B_Csaba Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Na ez kemény lehet... Én olyan torpanást véltem felfedezni 5 és 6 ezer között! :D :o :) Te nem figyeltél fel rá Anti? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem volt. Dehogynem, a Lurdynál egy csomó szokott lenni :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 csabi, cabrióba volt gyárilag XE? hát nem sajna. Nekem is NE van benne, hogy ne buzeráljanak a zsaruk :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 drága aranyom.. több opelem van mint neked szerintem...... típusuk???? :o :D :) ....... :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én olyan torpanást véltem felfedezni 5 és 6 ezer között! :) :o :( Te nem figyeltél fel rá Anti? :( De, 5600-nál pontosan... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Elég lassan jutott el odáig.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Hát mennyire jó a kgfb. A kadettra 5 ropival olcsóbb lesz az asztrára meg 12vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Azért 28 ropit fizetni egy XE-re kicsit kemény. Szerintem vond ki a forgalomból és utánna bontsuk szét :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Szerintem vond ki a forgalomból és utánna bontsuk szét :o :D köszönjük ismét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 köszönjük ismét... Ismerjük el, mostanában alulmúlod önmagad :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ismerjük el, mostanában alulmúlod önmagad :o :D próbálok a környezethez alkalmazkodni.. de ennyire nem tudok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 próbálok a környezethez alkalmazkodni.. de ennyire nem tudok... Szomorú, majd lelöklek a kadettosok közé :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Szomorú, majd lelöklek a kadettosok közé :o :D lassan már felemelkedés volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 ejj és tényleg http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sheriff-4265839 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 ejj és tényleg http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...sheriff-4265839 Várható volt :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Várható volt :o ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 ????? fészbúk tod, amit Lanti Noémi hozzáférésével olvas :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Kész a terasz, legalább is a befedése...már lenolajjal kezelve is 1X, pár nap és megkapja a színt is... közben garázs tervezés, számolgatás, gardróbfestés, jövő héten bútorozzuk azt is... pffffff... megint felpörögtem kicsit... :o :D Lanti! A kő viszont nem lett szép, úgyhogy mi is visszaküldtük... azt mondták újra gyártják... hát lecccsziiiiiiii...lehet máshonnan vesszük végül... Lehet még idén lesz sufniszétrugós móka, ez esetben viszont szívesen várok majd bárkit egy kis rombolás pakolás erejéig... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 fészbúk tod, amit Lanti Noémi hozzáférésével olvas :o :D hát most ez mellément megen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Lehet még idén lesz sufniszétrugós móka, ez esetben viszont szívesen várok majd bárkit egy kis rombolás pakolás erejéig... :o Megbeszéltük :D Fából van ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Lehet még idén lesz sufniszétrugós móka, ez esetben viszont szívesen várok majd bárkit egy kis rombolás pakolás erejéig... :o Jeeeeeeeee :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Megbeszéltük :) Fából van ? :) Nem mindegy ? Omega lenni erős :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 hát most ez mellément megen Az élet kegyetlen :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Szerintem vond ki a forgalomból és utánna bontsuk szét :o :D melyiket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts