Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Mai árfolyamon tudtam volna befizetni... szóval pont semekkorát még... ellenben a másfél héttel ezelőttihez képest már tetemest... Ez is közrejátszott abban, hogy nemet mondtam...ha 200 lett volna a CHF akkor lehet nem filózok... :lol:

nem azt kérdeztem hogy mennyit buktál de mindegy értem a választ, és a forint meg basssza meg :lol:

Megosztás:

Behehehehe :lol: :) :D :D

Nos nagyszájúak mi a válasz ? :D

majd alkudunk a tartozás feléből ha van :D

elnézést de mivel is tartozom én neked?????

Hát erre én is kivánicsi lennék de qrvára nem is értem az összehasonlítást a barátoddal

kezd el írni a listát báttya :lol:

Megosztás:

Pénteken majdnem elvitték... elvittük átnézetni is, tetszett a srácnak is, majd a végén benyögi a 3.5-re hirdetett autóra, hogy 3.2-ja lenne rá mit gondolok???

Mondtam neki, hogy annyit hogy szépen visszaállok vele a kertbe... :lol: 3.3-ért még odaadtam volna, de nálam most itt a lélektani határ...

Kicsit bosszant, hogy odajön, tetszik neki, elvitet, a szerelővel átnézette, az azt mondta, hogy ő ennyiért megvenné, ez bennem azért pozitív benyomást keltett, ha lefikázta volna akkor lehet oda is adom 3.2-ért... erre visszamegyünk haza, mert ő otthagyta az autóját, és közli, hogy 3.2... kicsit morcos voltam... mondta, hogy de hát lehet csak fél év múlva fogom tudni eladni...Erre meg csak mosolyogtam, és mondtam neki, hogy lehet, de addig is én élvezem a bubuzást... :lol:

Szóval maradt...

Szia! Kérdezhetek? A BUBU az a szép fehér G Astra kabrió lenne(fekete gyöngy)?

Megosztás:

elnézést de mivel is tartozom én neked?????

igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol:

A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.