iqbéla Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Mondjuk az igaz, hogy egyszer gyorsultam valami 1.3 8v Fiattal 3-ban 20km/óráról, először elment, majd valahol 40 kerül beértem és én mentem el. Bazs! Ezért cserléted le a caravánt? (Arra emléxem, hogy a 2.0 fogyasztás volt a fő indok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 16V vs 8V :axe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Mondjuk az igaz, hogy egyszer gyorsultam valami 1.3 8v Fiattal 3-ban 20km/óráról, először elment, majd valahol 40 kerül beértem és én mentem el. micsoda racing lehetett :P :D elég ali g styleban toltátok :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Bazs! Ezért cserléted le a caravánt? (Arra emléxem, hogy a 2.0 fogyasztás volt a fő indok) nem a 2.0 fogyasztása volt a legfőbb indok, mert a cali fogyasztásával nem volt bajom mondjuk a 8 szelepes legalább 1 literrel kevesebbet fogyasztott nem jött be a caravan és nem volt kedvem hitelt fizetni ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Röviden összegezném: 16v: alul-felül jobban megy, jobban fogyaszt, de drágább. Ha sportoskodni akarsz, ilyet vegyél. Ne sajnáld rá a kis pluszt, szvsz megéri. 8v: lomhább, többet fogyaszt, de olcsóbb venni/fenntartani. én is 16v-t szeretnék isten igazából, csak nehéz megkimélt példányt kifogni. 8vből több nem széttaposott van. amit vezettem eddig 8v-t az tényleg alulról ment, egyenletesen. a 16v-t meg elkezded nyomni 3000nél, aztán nem birsz leszállni a gázról :P azzal álltatom magam, hogy a 8v is lehet jó, főleg ha nem hullik szét alattam :? de 16 lenne az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nekem is mindenki azt mondta ha jó gsit akarok venni akkor kitartás.Ha c20xe-t szeretnél akkor inkább várj amig találsz jót mert utána meg fogod bánni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 te találtál egy jót, így nem bántad meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 És még várnom se kellett sokat :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 mákod volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Igazán szombat este(éjjel) tudatosult bennem hogy jól döntöttem.Az autó motorja kiváló és már biztos hogy nincs ellustulva.De azért azt hozzá tenném Andris22 nek hogy még arra az autóra is kell költeni ami jó állapotú és ezt ell kell fogadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 ha jól tudom a az áttételek majdnem ugyanazok az 1.4ben és a 2.0ban is, csak a végáttétel különbözik. tehát ha 90nél "x"et forog 4esben az 1.4, akkor a 2.0is ugyanannyit forog. végáttétel nem ugyanaz, szal 5ösben lehet különbség. A végáttétel Andris nem az 5. sebességfokozat áttételét jelenti!!! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Igazán szombat este(éjjel) tudatosult bennem hogy jól döntöttem.Az autó motorja kiváló és már biztos hogy nincs ellustulva.De azért azt hozzá tenném Andris22 nek hogy még arra az autóra is kell költeni ami jó állapotú és ezt ell kell fogadni. ezt már elfogadtam :D csak mindig attól rémülök meg, hogy telefonba rákérdezek csomó dologra, és a válasz "persze, persze, tip-top minden". hurrá akkor megyek megnézem. a helyszinen kiderül, hogy fél belsőtér hiányzik / én jobban lefényeztem volna / én jobban megheggesztettem volna az alvázat / szar a motor. amire külön rá szoktam kérdezni. mit hisznek? van olyan aki úgy vesz autót, hogy nem nyittatja ki a motorházat? inkább mondja meg, hogy ez + ez szar az autón. tudomásul veszem, megjavitottam, ha megéri megvenni azt a példányt. és kész. de lehet ez csak álmomban van igy, és az autóvásárlás nem ilyen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Egyébként a G-Astmás topicban találhatsz ilyen eszmefuttatást azt hiszem a Fogyasztás részben. Keress rá Uhu hozzzászólására, meg Telóéra és az enyémre! Láthatod, hogy az 1.4 1.6 és 1.8 mennyire mást forog azonos sebességnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A végáttétel Andris nem az 5. sebességfokozat áttételét jelenti!!! :P :D :D jóvanna, most lebuktam, fű vagyok a dolgokhoz :P :D de mint már emlitettem, csak hirtelen felindulásbol kellett irnom valamit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Sajnos azt gondolják nem veszed észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 mondjuk a 8 szelepes legalább 1 literrel kevesebbet fogyasztott Milyen méréseket csináltál? Vagy csak érzésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 én is 16v-t szeretnék isten igazából, csak nehéz megkimélt példányt kifogni. EZ a 16v baja, nem a fogyasztás meg a "nyomatékszegénység". A barom állat gazdái, akik azelőtt voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Milyen méréseket csináltál? Vagy csak érzésre? csak érzésre míg városban a calival elmentem simán bő 700 kilométereket, addig az astrával 4-500 között ha levesszük, hogy a cali tankja egy tizessel nagyobb, még akkor is kevesebbet ment el az asztra a corsa 40 lityis tankjával megyek annyit, mint az astrával és lényegében ugyanolyan tempó mellett szóval nekem most ez elég meg ez is poén autó, csak másban poén, mint az astra volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 a c20ne egyenletesebben adja le a nyomatékát, mint a c20xe bármit is mutat a görbe próbálj meg egy c20ne astrával végigmenni a városon, kb 50es tempóval 5ben, majd lassít 30-40-re, majd gyorsíts próbáld meg ugyanezt egy c20xe-vel 50-nel??? 100 alatt hányingerem van... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 EZ a 16v baja, nem a fogyasztás meg a "nyomatékszegénység". A barom állat gazdái, akik azelőtt voltak. sztem meg a szelepszám független az állapottól...mind ugyanúgy le van harcolva :? Andris, te most vagy nagyon sokáig fogsz autót keresni, vagy nagyon nagy kompromisszumot kell, hogy köss, vagy sokkal többet kell, hogy rááldozz tudod, fogtündér és mikulás csak a mesében! mellesleg azt figyeltem, hogy az "eszetlen" megindulás nekem sokkal följebb van mint 3000....majdnem 4000nél Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 50-nel??? 100 alatt hányingerem van... :-) sz@r lehet dugóban közlekedni :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 az eszetlen nekem vhol 4-4500 környékén kezdődik Redi :wink: nekem 2 ismerősösm vett gsi mostanság (950 és 800) és azóta költenek költenek rá.... -1ik sem hitt nekem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 nekem 2 ismerősösm vett gsi mostanság (950 és 800) és azóta költenek költenek rá.... -1ik sem hitt nekem :P jah ez egy ilyen dolog...én is meglepődtem, hogy fél év alatt mennyi ment rá...pedig semmi olyan vészesen komoly nem volt (nem huzta a belét vgy ilyesmi), sztem az én autóm többé-kevésbé egyben van/volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 jah ez egy ilyen dolog...én is meglepődtem, hogy fél év alatt mennyi ment rá...pedig semmi olyan vészesen komoly nem volt (nem huzta a belét vgy ilyesmi), sztem az én autóm többé-kevésbé egyben van/volt kedvencem mikor úgy költ rá az ember h nem is látszik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts