Stefan Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 hmm 8 forinttal ment fel a benzin.... kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni.... Úgyis dízel nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 jól van megértettétek a lényeget Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 kadettos leszámolás lesz.. majd eladjuk a kocsijaikat, ha lemészárolták egymás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 attól függ ki fizeti nem? :) felecs'd el bazisokat tankol a saját kocsijaiba én megértem mit mond :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 hmm 8 forinttal ment fel a benzin.... kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni.... Hülye magyar semmiből sem tanul De volt olyan kút ahol trükköztek....hétfőn emeltek 2 Ft-al, most meg 8-al.........balkán ez még mindig b+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 attól még anti mondhatna róla 1-2 dolgot.. Fehérvári a srác, ismerem, cukrászdája van... :lol: Amúgy amikor még én is Seat-oztam járt ki ő is versenyekre... nagyon brutkó az autója...amúgy ez már egy hellyel közzel bejáratott konfig ami neki is van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Fehérvári a srác, ismerem, cukrászdája van... :lol: Amúgy amikor még én is Seat-oztam járt ki ő is versenyekre... nagyon brutkó az autója...amúgy ez már egy hellyel közzel bejáratott konfig ami neki is van... dógozol vagy mi van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 dógozol vagy mi van ? Most értem haza nemrég...reggel meg megyek Bécsbe...Péntek szombaton leszek éjszakás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Most értem haza nemrég...reggel meg megyek Bécsbe...Péntek szombaton leszek éjszakás... na az most kimarad pénteken gó Hajósssssss :lol: 12.24 ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat. Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek? Első látásra bele fogsz szeretni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Első látásra bele fogsz szeretni :lol: Pistába? :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Pistába? :lol: :lol: :) Azt én nem tudhatom milyen a zsánere :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt. Töröttnek azért nem mondanám, de látszik vmi kis zúzódás :lol: Jószélvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 kadettos leszámolás lesz.. Amúgy tegnap reggel fél10kor mértek Nálatok a víztoronynál, szépen meg voltak bújva egy civil 5ajtós F Astrában... Érdekes eddig mindig csak pénteken mértek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Amúgy tegnap reggel fél10kor mértek Nálatok a víztoronynál, szépen meg voltak bújva egy civil 5ajtós F Astrában... Érdekes eddig mindig csak pénteken mértek igen láttam öket... sőtt vasárnap is mértek ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 igen láttam öket... sőtt vasárnap is mértek ott... ki kéne hívni rájuk a rendőrséget, hogy pár gyanús alak ül egy öreg kocsiban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 ki kéne hívni rájuk a rendőrséget, hogy pár gyanús alak ül egy öreg kocsiban :lol: Vagy egy kicsit kiszínezni, hogy valószínűleg terroristák és robbantani akarnak és akkor kicsit jobban rajtuk ütnének :lol: Amcsiban ezt simán el lehetne játszani, itthon nem tudom mennyire vannak még ráparázva ilyesmikre a hatóságok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 tegnap jött meg a cégeskocsimra az ajánlat... ma már listaár szerinte 150ezerrel többe került :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 ma már listaár szerinte 150ezerrel többe került :lol: öööö... he? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 öööö... he? :lol: gondolom már a magasabb euróval számolták újra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Skacok. 195/65/15 még befér a nem ültetett verda alá? (enyém alá..) Vagy ez már nagyon lufis? (télinek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Skacok. 195/65/15 még befér a nem ültetett verda alá? (enyém alá..) Vagy ez már nagyon lufis? (télinek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Azt én nem tudhatom milyen a zsánere :) Na, jó bemutatkozás lesz, majd "mindenki" lesi, hogy nincsen-e a nyakamba piros nyakkendő, és ki van-e szedve a szemöldököm... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Skacok. 195/65/15 még befér a nem ültetett verda alá? (enyém alá..) Vagy ez már nagyon lufis? (télinek) ha én 185/65-el mászkálok télen akkor a tiéd alá is jó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Köszi..én is így gondoltam...már a /60nat is lehetet érezni az 50hez képest..csak épp a 65ben lett volna jobb gumesz.sebaj jo lesz ez a 60as..használt..újban nagyon nincs már választék,vagy csak relative drágán.. későn ébredtem fel..de úgy emlékeztem,idénre még jo lesz a régi gumesz. Hát nem..asszondta a gumis,h ezt ő már nem rakja fel..akkor inkább a jó nyárim.. Egyik pár kb.pont kopásjelzőn,másik pár picivel felette van(3,6mm körűl van a kisebb asszem..) ui:de lassú telcsiröl írni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts