Laci4 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Engem azért meglep, ha egy autót ketten vezetnek :) Ki kormányzott ? :) Háát ha még azt is megtudod, hogy egymás ölében ültek... csak így érték el a pedálokat,kormányt, plusz láttak ki az szélvédőn.. :D Uhh..ez gyenge volt :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Háát ha még azt is megtudod, hogy egymás ölében ültek... csak így érték el a pedálokat,kormányt, plusz láttak ki az szélvédőn.. :) Uhh..ez gyenge volt :o azért jó h jöttél :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 azért jó h jöttél :o :) :( Jojojóóó.. akkor inkább csak olvasok,mint eddig.. :D :D úgyis lassan megfőő a fűstli-sajtlim :) Remélem most már hagynak és tudok reggeli-ebéd-uzsizni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Háát ha még azt is megtudod, hogy egymás ölében ültek... csak így érték el a pedálokat,kormányt, plusz láttak ki az szélvédőn.. :D Uhh..ez gyenge volt :o Gyengének gyenge, de legalább nem volt egy fél oldal :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Jojojóóó.. akkor inkább csak olvasok,mint eddig.. :) :D úgyis lassan megfőő a fűstli-sajtlim :( Remélem most már hagynak és tudok reggeli-ebéd-uzsizni :( fejtsd ki egy kicsit, hogy milyen az íze a fűstli-sajtinak :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Gyengének gyenge, de legalább nem volt egy fél oldal :D :D ÁÁÁÁ :D Jóóóvanna.. kicsit elragadtattam magam a mobil vagy pda vagy mi topikban :P fejtsd ki egy kicsit, hogy milyen az íze a fűstli-sajtinak :) :) :( Nyam nyam.. csám csám.. stb.. egész jó! :o Bővebben :P Am: lol.. tescoban 419ért vettem ;) Ehh.. lassú mobilnet idelent kicsit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Tisztára mint a Taxi filmben :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 bazz http://racing-bazar.hu/versenyautoalkatres..._tyson_a_kecske Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Rég volt kutyákos kép...bár ez is már két hónappal korábbi... Szombathelyen jártunk a tóparton...egy kis fürcsi utána játszás volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 én is már :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 hogy kocsik is legyenek:D ez se most vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Baziszép az a dísztárcsa :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Baziszép az a dísztárcsa :D ilyen krómos széllel hajtott akkoriban még nem volt :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Baziszép az a dísztárcsa :o pista, szerintem csüt a turboval leszek, akkor megejtheted amit akartál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 pista, szerintem csüt a turboval leszek, akkor megejtheted amit akartál.. Köszi, majd szólok Roller Lallernek :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 pista, szerintem csüt a turboval leszek, akkor megejtheted amit akartál.. Énisénisénis... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 tegnap itt nálunk volt trafi este 8 körül, és a listán sincs rajta.... és nagyon szemét helyen állt.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Énisénisénis... :o Minden el nem rúgást most bepótlom :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 kíváncsi leszek a KGFB2011-re mert nagyon azt írják, hogy 15-20%-os csökkentést fog eredményezni.... hihető.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 nézegettem indexen a raikönen best of sorozatot.... innen nézve nagyon keménynek tűnik, élőbe csinálni biztos könnyebb :o http://www.indavideo.hu/video/Kimmi_Rikkon...pfoldi_borulasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 nézegettem indexen a raikönen best of sorozatot.... innen nézve nagyon keménynek tűnik, élőbe csinálni biztos könnyebb :o http://www.indavideo.hu/video/Kimmi_Rikkon...pfoldi_borulasa Nekem hiányzik a F1-ből. Ő volt a kedvenc pilótám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 ismét az autósokat segítő módosítás... most mondták a híradóba, hogy a közúti ellenőrzéseknél az eddigi 3-20e forint közötti bírságok határát fel akarják emelni 100e, és ugyanúgy 30nap alatt kell befizetni és semmilyen haladékot, részletfizetést, engedményt nem lehet majd kérni........................................................................... ................................................................................. .......................................................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 ismét az autósokat segítő módosítás... most mondták a híradóba, hogy a közúti ellenőrzéseknél az eddigi 3-20e forint közötti bírságok határát fel akarják emelni 100e, és ugyanúgy 30nap alatt kell befizetni és semmilyen haladékot, részletfizetést, engedményt nem lehet majd kérni........................................................................... ................................................................................ . .......................................................... Majd a magánnyugdíjpénztárambóóóóóó kiveszem... :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 kimondottan kellemes módosítás lenne... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Majd a magánnyugdíjpénztárambóóóóóó kiveszem... :) :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts