Lacee Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 fel vagyok iratkozva a vadászra mindennap megnézem asszem 5. éve már. ha nézném is őket akkor nem ezt az 1.8 ast az tuti :lol: amúgy 1000en látták a hirdetését a coupe-nak de kutya se hívott fel... Gsi-ket nézegecc ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 fel vagyok iratkozva a vadászra mindennap megnézem asszem 5. éve már. ha nézném is őket akkor nem ezt az 1.8 ast az tuti :D amúgy 1000en látták a hirdetését a coupe-nak de kutya se hívott fel... Na megnéztem a bubut... 13.700-an nézték meg eddig...és még meg van... mondjuk a brutál az a kék-fekete volt... ott 1 millió feletti volt a nézettség...lehet el kellett volna adnom reklámfelületnek... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 amúgy 1000en látták a hirdetését a coupe-nak de kutya se hívott fel... De ezt most miért adod el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Na megnéztem a bubut... 13.700-an nézték meg eddig...és még meg van... mondjuk a brutál az a kék-fekete volt... ott 1 millió feletti volt a nézettség...lehet el kellett volna adnom reklámfelületnek... :lol: :lol: :) nekem sokadszor indul újra... legalább is már volt 30e felett is.. most Megtekintve: 11505 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Baromira elég lenne egy is, ha egyből megvenné :D :D Persze amit ti írtok, az sokkal jobban hangzik :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 nekem sokadszor indul újra... legalább is már volt 30e felett is.. most Megtekintve: 11505 :lol: brühühűű Megtekintve: 1505 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 ismét Darin's supra marha jo hangja van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 ismét Darin's supra marha jo hangja van érdekes érzés lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 érdekes érzés lehet Menj egy kört a Vekivel, és megérzed... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 a terv az hogy elmegy és olcsóbbért van 1.8 ugyanebből. többek közt a motoros dolog most elég sokba került/kerül és kurvára nem vártam ezt idén év végére hanem jövő év elejére. :lol: De ezt most miért adod el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 vicces, hogy ma meg melegrekord volt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol: A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát. Ezekben az a legszebb h mindegyikre aztmontad h ráér, meg nem is kell stb, ki is bújt a szög a zsákból, de csütörtökön kint lesznek lurdynál csak nehogy otthagyd őket...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 vicces, hogy ma meg melegrekord volt.... :lol: Méééééé ? Felvonulás vót ? :lol: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol: A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát. Azért én nem reklamáltam sztm semmiért és te is tudod ha szólsz viszem a hídat,de biztos ez a legjobb elintézési mód a dolgoknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Mi van gyerekek mi ez a hiszti itt??? :lol: Ne csináljátok mááááá, bagatell dologról beszéltek, ha jól értem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Azért én nem reklamáltam sztm semmiért és te is tudod ha szólsz viszem a hídat,de biztos ez a legjobb elintézési mód a dolgoknak. :lol: stabrúdat NA az hozzad aranypofa Tiu-nak :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Azért én nem reklamáltam sztm semmiért és te is tudod ha szólsz viszem a hídat,de biztos ez a legjobb elintézési mód a dolgoknak. :lol: És én reklamáltam? Nem. Csak Zoli lemadaraztál hogy kölcsönadtam a kocsim Raccénak, én meg mondtam hogy Nektek is adtam már dolgokat, és hogy szerintem ez természetes dolog. Erre nekem estek :lol: Amúgy visszakaptam a Dzsieszájt sértetlenül, sőt valszeg zöldkártyás leszek csütörtökön úgyhogy megyek Lurdyba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 És én reklamáltam? Nem. Csak Zoli lemadaraztál hogy kölcsönadtam a kocsim Raccénak, én meg mondtam hogy Nektek is adtam már dolgokat, és hogy szerintem ez természetes dolog. Erre nekem estek :D Amúgy visszakaptam a Dzsieszájt sértetlenül, sőt valszeg zöldkártyás leszek csütörtökön úgyhogy megyek Lurdyba :D Kadettosok pfffffffff :lol: :lol: :) :D Az hogy lehet, hogy most vizsgázott és csak most csütörtökön lesz zöldkártyás ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Kadettosok pfffffffff :lol: :lol: :) :D Az hogy lehet, hogy most vizsgázott és csak most csütörtökön lesz zöldkártyás ? :D neeem érted pista??? kiengedik a sittről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 neeem érted pista??? kiengedik a sittről :lol: költői megjegyzés volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 költői megjegyzés volt :lol: tudom köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 neeem érted pista??? kiengedik a sittről :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Ez már bazirég lejárt, nem érvényes :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Ez már bazirég lejárt, nem érvényes :lol: :lol: eddig bent vót honnét tudná Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 eddig bent vót honnét tudná Szerintem vett egy új tv-t hogy kijöhessen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts