Atommanó Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Jól elköszöntél :D :D :D :D Ott kerestelek titeket, még vagy negyed órán keresztül...amikor Demo ment akkor épp a Frenkyvel dumáltam...utána jöttem el....a kocsiknál sem voltatok... :D jah telóm meg off lett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Látszott indulásnál hogy több méteren keresztül csak korcsolyázott a négy kerék! Igen! Itt van Voszi videója is...ezen is látszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ott kerestelek titeket, még vagy negyed órán keresztül...amikor Demo ment akkor épp a Frenkyvel dumáltam...utána jöttem el....a kocsiknál sem voltatok... :D jah telóm meg off lett... :) Telo off ? Az igen.... Demó lejött a pályáról. Beültem hozzá és egyből a vontatmány irányába vettük az irányt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Telo off ? Az igen.... Demó lejött a pályáról. Beültem hozzá és egyből a vontatmány irányába vettük az irányt :D Pont én is utána mentem oda... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Látszott indulásnál hogy több méteren keresztül csak korcsolyázott a négy kerék! Így viszont legalább a hajtásnak nem esett baja. Szerintem méltányos ár, a "bennragadt" ~1 tizedért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Így viszont legalább a hajtásnak nem esett baja. Szerintem méltányos ár, a "bennragadt" ~1 tizedért... Hát igen, ha azt nézzük, hogy kopp-kopp hiba nélkül 1 hónapja is meg tegnap is kb 20-20 futam rajtprogival sima ügy, akkor tényleg egy szót nem szólhatok...és már a klímám is jó.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Igen! Itt van Voszi videója is...ezen is látszik... Jaja, kuka az a gumi már, meg ki tudja hány éves, hiába jó egy gumin a felület ha öreg, kivan keményedve, én olyan jó gumikat dobtam le a passátról hogy sokan meg akarták venni :) 8 éves volt a gumi, ki volt keményedve, egy sima körforgalomban is csúszott már 30-nál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 mit tudtok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 mit tudtok?? corvette c4ből épült, elfüstölte Pista színes gumijait. :) link Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Kornél építette, Barkas szétvágva, alvázra épitett Corvette motor. Már ugytuom nincs meg, szétszedték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 nagyon ötletes jószág. :) köszi az infót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Anti, nincs kedved ölni a pénzt "még valamibe"? arra gondoltam építeni kéne valami ütős vasat, én benne lennék :D jövőre, valamit ami egyedi, és esélyes némi győzelemre, ketten, hárman összedobnánk a sast és goooo, benne lennél? Persze ez csak egy kérdés itt, ha kicsit is érdekel, akkor folytathatnánk személyesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Anti, nincs kedved ölni a pénzt "még valamibe"? arra gondoltam építeni kéne valami ütős vasat, én benne lennék :D jövőre, valamit ami egyedi, és esélyes némi győzelemre, ketten, hárman összedobnánk a sast és goooo, benne lennél? Persze ez csak egy kérdés itt, ha kicsit is érdekel, akkor folytathatnánk személyesen! :) szóljatok ha kell valami komolyabb hegesztés ,ha kell RTG alá is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 szóljatok ha kell valami komolyabb hegesztés ,ha kell RTG alá is :D Köszi szépen, biztosan kihasználjuk ha ebből lesz valami! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Köszi szépen, biztosan kihasználjuk ha ebből lesz valami! :) úgy legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 http://i871.photobucket.com/albums/ab277/g_eert/forum2.jpg parAsztrával a szántásnál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 nagyon ötletes jószág. :) köszi az infót :D http://totalcar.hu/magazin/szerelem/barkasv8/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 http://i871.photobucket.com/albums/ab277/g_eert/forum2.jpg Ezt is bontod "kisDini"? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ezt is bontod "kisDini"? :) :D Héhé, teljesen megfelelő a testmagasságom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Tomnak Boldog Szülinapot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Tomnak Boldog Szülinapot :) neki is, meg Laceenak is boldogot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 hopp bcsaba autója http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4174190 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Boldog szülinapot Tom és Laceeeeeeee.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Demó lejött a pályáról. Látom harmadik lett, gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomnak és Laceenak pedig sok boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts