coupe Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Hát ez nem gyenge. egy 3dés repülő aksisba alsò hangon egy kiló benzonesben meg... ami törik az elején a lapátok, farokrúd. azt mondták nekem a nagyok amit elsőre meg kell tanulni az a felszállás és egyhelyben tartás. Ja ha meggyógyultam megyek megvenni az alkatrészeket a kisautòhoz :lol: Ideje lenne,mert kiváncsi lennék,mennyivel gyengébb az elektromosom :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ideje lenne,mert kiváncsi lennék,mennyivel gyengébb az elektromosom :lol: :lol: hát meglepően jól tudnak menni az elektromosok. Persze ez is motor függő de eleve könnyebek és amelyik sport moci 30000 rmp-s az már igen komoly. Állítólag csak végsebességre gyorsabb a benzines/nitrós gyorsulásra az elektromos. Megveszem a cuccot, bejáratom aztán ha már 15 fok körül van már ki tudjuk próbálni. Megpróbálok végre üvegszálas féket venni hozzá, mert a gyári 5-6 kör után el kezd rojtosodni és megolvad. Látod ha nem költöztél volna el közelebb laknál a versenypályához mint én. Itt épített egyet a kyosho csapat. 6500 huf egy hónapra a használati díj. Bármikor lehet menni míg világos van és tényleg tutkó. ez az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 hát meglepően jól tudnak menni az elektromosok. Persze ez is motor függő de eleve könnyebek és amelyik sport moci 30000 rmp-s az már igen komoly. Állítólag csak végsebességre gyorsabb a benzines/nitrós gyorsulásra az elektromos. Megveszem a cuccot, bejáratom aztán ha már 15 fok körül van már ki tudjuk próbálni. Megpróbálok végre üvegszálas féket venni hozzá, mert a gyári 5-6 kör után el kezd rojtosodni és megolvad. Látod ha nem költöztél volna el közelebb laknál a versenypályához mint én. Itt épített egyet a kyosho csapat. 6500 huf egy hónapra a használati díj. Bármikor lehet menni míg világos van és tényleg tutkó. ez az szerintem amúgy is lehet bármikor menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 szerintem amúgy is lehet bármikor menni... hát lehet de tök ciki ha kijön valamelyik tulaj és látja, hogy egy vadidegen ember ott racingol. Jobb a békesség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 hát lehet de tök ciki ha kijön valamelyik tulaj és látja, hogy egy vadidegen ember ott racingol. Jobb a békesség. de ha nincs ott senki... max ha jön vki veszel napi jegyet... azért 6500 hogy kimenj 2x egy hónapba kicsit sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 de ha nincs ott senki... max ha jön vki veszel napi jegyet... azért 6500 hogy kimenj 2x egy hónapba kicsit sok hát akkor igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 hát meglepően jól tudnak menni az elektromosok. Persze ez is motor függő de eleve könnyebek és amelyik sport moci 30000 rmp-s az már igen komoly. Állítólag csak végsebességre gyorsabb a benzines/nitrós gyorsulásra az elektromos. Megveszem a cuccot, bejáratom aztán ha már 15 fok körül van már ki tudjuk próbálni. Megpróbálok végre üvegszálas féket venni hozzá, mert a gyári 5-6 kör után el kezd rojtosodni és megolvad. Látod ha nem költöztél volna el közelebb laknál a versenypályához mint én. Itt épített egyet a kyosho csapat. 6500 huf egy hónapra a használati díj. Bármikor lehet menni míg világos van és tényleg tutkó. ez az Gyorsulásra szerintem elég komolyat lép az enyém....Azért vettem offroad buggyt,mert itt Gödön építettek pályát és jelképes 1000ft havonta a használat........ 6500ft tényleg nagyon sok szerintem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Gyorsulásra szerintem elég komolyat lép az enyém....Azért vettem offroad buggyt,mert itt Gödön építettek pályát és jelképes 1000ft havonta a használat........ 6500ft tényleg nagyon sok szerintem is :lol: várjáámmáá neked milyen van ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 várjáámmáá neked milyen van ? :lol: Ilyet vettem...ár érték arányban ez volt éppen a legjobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ilyet vettem...ár érték arányban ez volt éppen a legjobb Nem rossz ez, off-road-ra szerintem én is ilyet vennék. Viszont ez tök másra van mint az én on-roadosom, és mivel az enyim 2 sebességes így gyorsabb is. Felépítésre ilyesmi volt Lantinak is csak neki robbanó motoros. Egyébként az off-road olcsóbb mint az on-road, a beton pályát pl olyan egyenesre kell csinálni, hogy ahhoz bármit lehetne viszonyítani. Ha egy repedés van a pályába akkor ki kell javítani mert egy nagyon kicsi repedésen is el tud repülni az autó. Nekem pl 2mm-re lehet max lerakni az autót a talajtól, volt már rá példa hogy egy homokgolyó került a pályára és sikerült pont a spúr keréknél bedarálnia, vagy akadtam már fel egy murva kavicson úgy, hogy nem tudtam kormányozni az autót. Gondolom ezért is drágább az on-road, sokkal nagyobb odafigyelés és pepecselés van a pályával. Ezért is van kevés belőle itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Nem rossz ez, off-road-ra szerintem én is ilyet vennék. Viszont ez tök másra van mint az én on-roadosom, és mivel az enyim 2 sebességes így gyorsabb is. Felépítésre ilyesmi volt Lantinak is csak neki robbanó motoros. Egyébként az off-road olcsóbb mint az on-road, a beton pályát pl olyan egyenesre kell csinálni, hogy ahhoz bármit lehetne viszonyítani. Ha egy repedés van a pályába akkor ki kell javítani mert egy nagyon kicsi repedésen is el tud repülni az autó. Nekem pl 2mm-re lehet max lerakni az autót a talajtól, volt már rá példa hogy egy homokgolyó került a pályára és sikerült pont a spúr keréknél bedarálnia, vagy akadtam már fel egy murva kavicson úgy, hogy nem tudtam kormányozni az autót. Gondolom ezért is drágább az on-road, sokkal nagyobb odafigyelés és pepecselés van a pályával. Ezért is van kevés belőle itthon. Végre biztos jobb,de gyorsulásra nem biztos...Egyébként pont az általad felsorolt dolgok miatt vettem offroad-ot....Itt nálunk nincs aszfalt,csak homok,így ide ez a legjobb.Talán még a monster lett volna jó,de azt nehezebb irányítani.Benzines szoba se jöhetett volna,mert hangos...ezzel nem zavarok senkit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Benzines szoba se jöhetett volna,mert hangos...ezzel nem zavarok senkit :lol: hi-hi milyen nagyon közösségi lény lettél :) :D 30án elhozod ? kipróbálhatom ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 hi-hi milyen nagyon közösségi lény lettél :D :D 30án elhozod ? kipróbálhatom ? :lol: Nem igazán szereti még a havat :lol: Ha lesz egy kis időm rá,akkor megcsinálom hogy vízálló legyen.Akkor már lehet menni vele hóban is :) Itt nem tehetem meg,hogy utáljanak :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Nem igazán szereti még a havat :) Ha lesz egy kis időm rá,akkor megcsinálom hogy vízálló legyen.Akkor már lehet menni vele hóban is :D Itt nem tehetem meg,hogy utáljanak :lol: :D :D hááá de most még csak 26 van :lol: :lol: :D :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Végre biztos jobb,de gyorsulásra nem biztos...Egyébként pont az általad felsorolt dolgok miatt vettem offroad-ot....Itt nálunk nincs aszfalt,csak homok,így ide ez a legjobb.Talán még a monster lett volna jó,de azt nehezebb irányítani.Benzines szoba se jöhetett volna,mert hangos...ezzel nem zavarok senkit :D wááá az a Monster milyen jól néz ki :lol: :) De miért nehezebb irányítani? :lol: Billeg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 wááá az a Monster milyen jól néz ki :lol: :) De miért nehezebb irányítani? :lol: Billeg? Drágább hozzá az alkatrész,nehezebb,magasan van és könnyen borul....Indulásnál meg kerékre áll :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ilyet vettem...ár érték arányban ez volt éppen a legjobb CBA meg Black Magic? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Drágább hozzá az alkatrész,nehezebb,magasan van és könnyen borul....Indulásnál meg kerékre áll :lol: ja vicces ahogy az öszkerekes kis méregzsák 2 keréken indul el. Mikor annó én vettem a nitrósat akkor nem gondoltam bele, hogy milyen nehéz is lesz találni helyet neki, és amint mentem vele a pályán többet nem vágytam vissza bohóckodni a parkolóba. Ráadásul a nitrós a legkényesebb állatfaj ezek közül mint kiderült. Bár a legjobban is megy de minden egyes fok számít és más beállítás kell 30fokos külső hőmérsékletnél és más kell 28nál. Érezhető tényleg a különbség. Gyárilag nekem sima 2 rudazatú gáz-fék karom volt, de ott azt mondták, hogy itt van egy rugós fék-gáz állító amit fel is szereltek, ezzel a 2500 ft-os átalakítással kb fele akkora lett a fékút, sokkal finomabban állítható be és jobban adagolható a fék-gáz. Apró dolgok ezek és persze rengeteget rá lehet locsolni erre is, de sokkal több hozható ki belőle mint egy elektromosból. Nekem a hangja miatt is ez kellet, kb 10 éves korom óta vágytam ilyenre. Mondjuk némelyik itt lakó sem örül neki, de ez nagy panelrengeteg nem tudják melyikben lakom és hol :lol: . Mikor levittem bejáratni a focipályára kb 5 perc után üvöltött egy pöcsfej, hogy haggyam már abba. 3 panel között úgy vízhangzott mintha egy f1-es autó ment volna, pedig bejáratáskor nem is lehet elnyomni neki. Mondjuk ez is csak tolerancia kérdése, mert a játszótéren kurv.anyázó fa.zkalapok akik 3m-re az 5 évesektől ordibálnak nem túl illően, hogy nekik passzolják a labdát mennyiben jobb. Na mind1 majd kíváncsi leszek rája azért hogy megy a tied. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ja ez az enyim csak nissan kasztnival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ja és Coupe, azt javaslom, hogy kb 1500 ft-ért vegyél hozzá fail slift-et mert bármikor jöhet egy rádiózavar vagy kontakthiba és az utolsó érzékelt beállítással megy tovább a vas. Azért mondjuk ha pont egyenesben nyomsz egy gázt és elveszíti a jelet akkor szopóka tud lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Te hogy maradsz fent a bringán, ha elengeded a kormányt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 :lol: chevette.... számomra ez a nagyobb talány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Te hogy maradsz fent a bringán, ha elengeded a kormányt? :lol: hát ha ennyire bedölök oldalra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts