Pehi Csabi Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol: A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát. Elnézést, de az astra alatt reccsent meg az emelő ami 3. hó óta van meg és nem két éve de nem is ez a lényeg. Direkt felhívtalak, hogy beszart, kifizessem e vagy vegyek másikat. Erre azt mondtad szarjak már bele kb 2 ropi volt a tescoban. Most meg felhozod, hogy elk.rtam az emelőd emlékezzek rá???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Kész lett az autócska. Kiegyengették a hátfalat és kapott új lököst. (meg le is mosták) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Elnézést, de az astra alatt reccsent meg az emelő ami 3. hó óta van meg és nem két éve de nem is ez a lényeg. Direkt felhívtalak, hogy beszart, kifizessem e vagy vegyek másikat. Erre azt mondtad szarjak már bele kb 2 ropi volt a tescoban. Most meg felhozod, hogy elk.rtam az emelőd emlékezzek rá???? nyugodjmámeg Csabi, tényleg nem érdekel a teszkós emelő, holnap este Lurdy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 este Lurdy :D HOLNAP, ha elfeledted volna már :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 brühühűű Megtekintve: 1505 jé felhívott egy egész értelmesnek tűnő srác és elvileg jön is megnézni vmikor :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 jé felhívott egy egész értelmesnek tűnő srác és elvileg jön is megnézni vmikor :lol: :lol: Hihhhetellleenn vagy, most meg ez a baj ? :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Hihhhetellleenn vagy, most meg ez a baj ? :lol: :lol: :) :D nembaj egyáltalán csak meg vagyok lepve Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Érdekes, itt a "fél" társaság árulja az autóját? Én meg majd most szeretnék venni, és csatlakozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Érdekes, itt a "fél" társaság árulja az autóját? Én meg majd most szeretnék venni, és csatlakozni... Albertnek két másik autója is van, nekem csak 1 :lol: Igaz, nála nem, de nálam ez a "basic car". Lurdyban már két kipróbálható Gsi vár :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Albertnek két másik autója is van, nekem csak 1 :lol: Igaz, nála nem, de nálam ez a "basic car". Lurdyban már két kipróbálható Gsi vár :lol: :) :D :D Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat. Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Jó persze, gondolom akinek 1 van, és eladja, az is fog majd venni másikat. Holnap akkor 8-9 között a Lurdy parkingba, és akkor egy kombi F-et keressek? reggel nem hiszem, hogy ott leszek, de este 8-9 felé feltétlenül :lol: jesz, GSi kláááábbb hángery matricákkaalll és fekete az orra részben Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 reggel nem hiszem, hogy ott leszek, de este 8-9 felé feltétlenül :lol: jesz, GSi kláááábbb hángery matricákkaalll és fekete az orra részben Alberté meg fekete, azon is van matrica és törött a jobb hátulja ha jól tudom, oldalt. És a parking az az, mintha a Könyves K.-ról a benzinkút felől mennék a Lurdy mellé és egyből balra(régen legalábbis ott volt), nem pedig a nagy parkolóval szemközti lejáró? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 És a parking az az, mintha a Könyves K.-ról a benzinkút felől mennék a Lurdy mellé és egyből balra(régen legalábbis ott volt), nem pedig a nagy parkolóval szemközti lejáró? Mélygarázsnak egy lejárója van, a nagy parkolóval szemben, amit te mondasz az a kijárat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 Mélygarázsnak egy lejárója van, a nagy parkolóval szemben, amit te mondasz az a kijárat :lol: Oké, akkor holnap(20.00-21.00) :lol: között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 anti, mi van ebben h 385ps? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=215501 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 anti, mi van ebben h 385ps? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=215501 ja.. elolvastam az oldalán :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 ja.. elolvastam az oldalán :lol: :lol: ügyes vagy, érdemes volt kérdezni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 ügyes vagy, érdemes volt kérdezni :lol: :lol: attól még anti mondhatna róla 1-2 dolgot.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 attól még anti mondhatna róla 1-2 dolgot.. nem kell rá várnod : kék seat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 nyugodjmámeg Csabi, tényleg nem érdekel a teszkós emelő, holnap este Lurdy :lol: én tök nyugodt vagyok csak nem értem mér került elő ez, de majd holnap ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 kadettos leszámolás lesz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 nem kell rá várnod : kék seat :D Ebből könnyebb kék-feketét csinálni, mint a Ducky-színűből? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 hmm 8 forinttal ment fel a benzin.... kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 kadettos leszámolás lesz.. :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 hmm 8 forinttal ment fel a benzin.... kíváncsi vagyok meddig fogjuk bírni.... attól függ ki fizeti nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts