mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Rákó-cici :lol: :D http://www.youtube.com/watch?v=ktV70bso6Q4&feature=fvw nem bírja el a kalasnyikovokat :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 ejjejj Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 ejjejj lehet ám, hogy egy 1000 eurós ajánlat van rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 ejjejj És hogy fér ez majd be a csomagtartón??? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 hellóóKenBlokkkkkk : :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 hellóóKenBlokkkkkk : :lol: :lol: :) :D kár h nincs benne erő Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 kár h nincs benne erő ne is mondd, gyenge mint a harmat : DDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 ejjejj Szépnek szép de nem járt még le a licit, és közel sincs. Mármint hozzánk. Luxemburghoz közel van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 hellóóKenBlokkkkkk : :) :D :D :D nekem bejön :lol: vasárnap este volt a tévében 3pina (csárlízangels2), azt néztem a VA2 reklámja alatt. volt benne motokrosszos rész, és úgy láttam mintha mutatták volna KenBlokkot, nemtom ez lehet-e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Na ezt dobta a 2010-es év... Dragracing kupa éves összetett 3. hely AS5 kategóriában... Azaz street összkerék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 látszik rajtad, hogy nagy öröm ért :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 látszik rajtad, hogy nagy öröm ért :lol: :lol: Hát kicsit bosszantott a dolog...de ez van... Ha jobban kommunikálják, és én is jó értelmezem (jelzem nem egyedül buktam emiatt OB kupát hanem jó páran!!!!) és ezáltal nem versenyenként váltom meg a napi licence-t hanem évest kérek akkor van egy OB 3. hely is évesben...ha pedig Attila nem jön ki kipróbálni, hogy mit tud a GTR progizás után akkor a dragracing kupa is 2. hely lett volna nem 3....jah és P rendszámmal jött, de streetbe rakták...kiderült lehet, bár egész évben nem lehetett...No mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Azért annyira nem rossz az....gratu :) De neked miért van két kupád a másodiknak meg egysem? :lol: :lol: És aki nyerte ő mivel furikázik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Azért annyira nem rossz az....gratu :D De neked miért van két kupád a másodiknak meg egysem? :lol: :lol: És aki nyerte ő mivel furikázik? :) :D Aki nyerte ő egy Audival ment 450 ps körül a 2 helyezett pedig egy román srác lett a piros Porsche-val, csak ő időközben a változtatások miatt felnevezett profiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 :lol: :lol: Aki nyerte ő egy Audival ment 450 ps körül a 2 helyezett pedig egy román srác lett a piros Porsche-val, csak ő időközben a változtatások miatt felnevezett profiba... mély kussolás van a két kupáról.....a második helyen álló meg ott figyel félénken, Anti meg szigorúan :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 mély kussolás van a két kupáról.....a második helyen álló meg ott figyel félénken, Anti meg szigorúan :lol: :) Segítek Redi...a bal oldali az egy oklevél a 2 helyezettnek meg valami haverja állt fel jelképesen a dobogóra...a kupája nem tom hol van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 .a bal oldali az egy oklevél looooooooooooooooooooool :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 looooooooooooooooooooool :lol: :lol: :) Nem mondod, hogy tényleg benézteeeeeeeeeeeed..... :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Nem mondod, hogy tényleg benézteeeeeeeeeeeed..... :lol: :lol: :) :D :D spec most a fejeden röhögök :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Nem mondod, hogy tényleg benézteeeeeeeeeeeed..... :D :D :D :lol: :D megérte az a szemműtét Norbi :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Nem mondod, hogy tényleg benézteeeeeeeeeeeed..... :lol: :lol: :) :D :D Én simán benéztem. Grat hozzá, csatold a subaru hirdetéséhez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 látod Anti visszajött a sok befektetett idő, energia, szívás, pénz stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 látod Anti visszajött a sok befektetett idő, energia, szívás, pénz stb... :D Vissza...ha ezt előre tudom lehet kettőt veszek... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Vissza...ha ezt előre tudom lehet kettőt veszek... :lol: :lol: :) még megteheted :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 még megteheted :lol: :lol: :) :D Nem találok még egy ilyen jó állapotút... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts