Atommanó Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Vissza kéne venni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Vissza kéne venni... :) ...a hülyeségből! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 ...a hülyeségből! :) Aztán eladni Ákosnak 9-ért, vagy rosszabb esetben Tomnak 4.5-ért... :D :D Utoljára amikor beszéltem a sráccal kb 1 hónapja, akkor 800-ért volt fent... A gond, hogy nincs rajta műszaki...nem tudom ez pl ma mennyire megoldható.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 tegnap jött: Budapest, M1-M7 autópálya 10.8 km közös szakasz bal pálya (Bp. irány) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 tegnap jött: Budapest, M1-M7 autópálya 10.8 km közös szakasz bal pálya (Bp. irány) De akkor már el volt adva, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 tegnap jött: http://kepfeltoltes.hu/101007/gsi_www.kepfeltoltes.hu_.png Budapest, M1-M7 autópálya 10.8 km közös szakasz bal pálya (Bp. irány) Hát igen, az ott egy fix doboz. Én mindig figyelem, hogy átforgatták e esetleg a másik irányba. Viszont ezek szerint 117-tel még lehet ott menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Hát igen, az ott egy fix doboz. Én mindig figyelem, hogy átforgatták e esetleg a másik irányba. Szerintem ezzel a tudásanyaggal egyedül vagy kicsiny hazánkban :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 tényleg mindegyik Dinynél végzi :) a mienk inkább szétrohad a farakás mellet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Aztán eladni Ákosnak 9-ért, vagy rosszabb esetben Tomnak 4.5-ért... :D :D Utoljára amikor beszéltem a sráccal kb 1 hónapja, akkor 800-ért volt fent... A gond, hogy nincs rajta műszaki...nem tudom ez pl ma mennyire megoldható.... én 50körül tudok bármikor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 De akkor már el volt adva, nem? :) persze.. tavaly decemberbe adtam el... ma jött egy levél h megszüntették velem szembe az eljárást.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 ma fatteral voltam(teherautó) és megállított minket ráckeve előtt a vám és pénzügyőrség... vettek mintát a gázolajból, csak ez érdekelte őket.. mondták ha nem rendes gázolaj van benne akkor az törvényszegés mert jövedék adó köteles és azonnal csúnyán megbüntetnek.... szóval ha adózott fizetésből veszel 5liter olajat és utána a kocsidba elhasználod akkor jól megcsapkodnak miatta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 ma fatteral voltam(teherautó) és megállított minket ráckeve előtt a vám és pénzügyőrség... vettek mintát a gázolajból, csak ez érdekelte őket.. mondták ha nem rendes gázolaj van benne akkor az törvényszegés mert jövedék adó köteles és azonnal csúnyán megbüntetnek.... szóval ha adózott fizetésből veszel 5liter olajat és utána a kocsidba elhasználod akkor jól megcsapkodnak miatta.... Hülye kérdés: Mi van, ha megtartod a CBA-s blokkot a Floriolról? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Hülye kérdés: Mi van, ha megtartod a CBA-s blokkot a Floriolról? :) azt mondta, h hiába van pl reggeli tankolásról számlája rendszámmal az őket nem érdekli... ha xar xar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 ha adózott fizetésből veszel 5liter olajat és utána a kocsidba elhasználod akkor jól megcsapkodnak miatta.... főleg ha a Passatba Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Hülye kérdés: Mi van, ha megtartod a CBA-s blokkot a Floriolról? :) Azon csak áfa van...jövedéki adó nincs rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Azon csak áfa van...jövedéki adó nincs rajta. Tesóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Te merrre vótáááááááááááá szombaton????????????? Azért kimászhattáááá vóóóna kkházára! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Tesóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Te merrre vótáááááááááááá szombaton????????????? Azért kimászhattáááá vóóóna kkházára! :) Nekem az oda vissza 200km...Annyit már régóta nem ér ez a buli :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Azon csak áfa van...jövedéki adó nincs rajta. Akkor pálinkát kell belerakni. Mondjuk azért meg kár lenne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Nekem az oda vissza 200km...Annyit már régóta nem ér ez a buli :D :) Menjjj a pi@@ába, bármikor elmentem volna érted, bár lehet kapcsoltam volna(órát :D) csak vicceltem, de tényleg elmentem volna érted! Azért mert van egy brutálisan gyönyörű gyereked nem kéne így visszavonulni!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Menjjj a pi@@ába, bármikor elmentem volna érted, bár lehet kapcsoltam volna(órát :)) csak vicceltem, de tényleg elmentem volna érted! Azért mert van egy brutálisan gyönyörű gyereked nem kéne így visszavonulni!!!!! Nem vonultam vissza,sőt......Én minden pénteken kint vagyok.A gyorsulás már uncsi,alig vannak kint,semmi újdonság. ui:Az Árpád hídtól kijönni 10e ft taxival. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 ui:Az Árpád hídtól kijönni 10e ft taxival. :D :D Ki volt az a mocsokk???? Hijjááá engem heee én kiviszlek 13-ért :D Szóval hijjááá bármikor :) Mikor jöttünk haza kkházáról csináltam egy fotót, picit leette a gatyám de kibírom valahogy, szóval nehezen de tudok bele tankolni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Ki volt az a mocsokk???? Hijjááá engem heee én kiviszlek 13-ért :D Szóval hijjááá bármikor :) Mikor jöttünk haza kkházáról csináltam egy fotót, picit leette a gatyám de kibírom valahogy, szóval nehezen de tudok bele tankolni! :D http://lh5.ggpht.com/_Lc-vSmcT8mc/TK4MH597...40/P1020718.jpg Egy jó barátom,mikor jöttek ki hozzánk a családjával,kiváncsiságból bekapcsolta az órat.Ennyi jött ki :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Egy jó barátom,mikor jöttek ki hozzánk a családjával,kiváncsiságból bekapcsolta az órat.Ennyi jött ki :) :D :D Én azért beletudom rakni a 34000Ft-ot hidd el :D na meg a 3000-et is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 A gyorsulás már uncsi,alig vannak kint,semmi újdonság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts