mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 elsőből harmadik... elviszi nyomatékból. :) Nem ezt mondtam :D :D
Zsoltee Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Nem ezt mondtam :D :D De Én azt mondtam. :) :D
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 De Én azt mondtam. :) :D De ennek semmi értelme, mert terhelnéd a turbót :D
rtomi Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Pista! Ha már kikapcsoltad a telefonodat és nem lehet felhívni téged a cím miatt akkor legalább egy telefonszámot küldhetnél. Ők biztos tudják a saját címüket. :) Köszi!
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Pista! Ha már kikapcsoltad a telefonodat és nem lehet felhívni téged a cím miatt akkor legalább egy telefonszámot küldhetnél. Ők biztos tudják a saját címüket. :) Köszi! Iziiiiiiiiii. Telefonomat elhagytam / ellopták. De ha ekkora lelki törést okoz számotokra, hogy nem válaszolok egy pü-re egyből, akkor legközelebb intézheti más is ámmmmmm..... :D
rtomi Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Iziiiiiiiiii. Telefonomat elhagytam / ellopták. De ha ekkora lelki törést okoz számotokra, hogy nem válaszolok egy pü-re egyből, akkor legközelebb intézheti más is ámmmmmm..... :) Nem okoz lelki törést de nálunk 8-kor fekszik a gyerek és PC kikapcsol. Holnap meg nem tudunk odamenni ha nem tudjuk,hogy hol van. Tudod mi vidékiek vagyunk akik nem rohangálnak nagyfaluba minden nap. Én kérek elnézést. :D
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Nem okoz lelki törést de nálunk 8-kor fekszik a gyerek és PC kikapcsol. Holnap meg nem tudunk odamenni ha nem tudjuk,hogy hol van. Tudod mi vidékiek vagyunk akik nem rohangálnak nagyfaluba minden nap. Én kérek elnézést. :) Erről azzééé olyan sokszor nem esett szó szerintem :D Hagyjuk már ezt k&#]@ vidéki dumát....úgy mondod mintha mindenki ezt olvasná a fejedre minden áldott nap :D
Pehi Csabi Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 mivel még mindig kettes szinkronos így kb úgy megy mint egy kadett gsi... és tényleg, volt szerencsém raccingolni a veki ellen a cabrioval, nekem nagyon tetszett. Azt hittem sírni fogok már eggyes végén de 3. elejéig eggyet mentünk kb. Így még élvezhető volt nekem is :D a lurdy-árpád híd útvonal. Aztán én nyertem mert önerőből én tudtam csak elmenni a vácira :) :D
J0hnny Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 és tényleg, volt szerencsém raccingolni a veki ellen a cabrioval, nekem nagyon tetszett. Azt hittem sírni fogok már eggyes végén de 3. elejéig eggyet mentünk kb. Így még élvezhető volt nekem is :D a lurdy-árpád híd útvonal. Aztán én nyertem mert önerőből én tudtam csak elmenni a vácira :) :D Képzeld mit kapna egy 20XE Corsától! :D
spzoli Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Képzeld mit kapna egy 20XE Corsától! :) Bonbont, de kazettán! :D
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Képzeld mit kapna egy 20XE Corsától! :D Az a baj, hogy te is csak képzeled :) :D :D
J0hnny Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Az a baj, hogy te is csak képzeled :) :D :D Imagine all the people living life in peace... :D
spzoli Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Imagine all the people living life in peace... :) Új barátnőd van? Esetleg ázsiai? :D
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Új barátnőd van? Esetleg ázsiai? :) O no :D
Atommanó Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Megmérték a Boci hondát... 2.0 szívó, közel 300 ps... pfffffffffff...nagyon bitang... :) Jah...és a fordulat... :D
mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Mivel általában szétbontod, így nem szalad szét a gsi ménes. Boldog névnapot kedves Rattesid Dénes :)
Pehi Csabi Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Mivel általában szétbontod, így nem szalad szét a gsi ménes. Boldog névnapot kedves Rattesid Dénes :D Hát Pista benned egy költő veszett el :) Jó volt az F1, nagyon izgi volt :D Ha valaki tudja holnap hajnalban mikor adják az időmérőt az szoljon
Lanti Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Hát Pista benned egy költő veszett el :) Jó volt az F1, nagyon izgi volt :D Ha valaki tudja holnap hajnalban mikor adják az időmérőt az szoljon holnap is csak időmérő lesz?
Lanti Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 holnap is csak időmérő lesz? hát ez fos.... olyan reggel lesz h nem érdemes majd lefeküdni...
Lanti Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Hát Pista benned egy költő veszett el :) Jó volt az F1, nagyon izgi volt :D Ha valaki tudja holnap hajnalban mikor adják az időmérőt az szoljon "Sunday's qualifying session will start at 10.00 hours local time, 01.00 hours GMT"
mackosajt Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Ti miről beszéltek? http://port.hu/rtl_klub/pls/tv/tv.channel?i_ch=5 Ezek a kancsók még nem tűzték műsorra a napolt időmérőt. :) "A Motorsport Magazin értesülései szerint az időmérő tréninget vasárnap délelőtt 10 órakor (európai idő szerint hajnali 3) rendezik – a versenyzők ezt megelőzően 15 perces szabadedzésen vehetnek részt."
B_Csaba Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Megmérték a Boci hondát... 2.0 szívó, közel 300 ps... pfffffffffff...nagyon bitang... :) Jah...és a fordulat... :D http://www.timeslip.hu/upload/0/pic4caf61c3eabd0.jpg Nem piti! :D
mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Ti miről beszéltek? http://port.hu/rtl_klub/pls/tv/tv.channel?i_ch=5 Ezek a kancsók még nem tűzték műsorra a napolt időmérőt. :) "A Motorsport Magazin értesülései szerint az időmérő tréninget vasárnap délelőtt 10 órakor (európai idő szerint hajnali 3) rendezik – a versenyzők ezt megelőzően 15 perces szabadedzésen vehetnek részt." Artról, hogy ma már nem tudták megtartani az időmérőt, így marad a holnap.
mackosajt Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Artról, hogy ma már nem tudták megtartani az időmérőt, így marad a holnap. Peeestaaaaa! Mintha a hozzászólásomban én is ilyesmit írtam volna. Engem az érdekelne, hogy akkor most hol lehet majd követni TV-n keresztül, ha retekklub még nem változtatott a műsorán. :)
Recommended Posts