mélykék76 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Ittam tegnap egy kicsi pálinkát :o :D :D ;) Kezdek elzülleni :lol: :lol: :excl: :( :lol: :lol: Szólj, ha jönnél bulizni B) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 :excl: :( :lol: :lol: Szólj, ha jönnél bulizni :lol: :lol: :o :D látod ez a baj hogy neked a bulizás és a piálás között igen szoros kapcsolat van, egyik a másik nélkül értelmetlen :D B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 látod ez a baj hogy neked a bulizás és a piálás között igen szoros kapcsolat van, egyik a másik nélkül értelmetlen :excl: :( :lol: Már az is baj, hogy nem vagyok háztartási alkoholista, mint egyesek ? :lol: :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Boldog szülinapot srácok.. (utólag is) Dini: szegény gsi.. te GSI hóhér :lol: Számolod, hányat bontottál már el? :lol: Nemrég vezettem Patyi kis Corsáját..(az 1.3 pdtdi vagy mifene) háát.. azthittem tejfölbe megyek vele.. nyomom a gázpedált, de nem történik semmi.. Látszik,hogy 7 éve csak a gsi-t vezetem :lol: Asszem én tényleg akkor halok meg, ha gyengébb autóba ülök át, nem ha erősebbe :( (viszont a kormányszervó (bár kicsit túl segítő is) ,váltó, fék az tetszett :lol:) Gondolom nem érdekel senkit, csak gondoltam valamit kéne írni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Nemrég vezettem Patyi kis Corsáját..(az 1.3 pdtdi vagy mifene) háát.. azthittem tejfölbe megyek vele.. nyomom a gázpedált, de nem történik semmi.. Látszik,hogy 7 éve csak a gsi-t vezetem :D Asszem én tényleg akkor halok meg, ha gyengébb autóba ülök át, nem ha erősebbe :o (viszont a kormányszervó (bár kicsit túl segítő is) ,váltó, fék az tetszett :D) Gondolom nem érdekel senkit, csak gondoltam valamit kéne írni :excl: Pfffffffffffffffffff B) cdti :lol: Megy az autó, csak másként. Amúgy Laci olyan szinten alázna minket sűrűbb forgalomban, hogy inkább le sem íron :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Pistának :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Pistának :lol: :excl: Mikor vehető át ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 voltam tegnap a porsche pestnél... jó volt látni a szervizbe 1-2 A6-os audit HF nélkül szétbontva... :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 68,4l tankoltam a passatba.... reméltem h elérek vele a kútig :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Pistának :( Tegnap láttam egy pirosat, de nem ez volt. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Tegnap láttam egy pirosat, de nem ez volt. :excl: Azért olyan baromi sok lehetőség nincs :( http://forum.evoklub.hu/garage_attachment.php?id=685 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Azért olyan baromi sok lehetőség nincs :excl: http://forum.evoklub.hu/garage_attachment.php?id=685 Csak ez a kettő piros van itthon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Csak ez a kettő piros van itthon? Nem vagyok gépjármű nyilvántartó :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Levizsgázott a GSi :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Levizsgázott a GSi :excl: Miből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Levizsgázott a GSi :excl: ki előtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Nem vagyok gépjármű nyilvántartó :excl: :( :lol: :lol: Akkor nyilván lehet több is.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Akkor nyilván lehet több is.. :( Biztos ? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Akkor nyilván lehet több is.. :( Biztos ? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 ki előtt? Miből? Hát itt aztán nem lehet pontatlanul fogalmazni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 6666db opel van használtautón Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 6666db opel van használtautón és? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 és? :lol: megtudtuk, hogy Lanti tud olvasni és ismeri a számokat :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 megtudtuk, hogy Lanti tud olvasni és isnmeri a számokat :excl: :( :lol: :lol: a hatost ismeri.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 a hatost ismeri.. :excl: de az alábbi betűkapcsolat értelmét is ismerie kell : opel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts