Albert Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Oké Albert TE biztos jobban tudod, mert volt mert ilyen neked én meg még SOHA NEM jártam ilyennel :lol: :lol: azért mert TE jártál én még nem járnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 azért mert TE jártál én még nem járnék :) Tehát akkor az volt a helyes reagálás arra, amit írtam ? NEM :lol: zapósodnak üzenem : 30000 érdekel a gumik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Tehát akkor az volt a helyes reagálás arra, amit írtam ? NEM :lol: zapósodnak üzenem : 30000 érdekel a gumik :lol: nem tudom már nem emléxem mit írtam - biztos az alkohol :) üzenem hogy már nem aktuális. Ezt jeleztem a nemrég még vita színhelyéül szolgáló topikban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Szerintem élvezi, szóval nem biztos, hogy szenved. :lol: ENNYIRE azért nem vagyok perverzállat :lol: csak a bovdeneket hallani olyankor... :) Kussol a rezgőbokorhajú :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Kussol a rezgőbokorhajú :) asszem ebbe nem fogok ugrálni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Valszeg megoldódott a váltó dolog. Múltkor volt egy két stift, meg bizbasz csere bere a váltó rudazaton, és levettek egy gumicsöcsöt a váltó "tornyán". (kicsit hátrafelé áll) . Valszeg ott fröcsizte ki hátrafelé az olajat, ami aztán lefolyt alulra.. vicces,hogy nem szökött meg a gumicsöcs.. ott várt a sárvédő belső peremén a csavarok mellett :lol: Kapott SOS be egy lityi olajat, és jöv. héten szerdán megnézzük felemelve is. Lehet le kellene takarítani a váltó oldalát, tetején.. látszana,hogy van-e még valami.. de ilyen időben, kb. 4óra alvással, még félig betegen rohadtul nincs kedvem felemelni, kereket leszedni, brigivel lekenni.. letörölgetni.. lekenni.. vizzel lenyomatni.. :) Mire megyek szerdán, addigra kellene szereznem fékbetétet is, és akkor egy füst alatt, ki lenne az is cserélve.. (ferodo) A tárcsa még talán jó.. meglássuk.. a bemarások még látszanak :D (de meg kell majd mérni-Brembo mart) Valaki nem vett mostanság valahol jó áron? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 (de meg kell majd mérni-Brembo mart) én úgy tudom, hogy ameddig a bemarások látszódnak, addig jó a tárcsa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Kb másfél hete voltam a Szentmihályi úton a gumisnál felrakatni a téliket, ott volt egy fazon aki venni akart, de a srác azt mondta neki, nemhogy nekik sincs de már rendelni sem tudnak :lol: Elég szomorú,hogy december elején már nem lehet venni téli gumit....November elején az utolsó4db téli gumit vettem meg a peugeot-ra,már akkor mondták hogy nem is lesz több :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Sziasztok! Jó álmos vagyok a tegnapi Lurdy után, mert ma már 03.15-kor ismét keltem, az a h.lye munka... Végülis csak azért írok mert megyek vasárnap, megnézni a gépet. Visit My Website A fehér mellett döntöttem, remélem nem lesz vele gond.Beszéltem a sráccal, aki árulja, és azt mondta, hogy nem az ő nevén van a kocsi, hanem , 1 bizonyos Magyar Zoltán nevén, aki itt lakik pesten, és sokan is ismerik.Ha tudtok vlmi infót, akkor thanks! UI.:Albert köszi, hogy elvittél az oktogonig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Sziasztok! Jó álmos vagyok a tegnapi Lurdy után, mert ma már 03.15-kor ismét keltem, az a h.lye munka... Végülis csak azért írok mert megyek vasárnap, megnézni a gépet. Visit My Website A fehér mellett döntöttem, remélem nem lesz vele gond.Beszéltem a sráccal, aki árulja, és azt mondta, hogy nem az ő nevén van a kocsi, hanem , 1 bizonyos Magyar Zoltán nevén, aki itt lakik pesten, és sokan is ismerik.Ha tudtok vlmi infót, akkor thanks! UI.:Albert köszi, hogy elvittél az oktogonig. :lol: persze, hogy ismerjük magyar zoli-t... nincs vele gond, biztos tudsz vele 1ezkedni és új adásvételit írni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 azért azt tudnod kell a kocsival kapcsolatba, hogy persze, nagy fék, meg 5csavaros.. viszont turbos volt előtte, és az azért ad egy kadett-nak.... küszöböket is nézd meg jól... talán jó volna alá is nézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 persze, hogy ismerjük magyar zoli-t... nincs vele gond, biztos tudsz vele 1ezkedni és új adásvételit írni... Köszi az infót, torreádor matukának meglett a helye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 azért azt tudnod kell a kocsival kapcsolatba, hogy persze, nagy fék, meg 5csavaros.. viszont turbos volt előtte, és az azért ad egy kadett-nak.... küszöböket is nézd meg jól... talán jó volna alá is nézni... Biztos volt benne pár motor csere :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Köszi az infót, torreádor matukának meglett a helye? :lol: a többi sok között a legkisebb, de meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 azért azt tudnod kell a kocsival kapcsolatba, hogy persze, nagy fék, meg 5csavaros.. viszont turbos volt előtte, és az azért ad egy kadett-nak.... küszöböket is nézd meg jól... talán jó volna alá is nézni... Igen erre én is gondoltam, de lehet, hogy 1másik se jobb, nemtudom :lol: Azt mondta, hogy az egyik oldalon lassan valószínü nem árt egy csere, de a tornyok jók, meg a hideg-meleg állítója a müszerfalon nem jó, csak úgy tudod állítani, ha mögé benyúlsz, de egyébként van fűtés, valami bowdencserét mondott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Igen erre én is gondoltam, de lehet, hogy 1másik se jobb, nemtudom :lol: Azt mondta, hogy az egyik oldalon lassan valószínü nem árt egy csere, de a tornyok jók, meg a hideg-meleg állítója a müszerfalon nem jó, csak úgy tudod állítani, ha mögé benyúlsz, de egyébként van fűtés, valami bowdencserét mondott. sajnos a kadettoknak inkább az első futómű felfogatása a gond... azon még nincs bölcső... az astrák már ebben jobbak... meg úgy mindenben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 sajnos a kadettoknak inkább az első futómű felfogatása a gond... azon még nincs bölcső... az astrák már ebben jobbak... meg úgy mindenben :D Milyen kadett szakértő lettél :lol: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 sajnos a kadettoknak inkább az első futómű felfogatása a gond... azon még nincs bölcső... az astrák már ebben jobbak... meg úgy mindenben :lol: Igen, ezt már többen mondták, de hát nem szeretnék olyan kocsit venni, amibe mindennap úgy szállok be, hogy egyáltalán nem tetszik. Egyébként semmilyen megoldás nincs a kadettok első futóművére??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Milyen kadett szakértő lettél :lol: :lol: :) :D :D csak látom, hogy a majom kadettosok mikkel szívnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Igen, ezt már többen mondták, de hát nem szeretnék olyan kocsit venni, amibe mindennap úgy szállok be, hogy egyáltalán nem tetszik. Egyébként semmilyen megoldás nincs a kadettok első futóművére??? mennyiért vennéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Milyen kadett szakértő lettél :lol: :lol: :) :D :D Butul... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Butul... :) :D :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 mennyiért vennéd? értem... nem akarlak lebeszélni.. menj el nézd meg ha teccik vedd meg... vannak közöttünk olyanok akik még el se mentek megnézni már eldöntötték, hogy megveszik :lol: :lol: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 értem... nem akarlak lebeszélni.. menj el nézd meg ha teccik vedd meg... vannak közöttünk olyanok akik még el se mentek megnézni már eldöntötték, hogy megveszik :D :D :D :D :lol: :D :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 :D :D :D :D :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts