Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
megtudtuk, hogy Lanti tud olvasni és ismeri a számokat :excl: :( :lol: :lol:

számolni???? nana! annyit sikerült kiderítenünk, hogy ismeri a hatos számjegyet! :lol: :lol:

Elküldve
haza kell húzni?

Hát nem. Van egy felni, óbudán van, felhívtam a srácot, nem rakja el nekem hétvégéig. Szal oda kéne menni és pofátlanul lealkudni és elhozni, hogy én hétvégén elmehessek érte. Dolgozom egész héten délután és nincs időm felmenni pestre.

Csupán ennyiről lenne szó... :excl:

Elküldve
Hát nem. Van egy felni, óbudán van, felhívtam a srácot, nem rakja el nekem hétvégéig. Szal oda kéne menni és pofátlanul lealkudni és elhozni, hogy én hétvégén elmehessek érte. Dolgozom egész héten délután és nincs időm felmenni pestre.

Csupán ennyiről lenne szó... :(

Szóltál volna elhozom neked. :lol:

A héten ráérős vagyok délelőttönként. :excl:

Elküldve

Nocsak. Az megvan hogy elvitték a kocsid, de az vhogy kimaradt hogy vettél egy bömbit. Mindenesetre drakula!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.