loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ma megnéztem a kiállításon a OPC-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Több kép esetleg? Amúgy lehet én vok túl maradi, de nekem ez a müszerfal nem tetszik...olyan üres.. semmilyen... :? Jah.. és mi az a "Bőborítású kormány" ? :wink: :D Azért ilyen helyen figyelhetnének erre.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 állat az uj felnid, Anti :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Több kép esetleg? Amúgy lehet én vok túl maradi, de nekem ez a müszerfal nem tetszik...olyan üres.. semmilyen... :? Jah.. és mi az a "Bőborítású kormány" ? :wink: :D Azért ilyen helyen figyelhetnének erre.. :P A műszerfal élőben sokkal jobb (260km/h), szerintem sportosságot sugall. Az ülés meg remekmű , kipróbáltuk egy páran, kényelmes, fogja az embert. Ezt az autót ismét eltalálták mint az egykori GSI-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 http://partyphoto.hu/pic/23/23664/102.jpg állat az uj felnid, Anti :P :D 13' RLZ! :D :P :D Amúgy ezzel el lehet egyáltalán egy ilyen teljesítményű verdával normálisan indulni? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Több kép esetleg? Amúgy lehet én vok túl maradi, de nekem ez a müszerfal nem tetszik...olyan üres.. semmilyen... :? Jah.. és mi az a "Bőborítású kormány" ? :wink: :D Azért ilyen helyen figyelhetnének erre.. :P Kicsit olyan túl szögletes a középkonzol.A műszeregység meg .......... szóval.... nem rossz, de megszokást igényelne.Elsőre furi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 sztem az 14" gyanitom, hogy vmi giga tunyinyg racer gumi lapul ott :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 sztem az 14" gyanitom, hogy vmi giga tunyinyg racer gumi lapul ott :P Tudom, csak vicceltem.Amúgy szívesen kölcsön adtam volna a Corsa frissen fényezett 4'-13"-as felnijeit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 13' RLZ! :D :P :D Amúgy ezzel el lehet egyáltalán egy ilyen teljesítményű verdával normálisan indulni? :?: A 13" nem megy rá a fék nyereg miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 sztem az 14" gyanitom, hogy vmi giga tunyinyg racer gumi lapul ott :P 14es slick gumik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 A 13" nem megy rá a fék nyereg miatt. Hát itt mán senkisemérti a tréfáát! :D :D :lol: Ém is tuom, de a hátsók miatt elég viccesen nézett ki ez a pindurka kerék. Amúgy volt jelentősége? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát itt mán senkisemérti a tréfáát! :P :D :D mi itt mind komoly, felelőségteljes és megfontolt emberek vagyunk 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Tegnap élőben is meg tudtam csodálni Hernád Tomi Astráját! (Újpesten, a Rózsa utcában állt egy darabig) BESZARÁS!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 mi itt mind komoly, felelőségteljes és megfontolt emberek vagyunk 8) Ühm! 8) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Wolfi holnap jön é a járat? Az előbb már postoltam de ezexerint Lveszett.,.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Wolfi holnap jön é a járat? Az előbb már postoltam de ezexerint Lveszett.,.... nemjöttasemmise. :P Du. hívlak majd, mert még nem beszéztem az emberrel. Magántel.szám lesz, de azé' vedd fel okés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 okéj ha nálam lesz és nem némítom agyon akkor shimán jó! csak azért vaok besózva mert kocsi lassan goto fényező a cuccos meg benne :idea: nomeg a kihangosítót hekkelném már :D de csak megoldjuk vhogy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 okéj ha nálam lesz és nem némítom agyon akkor shimán jó! csak azért vaok besózva mert kocsi lassan goto fényező a cuccos meg benne :idea: nomeg a kihangosítót hekkelném már :D de csak megoldjuk vhogy :P A kihangosítóval némi sumák van, mert olyan, mint ha le akarnák nyelni, szal ott még lesz tixteletkör, mire visszakapom, de folyamatban van. Mindig is sejtettem, hogy faxarági köncsögök, de azért ennyire nem gondoltam volna.Mind1, rajta vok. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Azért ilyen látványkor dobban a pici szivem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Aztec Brada! Műanyagos projekt mikor lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 még donno :idea: ha akt akkor szólok Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Tomi pontosítanék! A 7en jön 1 srác megnézni így az autót (ugye nincs fényezve 1-2 helyen) és ha így elviszi akkor nem is kell mennem akkor mehetünk majdnem bármikor... Ha marad nálam a vas akkor meg minél előbb, mert akkor kap fényt és elötte azt meg kell csináltatnom feltétlenül nomeg a lökös alját le szeretném szedetni pont mint Redi Gnek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Tomi pontosítanék! A 7en jön 1 srác megnézni így az autót (ugye nincs fényezve 1-2 helyen) és ha így elviszi akkor nem is kell mennem akkor mehetünk majdnem bármikor... Ha marad nálam a vas akkor meg minél előbb, mert akkor kap fényt és elötte azt meg kell csináltatnom feltétlenül nomeg a lökös alját le szeretném szedetni pont mint Redi Gnek :wink: Vettem, értettem! :salute: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Durva EZ a kipuff.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 14-es slick, és kapott/kopott is szépen... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts