J0hnny Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Állat :) Mert van olyan a mezőnyben,aki élvezi is és tényleg autóversenyen van,nem technikai versenyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 szerintem jól néz ki a belsejét leszámítva... azt irja 363le+chippp... 600le.... :D http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/lambor..._diablo_replica hát kívülről jó de belűl szánalom. Astra ablak kapcsolók, önmetsző csavarokkal rögzítve a középkonzol, homasíta kapcsolók, a kormány mögött a burkolat szövetzsák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Pííísta! Nem rokonod véletlenül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Pííísta! Nem rokonod véletlenül? :) http://rallyfanatic.hu/coppermine/albums/2...al__DSC0668.jpg Nem koppra tekert kormánnyal sodródik, szóval ha rokon is, akkor nagyon távoli. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Mindkettővel csak akkor állok le beszélgetni, ha tolják valahol és nem a tacskóban a bevásárlókocsit :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Mindkettővel csak akkor állok le beszélgetni, ha tolják valahol és nem a tacskóban a bevásárlókocsit :P :D Hát inkább nem részletezem milyet toltam előbb. :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Hát inkább nem részletezem milyet toltam előbb. :) :D :D :D :D :D :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Hát inkább nem részletezem milyet toltam előbb. :D :D :D :P :D :P Maláj transzit? ;) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Maláj transzit? -_- :) :D <_< eh, zoli. Látom veled vannak bajok. :lol: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Pehi! :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Pehi!h ttp://www.nfscars.net/storage/games/underground2/downloads/car/images/62ca3eed-4431-4e0c-ad11-f931d38069c9.jpg :) :D <_< Hát ez nagyon zsír. Kár, hogy nem GSI, de 5 csavaros a felni :icon13: KB annyira van leültetve mint neked a locsolócsővel Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 pl erre gondoltam, mert bár fogalmam nincs milyenek azok az astra betegségek, azért jól hangzik.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4144798 vagy ez, bár a piros nem a kedvencem, de ám legyen.. ha jó :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...399999e-4145436 ennél pedig jól hangzik az a 2003as forgalomba helyezés: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2.0_gsi-4087853 Inkább XE-t ajánlanám, nehogy kevés legyen a paci :D 2.0 16v <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Mármint úgy általában inkább 16 v :D Amúgy ülés mennyire van kiülve, kormány, pedálok kopottsága, hátsó ívek szemlékése, tankajtó kinyit, hidegen kellene beindítatni mennyire kopog, ahogy melegszik elhalgat-e. Olajban van-e víz, vízben van-e olaj. Alulról jó lenne megnézni /budapesten tudunk mondani helyet, ahol átnézik/, ha nem engedik átnézetni ott kell hagyni. Csodát ne várj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Inkább XE-t ajánlanám, nehogy kevés legyen a paci :) 2.0 16v :D a 2003 csak a magyarországi behozatalnak az ideje..... semmit nem jelent.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 köszi az áthelyezést! :) és akkor megkérem a helyieket is: Sziasztok, új vagyok (bár ezt gondolom úgyis látjátok), és csak bízom benne, hogy jó helyre írok. Astra vásárláson gondolkodom, és érdeklődni szeretnék, tudtok-e segíteni, mit figyeljek mikor nézelődök, hol rossz jel ha rozsdás, rohad, sérült, próba körnél mire figyeljek, milyen az a hang ami rosszat jelent, és ilyesmikre gondoltam. Tavasszal szeretném az autót megvenni, első opelem lesz, és ugy "unblock" második autóm, szóval nagy tapasztalatom nincs. gsi astrát tervezek, nem szeretném száz évig használni még, elég lenne ha 2-3 évet kibírna anélkül hogy a gatyámat rá kéne költenem. Köszönöm a segítséget előre is, üdv edit: 16v-t szeretnék, ezt elfelejtettem, olyan '92-'95 közöttit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 mennyi ideig lehet most kivonatni ideiglenesen egy autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 mennyi ideig lehet most kivonatni ideiglenesen egy autót? Tolonganak a vevők miii ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Tolonganak a vevők miii ? :) ez most más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 edit: 16v-t szeretnék, ezt elfelejtettem, olyan '92-'95 közöttit Mennyid van rá amúgy ? Nem valami erős a felhozatal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 mennyi ideig lehet most kivonatni ideiglenesen egy autót? 6 hónap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 6 hónap és hányszor 6honap arra nincs megkötés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 és hányszor 6honap arra nincs megkötés? ezt nem tudom biztosan de sztem nincs. annyi h 2x6 hónap után magától visszakerül a forgalomba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Én is úgy tudom, hogy 2X 6 hónap... utána azt hiszem 1 évig forgalomban kell lennie...de szerintem call the önkormányzat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Én is úgy tudom, hogy 2X 6 hónap... utána azt hiszem 1 évig forgalomban kell lennie...de szerintem call the önkormányzat... :) ugyis oda megyek most.. megkérdezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 ugyis oda megyek most.. megkérdezem... Szerintem bárhányszor meg lehet hosszabbítani és az első fél év után visszakerül forgalomba ha nem hosszabbítod meg. Gelko, mi volt a processz az útvonalengedély kérésre? Lehet kérni többet is (hármat: szerelőhöz oda + vissza, majd a vizsgára) vagy egyszerre csak egyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts