mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Szerintem jobb ha nem megyek :lol: Most IS lesz :lol: Botrány lenne otthon ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Csak az egyik szemet kellett volna megcsináltatni és akkor belefért volna még ennyi engedmény :lol: :lol: Persze, ha meg meg sem csináltatom, még az éves biztijét is bevállahattam volna egy teli tankkal... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Persze, ha meg meg sem csináltatom, még az éves biztijét is bevállahattam volna egy teli tankkal... :lol: :) akkor nem értelek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 ... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=215743 nem gagyi bolti.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Most IS lesz :lol: Botrány lenne otthon ? :lol: nem otthon hanem Demófalván :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 ... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=215743 nem gagyi bolti.... Ez Henci... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ez Henci... :lol: :lol: hmm..de nem az a henci.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Mai árfolyamon tudtam volna befizetni... szóval pont semekkorát még... ellenben a másfél héttel ezelőttihez képest már tetemest... Ez is közrejátszott abban, hogy nemet mondtam...ha 200 lett volna a CHF akkor lehet nem filózok... :lol: nem azt kérdeztem hogy mennyit buktál de mindegy értem a választ, és a forint meg basssza meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 nem azt kérdeztem hogy mennyit buktál de mindegy értem a választ, és a forint meg basssza meg :lol: majd most fog a Moody's bejelentése miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 nem azt kérdeztem hogy mennyit buktál de mindegy értem a választ, és a forint meg basssza meg :lol: Ne a forint...de ez már nem ide tartozik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 nem otthon hanem Demófalván :lol: Úgy véled, hogy nem tudsz szépen inni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 ... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=215743 nem gagyi bolti.... minőség, az minőség :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 elviszi a nevelőapját eddig is voltak, Nálad is (pontosabban a SárgaZoli-Diny-PehiCsabi háromszögben) nem kevés cuccom van a mai napig. Majd ha egyszer megszorulok visszakérem :lol: elnézést de mivel is tartozom én neked????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 elnézést de mivel is tartozom én neked????? 1 csomó sört elittál előle :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 ... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=215743 nem gagyi bolti.... Ilyet csinálni kb 20 perc...egy patent ív savállóból és két heggesztés...de ennyit elkérni érte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Behehehehe :lol: :) :D :D Nos nagyszájúak mi a válasz ? :D majd alkudunk a tartozás feléből ha van :D elnézést de mivel is tartozom én neked????? Hát erre én is kivánicsi lennék de qrvára nem is értem az összehasonlítást a barátoddal kezd el írni a listát báttya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 1 csomó sört elittál előle :lol: :lol: :) :D egyszer akkor is visszaadom neked :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Pénteken majdnem elvitték... elvittük átnézetni is, tetszett a srácnak is, majd a végén benyögi a 3.5-re hirdetett autóra, hogy 3.2-ja lenne rá mit gondolok??? Mondtam neki, hogy annyit hogy szépen visszaállok vele a kertbe... :lol: 3.3-ért még odaadtam volna, de nálam most itt a lélektani határ... Kicsit bosszant, hogy odajön, tetszik neki, elvitet, a szerelővel átnézette, az azt mondta, hogy ő ennyiért megvenné, ez bennem azért pozitív benyomást keltett, ha lefikázta volna akkor lehet oda is adom 3.2-ért... erre visszamegyünk haza, mert ő otthagyta az autóját, és közli, hogy 3.2... kicsit morcos voltam... mondta, hogy de hát lehet csak fél év múlva fogom tudni eladni...Erre meg csak mosolyogtam, és mondtam neki, hogy lehet, de addig is én élvezem a bubuzást... :lol: Szóval maradt... Szia! Kérdezhetek? A BUBU az a szép fehér G Astra kabrió lenne(fekete gyöngy)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Szia! Kérdezhetek? A BUBU az a szép fehér G Astra kabrió lenne(fekete gyöngy)? http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp...wrx_sti-4043336 kabrió Sólyom Lacié :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp...wrx_sti-4043336 kabrió Sólyom Lacié :lol: Köszi a választ! Mindkét autó gyönyörű! A világ legjobb hangjai meg ezknek a kék "csodáknak" vannak, borsódzik a hátam mikor néha hallok eggyet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 itt nem kell aggódni, hogy odavered a kasztnit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 itt nem kell aggódni, hogy odavered a kasztnit :lol: Ja, itt egyből a belső részek sérülnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Muszályból válok meg tőle ... vááááááj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Muszályból válok meg tőle ... vááááááj :lol: Gsi-ket nézegecc ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 elnézést de mivel is tartozom én neked????? igaz amíg nem reccsent meg a kocsid alatt két éve az emelőm amit már akkor jó egy éve kért kölcsön Zoli és Dinynél volt, addig ez nem háromszög volt, csak kétszög :lol: A kétszögben pedig a hátsó hidam van, ill. egy főfékhengerem Zolinál egy ideje. De nem azért írtam le hogy úristen mekkora terrorcselekedet ez, hanem csak mert kértétek a listát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts