Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Jajjjmáááááá... hát nem látjátok, hogy 20 ezek közül vemhes??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Mingyááá jobb... :) :D Asszony mááá kint...??? vasárnap 6:00 indulás,de csak London New York.....pffff komoly sztori lett belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 vasárnap 6:00 indulás,de csak London New York.....pffff komoly sztori lett belőle Na majd mesélj... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Na majd mesélj... :) leugrok majd lurdyzni.... ha szoktatok még.. vagy az évzárón .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 leugrok majd lurdyzni.... ha szoktatok még.. vagy az évzárón .... Lurdynál már nagyon ritkán vagyok kint... évzárót meg még spec pont nem tom, mert azon a hétvégén van a szülinapom, és jön haza a húgom 2 hónap után Kolumbiából... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Lurdynál már nagyon ritkán vagyok kint... évzárót meg még spec pont nem tom, mert azon a hétvégén van a szülinapom, és jön haza a húgom 2 hónap után Kolumbiából... :) Ráadásul te is mindig rossz napon mész ki :D :D 1 napra jön haza ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ráadásul te is mindig rossz napon mész ki :) :D 1 napra jön haza ? :D Hagyadmá Pesta,ne báncsad az öreget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Lurdynál már nagyon ritkán vagyok kint... évzárót meg még spec pont nem tom, mert azon a hétvégén van a szülinapom, és jön haza a húgom 2 hónap után Kolumbiából... :) hát akkor majd eccer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ráadásul te is mindig rossz napon mész ki :) :D 1 napra jön haza ? :D Nem, de ha nem gond, jelen esetben előtérbe helyezem a tesóm... :D :D Tudom...vigyem el az évadzáróra... :D De no para, nincs még elvetve a dolog... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 hát akkor majd eccer :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nem, de ha nem gond, jelen esetben előtérbe helyezem a tesóm... :D :D Tudom...vigyem el az évadzáróra... :D De no para, nincs még elvetve a dolog... :D és hoz valamit??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nem, de ha nem gond, jelen esetben előtérbe helyezem a tesóm... :D :P Tudom...vigyem el az évadzáróra... :D De no para, nincs még elvetve a dolog... :P Spec ezt nem terveztem mondani.....de ha már így felvetetted.... :D :D Utoljára is jól érezte asszem magát, amikor velünk jött :D Szilveszter volt, Gergő nagyon barátkozott vele :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 és hoz valamit??? :) :D Ha nem kapják el... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha nem kapják el... :) :D csak nem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Szilveszter volt, Gergő nagyon barátkozott vele :) :D Ha szépen megkérem biztos jön ápolni a hugi lelkét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha szépen megkérem biztos jön ápolni a hugi lelkét :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Ha szépen megkérem biztos jön ápolni a hugi lelkét :) Azóta már komolyabb projektekben utazik...és őrli az ember idegeit... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Két db. élhető, használható téli gumit keresek 185/65/14es méretben. 14-est? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 http://i94.photobucket.com/albums/l86/mantafahrer/s006.jpg Hehe, és az a poén, ha kiszednénk a virágokat, összeraknánk még be is indulna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 14-est? Igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Kőne nekem sima GSi hátsó lámpa. Kölcsibe is jó (sőt úgy a legjobb, vizsgára kéne csak). Van esetleg vkinek? Nekem van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Azért az már gondolom mindenkinek tiszta, hogy az átadást számított fél órán belül hogy fog kinézni az a gumi??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Igen :D értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Azért az már gondolom mindenkinek tiszta, hogy az átadást számított fél órán belül hogy fog kinézni az a gumi??? :D :D Háááháááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :) De nem nekem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts