Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Jól hangzik. Egyik haver megcsináltatta -bár ő nagyon gyengén látott - és még szemüveges maradt. Állítólag előfurdul ilyen is...mondjuk a rászánt x százezer Ft miatt kicsit csalódott :lol:

Az a baj h nekem is romlik a látásom -távolra - sötétben szemüvegben vezetek mááár :lol:

Nagy dpt-nál van esély arra, hogy visszamarad valamennyi, de ezt nagy eséllyel meg is mondják előre...nálam mivel kismértékű volt a bibi így azt ígérték tuti lesz...

Amíg romlik a szemed nem érdemes megcsináltatni...

Megosztás:

Bemörrentettem a Dzsíeszájt. Elég érdekeset csinált. Indult szépen, de aztán felszökött a fordulatszám 2100 köré, mondom anyád akadjmáki, picit megpöccintettem a gázt, erre még följebb ment, meg aztán mégföljebb má majdnem 3000-ig hidegen :lol:

Najóvan leállít, újraindít, megin. Hámondom akkó kuplungcsúsztatva kicsit kitolatok, ott megnéztük mibaja, de nem volt semmi a gázbowdennél amit láttunk volna. Hagytuk kicsit békén, aztán már nem csinálta. Lehet az alapjárati motor fagyott be vagy a fene tudja.

Na mindenesetre ha ma vagy holnap valakit le akar tolni a GSim az útról akkor fejbecsapom a Raccét :lol:

Megosztás:

a canon nekem nagyon bejön, 1 bajom van ezzel: akkumlátor kell bele, és nem elem. ha beszarik akkor az akku 7.000 FT utángyártottból, gyáriból 18.000 Ft...

Ebben teljesen igazad van. De bízom benne, hogy azért sokáig birja egy ilyen gép aksija. Viszont erre is, mint mindenre igaz a mondás - ami elromolhat az el is romlik!!.

Megosztás:

Nekem olympus e410van.Szerintem ez is elég jó.Csak meg kellene tanulni használni...Erre viszont mostanában nem sok időm van.Viszont automatán is elég jó képeket csinál,egy alap objektivvel......

Egy hátránya van az olympusnak,nagyon drága hozzá minden,míg a canon és nikonhoz szinte fele annyiért lehet objektívet,aksit stb-t venni.

Megosztás:

Sziasztok!

Én Kovács András vagyok, már vagy féléve regisztráltam a fórumra, és leginkább csak olvasgatok.

Most azért írok nektek, mert eljött az az idő, mikor újra autóvásárlásra adom a fejem.

Amit az előéletemről tudni kell, én nagy manta rajongó vagyok, imádom ezt az autót, de mivel 3 szép gyermeket is nevelek, ez első számú autónak nem a legjobb, 10 évvel ezelött vettem is már 1 76-os dupla karbis (110LE)változatot, amit két év után sajnos elloptak az utcáról.:lol:

Ezután volt szerencsém egy 85-ös1.8-as kadett GSI-t vásárolnom(természetesen 5 ajtóst, mert már akkor a második gyermekem is majdnem megszületett),amivel járkálgattam már én is illegális gyorsulásokra, és természetesen (akkor még péntekenként)a Lurdy házhoz is, bár nem valószínű, hogy bárki is emlékezne rám, ha van olyan köztetek, de ez nem is olyan lényeges.

Sajnos jött az újabb "trauma", 1 hülye kiscsaj(tisztelet a kivételnek), belerohant a PARKOLÓ!! autómnak a hátuljába, hajnalba, úgy, hogy betolta az elöttem lévő ékszerbolt kirakatába... Természetesen totálkár, amit a biztosító ki is fizetett.

Aztán 2006-ban egy "kis" pénz is állt a házhoz a biztosítón túl, és tudtam venni (persze márkahűség)egy 99-es Zafirát 1.6-ost,ami miatt végett ért egy ideig a "versenyzői" pályafutásom, mert hát ugye ez nem a legalkalmasabb arra, de a sok gyerek meg babakocsi, stb. jól elfértek benne.

Tavaly decemberében engem is utólért a világválság, és elkellett adni a család "kedvencét", a banki lakáshitel miatt, azóta meg BKV-zom keményen, és már hiányzik 1 "nomális" autó, tavasztól őszig nagyon elszántam magam, hogy veszek majd valahogy 1 Vectra A turbót, de a sok beszélgetés , és fórumolvasások, odáig vezettek engem, hogy mivel semmilyen szerelői tapasztalatom sincs(sajnos, pedig érdekel, csak hát garázs híján nem igazán megy), és elég nehéz hozzá beszerezni bármit, ráadásul úgytudom, hogy nem is olcsón, így hát visszakanyarodtam a jó "öreg" GSI-hez, ami persze KADETT, mert ASTRÁT még (gyárit)nem láttam 5 ajtósba.

Így jutottunk el idáig, hogy tudnátok segíteni nekem abban, vagy esetleg tudtok valamilyen infót erről a 2 autóról, amit belinkelek nektek. Talán még az idén, de legfeljebb a jövő hónap közepén megtudok már venni, segítségeteket előre is köszönöm.(Uhh, lehet 1 kicsit hosszúra sikeredett, de ez most kijött így belőlem).

Visit My Website

Visit My Website

Üdv totti-x.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.