Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 na skacok akit esetleg érdekel és még emlékszik az esetemre 4 évvel ezelőttről. a motoros ügy... ma lett határozat és jogerős is lesz nem felebezett senki. nincs priusz és 400.000 Ft a büntetés... 140e bünt. 260e per kltsg. plusz ügyvéd díj majd ugye. valamint indul a kártérítési per úgy igazán... ott milliókról van szó... Pffff... Szép... :) És ilyenkor egyértelmű, hogy behúzza a kártérítést is mi??? Abból az irányból sem lehet újratárgyalni? Vagy nincs is értelme???... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 1:40-nél az audis szépen befosatja a bömöst... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 na skacok akit esetleg érdekel és még emlékszik az esetemre 4 évvel ezelőttről. a motoros ügy... ma lett határozat és jogerős is lesz nem felebezett senki. nincs priusz és 400.000 Ft a büntetés... 140e bünt. 260e per kltsg. plusz ügyvéd díj majd ugye. valamint indul a kártérítési per úgy igazán... ott milliókról van szó... Óbasszzaameg, óbasszameg.....sajnálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 na skacok akit esetleg érdekel és még emlékszik az esetemre 4 évvel ezelőttről. a motoros ügy... ma lett határozat és jogerős is lesz nem felebezett senki. nincs priusz és 400.000 Ft a büntetés... 140e bünt. 260e per kltsg. plusz ügyvéd díj majd ugye. valamint indul a kártérítési per úgy igazán... ott milliókról van szó... 1: bakker.. hogy repűl az idő! 2: Dúúúrva! 4kiló.. lenne belőle pár Konid... 3: hogy is volt anno? Te vezettél, megálltatok a pirosnál,anyósból ki akart szállni utasod, ajtó nyit, motoros repült? (nekem ilyesmi rémlik...) Hehe.. nemsokára megyek haza.. aluuuudni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 1: bakker.. hogy repűl az idő! 2: Dúúúrva! 4kiló.. lenne belőle pár Konid... 3: hogy is volt anno? Te vezettél, megálltatok a pirosnál,anyósból ki akart szállni utasod, ajtó nyit, motoros repült? (nekem ilyesmi rémlik...) Hehe.. nemsokára megyek haza.. aluuuudni :D Ő volt az utas...ő szállt ki...nekem így rémlik... Én is nemsoká végzek, de még nem alszok...ellenben az elkövetkező két éjszakára megnyertem a tulaj rakat haverját... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ő volt az utas...ő szállt ki...nekem így rémlik... ....és jobbról a robogós....bukó nem volt rajta rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Azért ezzel nem igazán értek egyet...Szerintem messze nem áldozott le,csak kicsit többet kell költeni rá.Bár hozzáteszem,hogy mióta kiköltöztünk az astrának semmi baja nem volt(na jó egy AC csere)de a focusnak voltak bajai.Töredékét sem kellett költni rá. A másik hogy kiváncsi leszek arra a 180LE-re.Meg az élettartamára is...Az áráról nem is beszélve :D Régóta foglalkoztat az autó csere,de öszintén megmondom hogy 4 millió alatt nem nagyon van jó alternatíva :) felette se sok van <_< :icon13: :lol: Azért tettem idézőjelbe a mondatom egy részét. Pont, mint a Mantának, ennek is megvan a maga fílingje. Meg mint a kadetteknek (mindegyiknek, A - E). Ezek a mai gépek sehol sem lesznek ennyi idősen, mint ezek. Ja, és én is éjjeles vagyok, végeztem máról, este meg még alszom egy jót bent. -_- mint ma is. Nálunk nem jönnek a főnök haverjai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 ne sajnáljátok elég ha én :) de azért köszi! a tanulság... sehonnan sem szabad kiszállni ahol fizikailag elfér egy motoros, és skacok akik motoroztok ÓVATOSAN! Magatok érdekében főleg. 25-35kmh val jött ez a kis yamaha anno... a szakvélemény szerint... 400e megy az állának ezt fölösleges támadni ez a minimum bünti. a kártérítési per még évekig mehet, ott 3 alperes is van, biztosító, volt munkahelyem, én... nem tudom mi lesz ott picit másképp halad. Más bíró stb. Na igen, koni meg autózások jövőre lehet elmaradnak így. De lehetett volna rosszabb is anno, pl ha a kezemet levágja a motor mikor nyitottam az ajtót stb. ja igen én voltam az utas álltunk a sorban a piros lámpánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 ja igen és asszem meg kell műteni majd a térdem :D hogy legyen valami jó is a héten <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 ....és jobbról a robogós....bukó nem volt rajta rendesen.... Igen, ezt néztem én is, hogy lehet, hogy ennek ellenére nem a robogós a hibás, de nem ismerem (vagy már nem emlékszem) a pontos történésre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 milyen buta lett az atsekkel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 milyen buta lett az atsekkel.... http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/99..._1287066371.jpg Jó az,csak rákéne ültetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 szép autó szép felni de így együtt nem mutat semmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 szép autó szép felni de így együtt nem mutat semmit Sztem nagyon jassz, csak az ültetés téleg kéne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 írja is az oldalán hogy vár a 40mmes ültetőrugókra. Szerintem szebb ez a felni mint az előző full króm szekérkerék, ami rajta volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 írja is az oldalán hogy vár a 40mmes ültetőrugókra. Szerintem szebb ez a felni mint az előző full króm szekérkerék, ami rajta volt. :) Mindig is szebb volt az A manta a B-nél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Mindig is szebb volt az A manta a B-nél! :D és ez most hogy jött ide? :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 és ez most hogy jött ide? :) :D Én sem éteeeem <_< :icon13: :lol: -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Én sem éteeeem :icon13: :lol: -_- B) :D Amikor láttam hogy Te kommenteltél utoljára, arra a kommentre számítottam ami valahogy így néz ki: "Ne Zsoltizz már, nem igaz hogy nem érted..." Most kellemeset csalódtam benned Pista. :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Én sem éteeeem :D <_< :icon13: :lol: -_- Nem kell kombinálni, asszociációs témaváltás történt. Nem jártok eleget az X topikba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nem kell kombinálni, asszociációs témaváltás történt. Nem jártok eleget az X topikba :) Jól mondja bowdentestű barátom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nem kell kombinálni, asszociációs témaváltás történt. Nem jártok eleget az X topikba :) Ha nem kombinálunk, akkor ezt honnan kellene tudnunk ? Hümm...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ha nem kombinálunk, akkor ezt honnan kellene tudnunk ? Hümm...? "Ez nyomozó, a legjobb kérdés!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 2.0 tunning fast.futuries :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 2.0 tunning fast.futuries :) :D <_< Ha a képen a gazdája van, akkor beszéld meg a témakört, nem biztos, hogy röhögni fogsz :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts