mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Peeestaaaaa! Mintha a hozzászólásomban én is ilyesmit írtam volna. Engem az érdekelne, hogy akkor most hol lehet majd követni TV-n keresztül, ha retekklub még nem változtatott a műsorán. :D Kérdeztél, válaszoltam :D Most megint leadják a SEMMIT ? HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D Úgyis csak a végét láttam.... a semminek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Kérdeztél, válaszoltam :D Most megint leadják a SEMMIT ? HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D Úgyis csak a végét láttam.... a semminek :) és az olyan volt mint reggel: nagy fehér átlátszó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 és az olyan volt mint reggel: nagy fehér átlátszó :D Ez a b13-as film mennyivel izgibb, egyszer már láttam asszem :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Ez a b13-as film mennyivel izgibb, egyszer már láttam asszem :) :D :D :D akkor Te nem láttad ahogy Kimi megtolta Ralf-ot a felvezetőn ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Megvolt az öröm. :) Köszi szépen Pista! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Állat, jól van :) Tök jó állapotban van szereintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Na igen tök jó lenne tudni, hogy most valós időben adják vagy közvetlen a verseny előtt adják le. 5.30kor keljek vagy hajnali 2kor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Na igen tök jó lenne tudni, hogy most valós időben adják vagy közvetlen a verseny előtt adják le. 5.30kor keljek vagy hajnali 2kor? vagy mondjuk megnézed felvételről. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 vagy mondjuk megnézed felvételről. :) nem mindenki ér rá otthon tespedni :D Most olvastam ráadásul, hogy Hamiltont megbüntették 5 rajthellyel váltócsere miatt. Idén se lesz McLaren vb cím :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 nem mindenki ér rá otthon tespedni :D Most olvastam ráadásul, hogy Hamiltont megbüntették 5 rajthellyel váltócsere miatt. Idén se lesz McLaren vb cím :) mi######omazazinternetttt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 nem mindenki ér rá otthon tespedni :D Most olvastam ráadásul, hogy Hamiltont megbüntették 5 rajthellyel váltócsere miatt. Idén se lesz McLaren vb cím :D Olyan kocsit kell csinélni, amiben nem kell váltót cserélni, ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 hajnal 3kor a sporklubbon adjuk/adom/ a forma 1 et élöben, az rtl a futam elött csak összefoglalot ad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 hajnal 3kor a sporklubbon adjuk/adom/ a forma 1 et élöben, az rtl a futam elött csak összefoglalo lesz köszi akkor kelek 3kor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Olyan kocsit kell csinélni, amiben nem kell váltót cserélni, ennyi :) ha nem törték össza az autókat asszem kijelenthetem nekik volt a legkevesebb műszaki problémájuk idén. :D Szerintem most a csapat hangulata is olyan kb mint anno Hakinen idejében é sez nekem nagyon bejön, igaz én 90 óta nézem az F1-et és azóta McLAren csak és kizárólag. Rinyagép Szaronzó most meg Massát is kiheréli a Ferráritól. Alonso=Msc kb. iszonyat jól vezet de egy rinyáló ge.igép Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 ha nem törték össza az autókat asszem kijelenthetem nekik volt a legkevesebb műszaki problémájuk idén. :) Szerintem most a csapat hangulata is olyan kb mint anno Hakinen idejében é sez nekem nagyon bejön, igaz én 90 óta nézem az F1-et és azóta McLAren csak és kizárólag. Rinyagép Szaronzó most meg Massát is kiheréli a Ferráritól. Alonso=Msc kb. iszonyat jól vezet de egy rinyáló ge.igép + dolgozó lány unalmas az egész f1, ha nem töri össze magát senki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 + dolgozó lány unalmas az egész f1, ha nem töri össze magát senki..... katasztrófaturista :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 szerintem jól néz ki a belsejét leszámítva... azt irja 363le+chippp... 600le.... :) http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/lambor..._diablo_replica Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 kiskorú ZGy : Robert Kubica autóján miért nincs hátul keréééééék ?????????????????? Wéber - kimérten - : mert valószínűleg leesett. :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 + dolgozó lány unalmas az egész f1, ha nem töri össze magát senki..... 1 szót mondok : Kobayashi :D :) Mit művel bázeeeee :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 1 szót mondok : Kobayashi :D :) Mit művel bázeeeee :D :D :D :D A nap embere!!!! nagyon komoly a fiú :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 1 szót mondok : Kobayashi :D :) Mit művel bázeeeee :D :D :D :D Előzgetett... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Előzgetett... :) :D de csak párat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 A hazai pálya előnye. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 http://videa.hu/videok/sport/f1-suzuka-kob...uu7FfkS29A3yMxJ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 http://videa.hu/videok/sport/f1-suzuka-kob...uu7FfkS29A3yMxJ Állat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts