Sonique Gsi 16V Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 hat ahogy érzed amiket felsoroltal csak az öniditobol vennek bontottat vagy generatorbol pl hidrotökével semmi baj sincs ami bontott nem ugy egy vizcsövel vagy egy lambdaszondával
iqbéla Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Idéz Béla sztem mákod van a bontott cuccokkal, vagy van vmi misztikus kezed....mind1 ha lesz vmi bontanivaló autó mindenhez nyulj hozzá amit meg akarok venni :P :D Én sem szivesen vennék ki-tudja-mennyire-leharcolt motoralkatrészt. Egyszerű a trükk: nem kockáztatós helyre kell venni. Ha meg mégsem jó a 5ezres lambdaszonda, akkor 1. fejéhez vágod aki eladta, 2. még mindig elmehetsz megvenni tíz tonna pénzért az újat. Mondom, vezérműcuccokat én is csak gyárit újat.
loree_gsi16v Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Valamit meg lehet venni bontóba és valamit csak kizárólag újonnan
iqbéla Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Idéz hat ahogy érzed amiket felsoroltal csak az öniditobol vennek bontottat vagy generatorbol pl hidrotökével semmi baj sincs ami bontott nem ugy egy vizcsövel vagy egy lambdaszondával Előbb még azt írtad, hogy motoralkatrészből nem vennél bontottat. Hidrotőkét most akkor mégis? A baj az, hogy a hidrotőke bontva sem olcsó, kibe rakogatni sem olcsó. Ezért én a bontott hidrotőkét kerülném (ahogy amúgy kerülik is). Persze ha jó áron van ...
iqbéla Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 SXP, te magad szerelgeted, nem? Mert én nem, és így nekem szerelési költség is van, ami pl. a hidrotőkével való kísérletezést igencsak más fénybe helyezi... Nem mind1, hogy kicserélem magamnak, vagy még munkadíjat is reszkírozok.
aztec Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Béla de ne felejtsd el te más műfaj vagy itt :wink:
Gelko Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Idéz Béla de ne felejtsd el te más műfaj vagy itt :wink: nem is tudtam h Béla más :roll: :P :D :D
bazs Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Idéz Nekem itt 60-ba egy új szettről azt mondták 60-70 és még az nem gyári, a sachs-ról azt mondták 100 körül. jól átvertek :P a sachs szett minden kedvezmény nélkül 70, az olaszok olyan 30-40 körül vannak ;-) és nem csak pesten, de vidéken is!
aztec Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Idéz nem is tudtam h Béla más :roll: :P :D :D naaaaaa nem így értettem :idea: :P
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Idéz Előbb még azt írtad, hogy motoralkatrészből nem vennél bontottat. Hidrotőkét most akkor mégis? A baj az, hogy a hidrotőke bontva sem olcsó, kibe rakogatni sem olcsó. Ezért én a bontott hidrotőkét kerülném (ahogy amúgy kerülik is). Persze ha jó áron van ... Nem tudom miért nem érted... :-) Szal van neki a kocsiban egy c20xe, de vett egy c20let-et, tehát adott 2 szett használt hidrotőke... Viszon vásárolt egy szett vadi új tőkét, és ez fog belekerülni a c20let-be... Magyarul felszabadul egy szett használt tőke, tehát Soniqie nem vett semmilyen használt hidrot... ..Ha így sem érted, megadnám a Csernyus számát... :-) :-)
iqbéla Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Hűha, én vagyok a másság megtestesítője itt? Akkor legközelebbi találkozóig rózsaszínre festem a kocsit. És felülök a sebváltóra.
aztec Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 tudod mi a szomorú? h a fele brigád meg sem lepődne4 :P
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Bazzzzeg... :-) :-) :-) Aztec, ma nagyon osztod a lapokat... :-)
aztec Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Idéz Bazzzzeg... :-) :-) :-) Aztec, ma nagyon osztod a lapokat... :-) miért is :?: :idea: :roll:
gsi.tamás Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Idéz jól átvertek :P a sachs szett minden kedvezmény nélkül 70, az olaszok olyan 30-40 körül vannak ;-) és nem csak pesten, de vidéken is! Norbi mennyiért is hoztam a Sachs szettet neked?
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Idéz ....legközelebbi találkozóig.... Szerintem mindegy, mert úgyis elfelejted, vagy nem veszed észre mikor lesz a következő tali :P :D
PetiGSI Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Van eladó 15db használt hidrótőkém fullba kipucolva ha valakit érdekel 5000Ft a szett :P 16.-ik az kukában landolt :D :wink:
iqbéla Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Idéz Szerintem mindegy, mert úgyis elfelejted, vagy nem veszed észre mikor lesz a következő tali :P :D Ha már mindenki engem bánt, akkor inkább elmegyek zh-t írni. :evil: Az csak a jó szórakozás.
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Szeretnéd? :-) :-) :-) Szakmámból kifolyólag ismerek erre alkalmas emberi egyednek nevezett figurákat... minden csak pénz kérdése... :-)
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Elküldve Október27, 2005 Idéz Szeretnéd? :-) :-) :-) Szakmámból kifolyólag ismerek erre alkalmas emberi egyednek nevezett figurákat... minden csak pénz kérdése... :-) Az öreg rutinos :D Béjla ha véletlenül jönnél este akkor hozzál magaddal temperát :P
Recommended Posts