Stefan Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Mik ezek az xxxxx topikok y hozzászólással? Pista unatkozik? :) Ez meg ilyen lakásbiztonsági topik lesz? "Mi a pálya ? zárpályás ámokfutások :D" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Kőne nekem sima GSi hátsó lámpa. Kölcsibe is jó (sőt úgy a legjobb, vizsgára kéne csak). Van esetleg vkinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Kőne nekem sima GSi hátsó lámpa. Kölcsibe is jó (sőt úgy a legjobb, vizsgára kéne csak). Van esetleg vkinek? Annak mi baja van ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Annak mi baja van ? :) lámpaföstékes. Egyszer már próbáltam lemosni ööööööööö asszem acetonnal de nem jött le. Mondjuk lehet ha mással mosom le lejön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 hát loool http://sportgeza.hu/sport/2010/10/04/raikk...hulye_balesete/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 lámpaföstékes. Egyszer már próbáltam lemosni ööööööööö asszem acetonnal de nem jött le. Mondjuk lehet ha mással mosom le lejön? :D Higító ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 hopp bcsaba autója http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4174190 Megszakad a szívem, kellett neked rátalálni meg belinkelni! :) Jól jár vele aki megveszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Tudtam hogy jobb vagy Anti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 lámpaföstékes. Egyszer már próbáltam lemosni ööööööööö asszem acetonnal de nem jött le. Mondjuk lehet ha mással mosom le lejön? :D 1200as vizes csiszoló papír, meg utána egy kis polírgépezés és már jó is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 valaki tud eredetiségvizsgást? legál autóra Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 valaki tud eredetiségvizsgást? legál autóra Ha legál,akkor mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ha legál,akkor mi a gond? semmi, csak hátha van kedvenc eredetvizsgásunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 semmi, csak hátha van kedvenc eredetvizsgásunk :) Pfff :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Te adod el, vagy Te veszel Lanti? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Te adod el, vagy Te veszel Lanti? :) Szerintem a Toyota :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Szerintem a Toyota :D Ezzel az infóval sem vagyok beljebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Te adod el, vagy Te veszel Lanti? :) ja, asszony toyotája Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Tudtam hogy jobb vagy Anti! :) :D :D Kéne még 100 paci és egész mókás tudna lenni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 :D :D Kéne még 100 paci és egész mókás tudna lenni... :D Anti neked mindent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Számolja csak át valaki szépen :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Anti neked mindent :) ... Mingyááá jobb... :D :D Asszony mááá kint...??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Számolja csak át valaki szépen :) :D :D :D :D Ez csak egy c16nz-nyi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Számolja csak át valaki szépen :) :D :D :D :D Csalás! 80 paci csak! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Csalás! 80 paci csak! :) :D :D Lehet, hogy nettó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Számolja csak át valaki szépen :) :D :D :D :D 84 vagy több :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts