Zsoltee Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 elsőből harmadik... elviszi nyomatékból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 elsőből harmadik... elviszi nyomatékból. :) Nem ezt mondtam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Nem ezt mondtam :D :D De Én azt mondtam. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 De Én azt mondtam. :) :D De ennek semmi értelme, mert terhelnéd a turbót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Pista! Ha már kikapcsoltad a telefonodat és nem lehet felhívni téged a cím miatt akkor legalább egy telefonszámot küldhetnél. Ők biztos tudják a saját címüket. :) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Pista! Ha már kikapcsoltad a telefonodat és nem lehet felhívni téged a cím miatt akkor legalább egy telefonszámot küldhetnél. Ők biztos tudják a saját címüket. :) Köszi! Iziiiiiiiiii. Telefonomat elhagytam / ellopták. De ha ekkora lelki törést okoz számotokra, hogy nem válaszolok egy pü-re egyből, akkor legközelebb intézheti más is ámmmmmm..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Iziiiiiiiiii. Telefonomat elhagytam / ellopták. De ha ekkora lelki törést okoz számotokra, hogy nem válaszolok egy pü-re egyből, akkor legközelebb intézheti más is ámmmmmm..... :) Nem okoz lelki törést de nálunk 8-kor fekszik a gyerek és PC kikapcsol. Holnap meg nem tudunk odamenni ha nem tudjuk,hogy hol van. Tudod mi vidékiek vagyunk akik nem rohangálnak nagyfaluba minden nap. Én kérek elnézést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Nem okoz lelki törést de nálunk 8-kor fekszik a gyerek és PC kikapcsol. Holnap meg nem tudunk odamenni ha nem tudjuk,hogy hol van. Tudod mi vidékiek vagyunk akik nem rohangálnak nagyfaluba minden nap. Én kérek elnézést. :) Erről azzééé olyan sokszor nem esett szó szerintem :D Hagyjuk már ezt k&#]@ vidéki dumát....úgy mondod mintha mindenki ezt olvasná a fejedre minden áldott nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 mivel még mindig kettes szinkronos így kb úgy megy mint egy kadett gsi... és tényleg, volt szerencsém raccingolni a veki ellen a cabrioval, nekem nagyon tetszett. Azt hittem sírni fogok már eggyes végén de 3. elejéig eggyet mentünk kb. Így még élvezhető volt nekem is :D a lurdy-árpád híd útvonal. Aztán én nyertem mert önerőből én tudtam csak elmenni a vácira :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 és tényleg, volt szerencsém raccingolni a veki ellen a cabrioval, nekem nagyon tetszett. Azt hittem sírni fogok már eggyes végén de 3. elejéig eggyet mentünk kb. Így még élvezhető volt nekem is :D a lurdy-árpád híd útvonal. Aztán én nyertem mert önerőből én tudtam csak elmenni a vácira :) :D Képzeld mit kapna egy 20XE Corsától! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Képzeld mit kapna egy 20XE Corsától! :) Bonbont, de kazettán! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Képzeld mit kapna egy 20XE Corsától! :D Az a baj, hogy te is csak képzeled :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Az a baj, hogy te is csak képzeled :) :D :D Imagine all the people living life in peace... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Imagine all the people living life in peace... :) Új barátnőd van? Esetleg ázsiai? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Új barátnőd van? Esetleg ázsiai? :) O no :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Megmérték a Boci hondát... 2.0 szívó, közel 300 ps... pfffffffffff...nagyon bitang... :) Jah...és a fordulat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Mivel általában szétbontod, így nem szalad szét a gsi ménes. Boldog névnapot kedves Rattesid Dénes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Mivel általában szétbontod, így nem szalad szét a gsi ménes. Boldog névnapot kedves Rattesid Dénes :D Hát Pista benned egy költő veszett el :) Jó volt az F1, nagyon izgi volt :D Ha valaki tudja holnap hajnalban mikor adják az időmérőt az szoljon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hát Pista benned egy költő veszett el :) Jó volt az F1, nagyon izgi volt :D Ha valaki tudja holnap hajnalban mikor adják az időmérőt az szoljon holnap is csak időmérő lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 holnap is csak időmérő lesz? hát ez fos.... olyan reggel lesz h nem érdemes majd lefeküdni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hát Pista benned egy költő veszett el :) Jó volt az F1, nagyon izgi volt :D Ha valaki tudja holnap hajnalban mikor adják az időmérőt az szoljon "Sunday's qualifying session will start at 10.00 hours local time, 01.00 hours GMT" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Ti miről beszéltek? http://port.hu/rtl_klub/pls/tv/tv.channel?i_ch=5 Ezek a kancsók még nem tűzték műsorra a napolt időmérőt. :) "A Motorsport Magazin értesülései szerint az időmérő tréninget vasárnap délelőtt 10 órakor (európai idő szerint hajnali 3) rendezik – a versenyzők ezt megelőzően 15 perces szabadedzésen vehetnek részt." Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Megmérték a Boci hondát... 2.0 szívó, közel 300 ps... pfffffffffff...nagyon bitang... :) Jah...és a fordulat... :D http://www.timeslip.hu/upload/0/pic4caf61c3eabd0.jpg Nem piti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Ti miről beszéltek? http://port.hu/rtl_klub/pls/tv/tv.channel?i_ch=5 Ezek a kancsók még nem tűzték műsorra a napolt időmérőt. :) "A Motorsport Magazin értesülései szerint az időmérő tréninget vasárnap délelőtt 10 órakor (európai idő szerint hajnali 3) rendezik – a versenyzők ezt megelőzően 15 perces szabadedzésen vehetnek részt." Artról, hogy ma már nem tudták megtartani az időmérőt, így marad a holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Artról, hogy ma már nem tudták megtartani az időmérőt, így marad a holnap. Peeestaaaaa! Mintha a hozzászólásomban én is ilyesmit írtam volna. Engem az érdekelne, hogy akkor most hol lehet majd követni TV-n keresztül, ha retekklub még nem változtatott a műsorán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts