Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Mai mérések eredményei:

9.00 Attila EVO7 Nissan GTR 578 le 740 Nm

9.45 RT Audi S2 665Le 900 korul

10.30 GTR dezső Nissan GTR 605Le 810 Nm

11.15 Demerobi Audi 90 20VT

12.00 EVO-gyilkos Barbár Antal EVO 8

13.00 Bartos Jani EVO 6 483Le 710 Nm

14.00 Isti 1028 Le 1100 Nm

15.00 Breki BMW 460 Le,de nem ment a nitro

Hát brutál... F1 Pisti, és RT pffffffff...de a két nissan sem nudli...

Megosztás:

Mai mérések eredményei:

9.00 Attila EVO7 Nissan GTR 578 le 740 Nm

9.45 RT Audi S2 665Le 900 korul

10.30 GTR dezső Nissan GTR 605Le 810 Nm

11.15 Demerobi Audi 90 20VT

12.00 EVO-gyilkos Barbár Antal EVO 8

13.00 Bartos Jani EVO 6 483Le 710 Nm

14.00 Isti 1028 Le 1100 Nm

15.00 Breki BMW 460 Le,de nem ment a nitro

Hát brutál... F1 Pisti, és RT pffffffff...de a két nissan sem nudli...

Anti, és az Attila s2 verdája az nem volt mérve? Vagy az a suszié? Végül is mind1 csak kivi lennék hogy az mennyi!

Megosztás:

mindig ott van a 12.9 -re a lehetőség.. :)

Ott biza, garantáltan 12 másodperces a verda, csak félti Anti, amiben teljesen igaza van, lehetnének gyorsabbak a váltások például, de én is félteném. Aztán szerintem rajtprogi nélkül jobbat lehetne menni főleg utcai gumival, sok volt annak a guminak szerintem az a rajt, én kipróbáltam volna a ragacsos sávot is!!

Megosztás:

Ott biza, garantáltan 12 másodperces a verda, csak félti Anti, amiben teljesen igaza van, lehetnének gyorsabbak a váltások például, de én is félteném. Aztán szerintem rajtprogi nélkül jobbat lehetne menni főleg utcai gumival, sok volt annak a guminak szerintem az a rajt, én kipróbáltam volna a ragacsos sávot is!!

Annak a guminak már majdnem hazajönni is sok volt... :) :D

Szerintem jövő héten felszúrom a téliket, és ezeket meg jó messzire elhajítom... :D :D

Megosztás:

Jaaa 13.3/161, hiába ment 100x ugyan azt hozta végig, szóval nem a vezetéssel van a gond, ennyi és punk-tum :)

3X sikerült a 13.1 is, meg 13.2 is volt kétszer...

A rajtprogi ebben a formában már sok így, hogy hideg az aszfalt, és fos a gumi...jobb gumival hibátlan lenne... így is volt 2X 1.70-ás 60 lábam, és 1.8 is nagyon sokszor... ami viszont érdekes, hogy az elején voltak a jobbak, és utána ez majdnem, hogy csak romlott...

Az a baj, hogy így a rajtprogival 6.000rpm, és 0.5 bar nyomást is épít és tart... ha csak ráállok,hogy 6000 akkor az már kevés, mert nincs mellé tartott nyomás... ezért jobb a rajtprogram...jó ez tényleg, nincs ezzel gond, de amit nem vettem számításba, hogy év végére elfogyott a gumim...fel kellett volna rakni már a télit... akik nem szlikkeztek és komolyan vették, azok már mind télivel készültek...be is jött nekik...

Megosztás:

3X sikerült a 13.1 is, meg 13.2 is volt kétszer...

A rajtprogi ebben a formában már sok így, hogy hideg az aszfalt, és fos a gumi...jobb gumival hibátlan lenne... így is volt 2X 1.70-ás 60 lábam, és 1.8 is nagyon sokszor... ami viszont érdekes, hogy az elején voltak a jobbak, és utána ez majdnem, hogy csak romlott...

Az a baj, hogy így a rajtprogival 6.000rpm, és 0.5 bar nyomást is épít és tart... ha csak ráállok,hogy 6000 akkor az már kevés, mert nincs mellé tartott nyomás... ezért jobb a rajtprogram...jó ez tényleg, nincs ezzel gond, de amit nem vettem számításba, hogy év végére elfogyott a gumim...fel kellett volna rakni már a télit... akik nem szlikkeztek és komolyan vették, azok már mind télivel készültek...be is jött nekik...

Látszott indulásnál hogy több méteren keresztül csak korcsolyázott a négy kerék!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.