Lanti Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Nem mondták,hogy az Omega hátsó kerék hajtású? :( :excl: Gelko visszaalakíttatta elsősre Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 leesett a hó????? :( :lol: :lol: Olvad uh a CÉÉ alszik tovább :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 leesett a hó????? :( :lol: :lol: Olvad uh a CÉÉ alszik tovább :excl: :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Fontosabb a megállás és az irányíthatóság mint az hogy kipörög vagy sem. Eleve nem rossz a hátsó sem csak minőségre gyengébb -talán semperit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Fontosabb a megállás és az irányíthatóság mint az hogy kipörög vagy sem. Eleve nem rossz a hátsó sem csak minőségre gyengébb -talán semperit. Namost ezzel kicsit vitatkoznék, akár front akár hátsókerekes a verda, de az irányíthatóság nagyban befolyásolódik a hátsó kerekek megcsúszásakor, a hátulja kitörésekor.. amúgy is ott a kisebb súly stb... szal azért kanyarba, ha fékezel, ne lepődj meg a kilincsel előre megoldáson... hja és dobj bele 1-2 zsák virágföldet, vagy kavicsot... le is súlyoz, meg jól jön ha elakadsz :excl: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 nevetséges h a hungárián 10cm hó áll... A külső sáv le volt tolva :lol: :excl: De se az M3as,se az M0 nem volt akarítva. Szentendrén és Leányfalun viszont teljesen le volt takarítva.Így is 1.5 óra volt mire haza jöttem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 leesett a hó????? :( :lol: :lol: Olvad uh a CÉÉ alszik tovább :excl: Átalszod a saját életed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Namost ezzel kicsit vitatkoznék, akár front akár hátsókerekes a verda, de az irányíthatóság nagyban befolyásolódik a hátsó kerekek megcsúszásakor, a hátulja kitörésekor.. amúgy is ott a kisebb súly stb... szal azért kanyarba, ha fékezel, ne lepődj meg a kilincsel előre megoldáson... hja és dobj bele 1-2 zsák virágföldet, vagy kavicsot... le is súlyoz, meg jól jön ha elakadsz :excl: :lol: :( Hansúlyozom h 4db télivel járok 4db 80%os csak kettő michlein kettő meg semperit.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Hansúlyozom h 4db télivel járok 4db 80%os csak kettő michlein kettő meg semperit.... :( Most mit kell itt felvágni ? Pfffffffffffff :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 A külső sáv le volt tolva :lol: :excl: De se az M3as,se az M0 nem volt akarítva. Szentendrén és Leányfalun viszont teljesen le volt takarítva.Így is 1.5 óra volt mire haza jöttem :( tudom egy ideig bírtam nyolcadikként a hótoló mögött de utána ráuntam és megelőztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 az igen... http://sportgeza.hu/sport/2010/11/27/megny...lalra_gazoltak/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 tudom egy ideig bírtam nyolcadikként a hótoló mögött de utána ráuntam és megelőztem :excl: mindig csak a sztrítracsing Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 mindig csak a sztrítracsing durván lealáztam 45-el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 racingbazaron árulnak AP féket subaruhoz.. gondoltam megnézem mennyi az ára...nem volt odaírva konkrétan csak ez "Ap Racing 378as 6dugattyús Wrc fékszett 5x100/5x114,3 4-500 ezres ajánlatokkal kíméljetek" :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Jah meg az autósok sem. Nem egy embert láttam most hajnalban nyárigumival vergődni :excl: A Subarun nekem sincs... inkább itthon is hagytam ma... Meg amúgy is rengeteg balfék van ilyenkor...leesik pár cm valami és vége a világnak... Nálunk amúgy tetemesen szép mennyiségű hó esett tegnap, bár ma a nagy része el is olvadt... Tegnap éjjel 1-kor kimentünk hógolyózni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 racingbazaron árulnak AP féket subaruhoz.. gondoltam megnézem mennyi az ára...nem volt odaírva konkrétan csak ez "Ap Racing 378as 6dugattyús Wrc fékszett 5x100/5x114,3 4-500 ezres ajánlatokkal kíméljetek" :excl: Szerintem Niesz Feri hirdetésébe buktál bele...vannak komoly cuccai, komoly árakon...most a GR.A Bubuját is árulja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Szerintem Niesz Feri hirdetésébe buktál bele...vannak komoly cuccai, komoly árakon...most a GR.A Bubuját is árulja... úgy csinál, mintha nem tudná, hogy utt van a subfórumon is :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Nálunk amúgy tetemesen szép mennyiségű hó esett tegnap, bár ma a nagy része el is olvadt... Tegnap éjjel 1-kor kimentünk hógolyózni... :excl: http://lh5.ggpht.com/_gcVTO6-LhQM/TPFQq7Qw...hoska%20007.jpg Vmi folyik a szájából és világít a szeme is. Ez ilyen vérqtya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 úgy csinál, mintha nem tudná, hogy utt van a subfórumon is :excl: írd már le érthetően... köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Vmi folyik a szájából és világít a szeme is. Ez ilyen vérqtya? Az csak 10dkg nyál... :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Az csak 10dkg nyál... :( :lol: :lol: ya akkó yo :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 írd már le érthetően... köszi ez egy betűrejtvény :( egyet kell kicserélni, hogy az a szó helyes legyen, amelyben hiba van és érthető lesz :excl: bár én értem így is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 ez egy betűrejtvény :lol: egyet kell kicserélni, hogy az a szó helyes legyen, amelyben hiba van és érthető lesz :( bár én értem így is :lol: hű jó buli lehetett ha most keltél :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 nincs ma csúszka valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts