mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 hát nem tudom mennyiért veszed de ha 20 felett akkor drága a cucc :( már biztos megvette valami faxomwebshop.unasplaza.majdszallitunkhalesz.demajdmajdmasaronmintahonalophelyen. hu oldalon :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 már biztos megvette valami faxomwebshop.unasplaza.majdszallitunkhalesz.demajdmajdmasaronmintahonalophelyen. hu oldalon :( nem erőszak a disznótor :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 nem erőszak a disznótor :excl: majd megtanulja mi a stájsz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 már biztos megvette valami faxomwebshop.unasplaza.majdszallitunkhalesz.demajdmajdmasaronmintahonalophelyen. hu oldalon :excl: kihagytad belőle a faluraiskivisszük-et Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 már biztos megvette valami faxomwebshop.unasplaza.majdszallitunkhalesz.demajdmajdmasaronmintahonalophelyen. hu oldalon :excl: Albert intézte... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Albert intézte... :lol: Akkor csak arra kell figyelni, hogy ne legyenek rókafoltok :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Albert intézte... :excl: még nem ment el érte a kolléga úgyhogy ha mégse akkor szólj. én nem tudom az árakat meg körbe se néztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 még nem ment el érte a kolléga úgyhogy ha mégse akkor szólj. én nem tudom az árakat meg körbe se néztem... beszéltem Csabival, beszéltem veled, marad az eredeti felállás... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 beszéltem Csabival, beszéltem veled, marad az eredeti felállás... :excl: most indult el érte a srác. megy még máshová is, 1 körül itt lesz a cuccod oszt beszélek Lantival Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 most indult el érte a srác. megy még máshová is, 1 körül itt lesz a cuccod oszt beszélek Lantival Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 most indult el érte a srác. megy még máshová is, 1 körül itt lesz a cuccod oszt beszélek Lantival akkor csak a holnap jaccik, mert ma nem tudunk talizni max lurdyba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 akkor csak a holnap jaccik, mert ma nem tudunk talizni max lurdyba az sux mer oda nem megyek. megjött a cucc. Mi lenne ha holnap reggel fél9kor megállnék a víztorony alatt és lejönnél? vagy bejössz napközben ide Noé szüleiék mellé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 az sux mer oda nem megyek. megjött a cucc. Mi lenne ha holnap reggel fél9kor megállnék a víztorony alatt és lejönnél? vagy bejössz napközben ide Noé szüleiék mellé? hopp, reggel 8ra kell mennem Patyihoz gumizni, úgyhogy úgy várom a választ :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 hopp, reggel 8ra kell mennem Patyihoz gumizni, úgyhogy úgy várom a választ :lol: Patyinál topogva ? :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 hopp, reggel 8ra kell mennem Patyihoz gumizni, úgyhogy úgy várom a választ :excl: bemegyek hozzád Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Pehi úr szembe jött ma este a budai alsó rakparton velem :excl: de csak későn kapcsoltam hogy a Boci volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 bemegyek hozzád ok ment pü Pehi úr szembe jött ma este a budai alsó rakparton velem :excl: de csak későn kapcsoltam hogy a Boci volt :( A sötét már csak ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 pehi http://racing-bazar.hu/alkatresz/lampa-xen..._gyari_kodlampa Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Felhívott reggel a kárfelmérős ember,hogy elfogadták a kárigényt. :( Hétfőn viszem a szervízbe és megkezdik a javítást. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Felhívott reggel a kárfelmérős ember,hogy elfogadták a kárigényt. :( Hétfőn viszem a szervízbe és megkezdik a javítást. :excl: úgy mondod mintha 3 hétbe telne és el kéne vinni kihúzatni a hátulját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Felhívott reggel a kárfelmérős ember,hogy elfogadták a kárigényt. :( Hétfőn viszem a szervízbe és megkezdik a javítást. :excl: Csak aztán a festő ne napszemcsiben nézze a színt, amikor keveri. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 úgy mondod mintha 3 hétbe telne és el kéne vinni kihúzatni a hátulját :( Hát kell a kocsi mert a gyereknek negyedik napja 40 fokos láza van. Szóval,ha orvoshoz kell rohanni akkor kettes létrával mégsem mehetünk. Egyébként nem tudom mi ezeknek a menete mert eddig szerencsére nem kellett javíttani így autót. De úgy beszéltem meg a fószerrel,hogy ha kész a lökös akkor odamegyek és felteszik. Csak aztán a festő ne napszemcsiben nézze a színt, amikor keveri. :lol: Mint amikor a hátsó sárvédőhöz keverték a szint az előző tulajnál. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Mint amikor a hátsó sárvédőhöz keverték a szint az előző tulajnál. :excl: Hihetetlen, milyen színvakok tudnak lenni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Dinnyés autó valakinek? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Úgy tűnik 11 körül indul az élet :excl: http://www.idokep.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts