berángatástól megint hólyagok virulnak az újaimon és van egy két dolog amit újítani szeretnék rajta. Inkább most nem kapkodom el az össze rakást. Most éppen egyben van de csak azért raktam össze, hogy kipróbáljam a mocit. Futott most egy tank benyát és holnap szétkapom a difiket. Egy fogaskerék kell a váltóra ami januárban jön meg a boltba mert most nem jött, de most már tudom, hogy csak menetrögzítővel lehet berakni a mocit, ugyanis azért ette a spúrkerekeket, mert rázkódott a moci kb egy ezred mm-t. Hihetetlen de így van. A váltó fogaskerék meg a kavicsfelszedésektől kopott meg most meg azért enné a spúrkereket. Az aksik szarok tehát kell majd normális ceruza aksikat vennem. Fényképező gépbe még jók de az eggyik most mértem és cellazárlatos a többi meg már 1,2-ről indulnak de már nem tartják úgy a töltést. Mire jön a jó idő remélem ezeket apránként meg tudom venni. Igazából az aksi a drága csak de abból kell a távba 8db és 4 az autóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts